- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Natalia1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Bartus 01.04.2013 Filipek 20.03.2016
w pizame..
Po pierwsze nikt mnie stad nie chce wypisać....
Po drugie nawet gdyby Bartus sie wreszcie
zdecydowal (tona co sie nie zapowiada)
i tak byśmy wyszli po świętach..
Ilonah, Anafora- mi też odszedł juz ten czop...
Ale tez nie wiem czy caly bo odchodzi takimi
kawałkami...
Życzę wam wszystkim wesołych świat i szybkich
oraz szczęśliwych porodow...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Natalia, Anafora, Ilona też zazdraszczam czopów i innych oznak zbliżającego się porodu
Ale będą jaja jak się Wam dzieciaczki urodzą 1 kwietnia I fajną historię będziecie miały do opowiadania swoim pociechom, jak to mama całą Wielkanoc czekała czy się zajączek zdecyduje czy nie.
Suzi a jakiejś dietetycznej paschy z chudego twarogu i słodzika nie mogłabyś sobie skonsumować, no chyba, że nie lubisz serowych deserów
Od czwartku już urzęduję u rodziców - roboty więcej jak w swoim domu, ale jednak też bardziej czuć te święta.
Koszyczek już mamy poświęcony, wbijam z powrotem do kuchni robić swoją paschę - mniam
Jeśli nie uda mi się już wpaść na forum to:
Życzę wszystkim błogosławionych, pełnych miłości i spokoju świąt. A zaraz po lawiny szybkich porodów
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anafora- na razie mam spokój i nic już nie wypada.
Dave - współczuję też bym nie miała ochoty oglądać teściowej u siebie w domku w te Święta, a tak przy okazji to powinna pomyśleć, że macie remont i poczekać aż się ogarniecie a o tym, że jesteś w 9 miesiącu ciąży to już nawet nie wspomnę
Natalia- trzymaj się w tym szpitalu
Również życzę Wam kochane pogodnych, spokojnych i wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, ciepłych rodzinnych spotkań oraz radosnego wiosennego nastroju
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
niestety kosztem Majosa,bo siedzi przed bajka prawie non stop.
dzis to nie wiem jak sie do lozka dowloke.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja w proteście przeciwko tej wrazej pogodzie nie poszłam z rodziną święcić święconki
( masełko maślane ) poza tym po tych moich przygodach żołądkowych jeszcze nie doszłam do formy i jakaś bezsilna jestem przygotowałam pisanki i cały koszyczek ale do wyjścia się nie palę, zbieram siły na wieczorne obchody Triduum ( chociaz 1 dzień...)
Poza tym nie wiem jak Wy, ale najbardziej ze wszystkich pozycji wyczerpuje mnie stanie. Tuż po staniu lezenie na wznak - stojąc, nie wiedzieć czemu duszno mi masakrycznie już w pierwszej minucie mogę chodzic ( niezbyt szybko ), moge siedzieć ale stanie=omdlenie.
Co do "niemania" na plusie 15kg to prawda, a teraz po tych żołądkowych przejściach to nawet i mojego półtora kilograma juz nie mam.
creatura słodziki to samo zło wiec odpadają, ale odkryciem i objawieniem był ksylitol - naturalny cukier z brzozy, zero chemii i sztuczności więc rozważam serniczek z ksylitolem jeśli dam radę wystac w kuchni żeby go zrobić
przyłączam sie do chóru pozytywnie zazdoszczących chociaż objawów porodu, no ale ja to dopiero koncówka kwietnia, więc nie pozostaje mi nic innego jak Wam sekundowac i zagrzewać do "boju"z pozycji obserwatora No ale jest nadzieja, że jak już przyjdzie na mnie pora to moze ta pogoda będzie juz bardziej na wiosenną wyglądać
Młody szaleje w brzuszku jak nie on. Chyba mi sie w koncu wyrwie przez pępek, niczym "obcy"
kaikai, też dziś do męża mówiłam, że kombinezon zimowy rozmiar 62 nie został w garderobie Miqsia w ogóle przewidziany a tu proszę.....No ale do mojego terminu daj Boże coś sie wreszcie zmieni
Życzę Wam Kochane kwietnióweczki błogosławionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, dużo sił i zdrowia, bezpiecznych, szczęśliwych, niepowikłanych i szybkich porodów, zdrowych Maluszków i duuużo miłości i zadowolenia z życia rodzinnego
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
W ogóle to po raz ostatni tak jest, że nie robię NIC światecznego - ani ciasta ani żadnej potrawy. Jutro u jednych rodziców, pojutrze u drugich, jeszcze tonę wałówki nam dadzą. A dziś? Ciasta bym zjadła, jakąś przystawkę... Na obiad u nas dziś wielce świąteczne spagetti Po raz ostatni tak sie zgodziłam.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
właśnie obudziłam się z popołudniowej sjesty poobiadkowej, trzeba jakąś kawusie zapodać i spróbować ciasta
życzę wszystkim mamusiom, które są już tuż, szczęśliwych, bezproblemowych porodów
Mój synek spokojnie czeka na swoją kolej i piękniejszą pogodę ( właśnie u mnie lekko prószy śnieg z deszczem )
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Suzi ja dzis kupilam ten kombinezon,tez mam termin pod koniec kwietnia i myslalam ze nie bedzie potrzebny,ale jak mam rodzic po swietach to mysle ze bedzie zimno jeszcze.
Mialam Wam odpisac cos, ale juz nie wiem co, a pisze z telefonu i ciezko mi sie cofac jeszcze raz.
Nasprzatalam sie dzis i siedze taka zdyszana. P mnie denerwuje i kloce sie z nim caly czas:(
Dziewczyny Zdrowych i Udanych Swiat Wam zycze.
Natalia przytulam Cie, bo Ty biedactwo w szpitalu. Trzymam kciuki zebys szybko zobaczyla dzidzie.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja dzisiaj posprzątałam cały dom, byłam na baaaardzo długim spacerze, bawiłam się dużo z psem, a jutro ostatni etap prób czyli SEX ...po 3 miesiącach abstynencji strach się bać
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Zjadłam sobie jogurcika z musli i kilka śliwek. A wcale głodna nie byłam. Tylko taka zachciewajka, albo przyzwyczajenia - jogurcik wieczorem.
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0