BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 8 miesiąc temu #865259 przez kaikai
Suzi m moze glodny byl ;) nie no wrednota jeden

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #865260 przez Suzi
kaikai, nie ma to jak poważną łaciną przyatakować, od razu kolejka chetnych :lol: :blink: , ot, marketing :silly:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #865262 przez Suzi
Moze glodny był :P , a moze i ja bylam glodna.... B) NIC go nie tlumaczy, tym bardzej ze to ńie pierwszy raz i mnie to juz jak powiedzialam WQ............denerwuje mnię :angry: :P

Gasimy juz chyba, nie? ;)
Dobraaaaanoc :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #865345 przez Azja
witam

Mati buziaczki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

nocka ok, ale o 5.40 pobudka :cheer: ale nawet mam sie ok, Jasiek chyba tez bo do tej pory nie moge go na drzemke zagonic :P

zdarzyłam za to juz pranie zrobic, zaraz nastepna pralke wkładam, piękna pogoda wiec trzeba korzystac szybko wyschnie :)

jak Mlody usnie biore sie za cwiczenia, nie ma co narzekac na brzuch, tylko trzeba sie zmobilizowac :)

Suzi mąż pewnie był głodny i dlatego tak sie "rzucił" na jedzenie :P :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #865371 przez Alex_87
Tak mi się coś kojarzył z czymś ten chamomilla vulgaris, moja przyjaciółka jest farmaceutką i często rzucała mi różnymi nazwami łacińskimi :P skoro tam tylko rumianek, to może prościej zaparzyć taki torebkowy i przetrzeć dziąsełka :dry: ale camillia to chyba nie sam rumianek :S

Hihi ta czapa to chyba robi furrorę u wszystkich chłopców, może mojemu nienarodzonemu siostrzeńcowi taką sprawię :woohoo: tylko u mnie H&M nie ma :/ ale do Siedlec jedziemy w kwietniu, Agat w Siedlcach jest H&M??

10 lata 8 miesiąc temu #865377 przez kaikai
Suzi mam umowiona wizyte :) babeczka wczoraj oddzwonila i w srode sie wybieramy :)

Dawidek juz po drzemce ekspresowej :(.... DOKLADNIE 6 MINUT.
Idziemy na spacer i na lody, bo tak mi sie zachcialo :) potem P czeka mycie okien.

10 lata 8 miesiąc temu #865411 przez Dave
Dzień dobry!

Kurcze wczoraj mi net zdechł i nie mogłam popisać.

Teraz na szybciora klikam, bo z zakupów wróciłam a muszę familii obiad ugotować.

Czapa i bambosze są boskie :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobra uciekam, bo Mateo śpi to trzeba wykorzystać.

Aaaaaaa... i meldunek: @ brak. Test kupiony i czeka na jutrzejszego porannego sika :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 8 miesiąc temu #865468 przez agat
Alex_87 napisał:

Hihi ta czapa to chyba robi furrorę u wszystkich chłopców, może mojemu nienarodzonemu siostrzeńcowi taką sprawię :woohoo: tylko u mnie H&M nie ma :/ ale do Siedlec jedziemy w kwietniu, Agat w Siedlcach jest H&M??

Właśnie dziś otworzyli dużą galerię handlową a w niej m.in. H&M :) Jeszcze nie byłam, ale w najbliższych dniach na pewno odwiedzę. Ścisłe centrum miasta, jadąc od strony Warszawy będziesz miała po drodze ;)

U nas dziś powtórka z porannej rozrywki tylko w wersji hardkorowej. Adaś po 4 zaczął się przebudzać, przed 5 dałam mu mleko, ale nie mógł zasnąć. Nie chciał się bawić, oczka mu się zamykały ale ani na rękach ani w łóżeczku nie mógł zasnąć, kręcił się strasznie. Wzięłam go do łóżka i po kilkunastu minutach zasnął i tak spaliśmy we troje do 9 :) Teraz długa drzemka, już 1,5h jest grana i to pewnie bedzie tyle na dziś ze spania, ale to fajnie, dwa spacerki dzieki temu można zaliczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #865512 przez agat
Ja tylko na chwilę, bo przypomniałam sobie, że dziś chyba Mateonek świętuje swoją jedenastkę :) Także buziaczki :*

10 lata 8 miesiąc temu #865537 przez monia89
Mateuszku dużo buziaków dla Ciebie!
Dave czekam na info :)
Czapa boska ja jak chciała Tosiowi kupić to same duże zostały.
A buciki gdzie kupowałaś Creo???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #865548 przez Suzi
hej :)

MATEO , jedenastka leci, lapaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wrócę......później :blink:

10 lata 8 miesiąc temu #865577 przez Dave
Monia-moze przez tabsy skoro ciaze wykluczasz. Ale z tym to nigdy ne wiadomo.

Mateo przybija piataka:-) wlasnie idzie spac a swoja 11 przypieczetowal wyleznieta gorna dwojka. Ufff... kolejny z glowy. Teraz sie druga na swiat pcha.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 8 miesiąc temu #865579 przez creatura
Mateuszku buziaczki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:

Monia, czapka z uszkami i butki stąd (wciąż jest fajna wyprzedaż, ale już niewiele wzorów zostało):

maylily.pl/kategoria/zima

Ja też wrócę potem :blink:

10 lata 8 miesiąc temu #865633 przez linda
Hejka :)

Byliśmy wczoraj na wizycie u dermatologa. Pani dr nie stwierdziła jednoznacznie co to za chrostki na buźce. Może to być mieszkowe rogowacenie naskórka, czego właściwie się nie leczy a jedynie łagodzi, no ale może to też być AZS. No i bądź tu mądry człowieku.. Pani dr poradziła żeby wprowadzić nabiał- dwie łyżeczki jogurtu nat lub serka i czekać na reakcję. Jeśli to jednak to rogowacenie to żadna eliminacja z diety produktów alergennych nic nie pomoże.

Ilonko u nas rano po przebudzeniu jest pierś albo dwie;),za ok 3h czyli ok 9 śniadanko - kaszka +owocki. Co do mm to daje butle zazwyczaj ok 23 i Tosia potrafi wypić nawet 240 ml (210wody),ostatnio nawet zaczęłam zagęszczać je kaszką w nadzieji na spanie do rana bez pobudek.. a jak u Was z jedzonkiem w ciągu dnia? Bo Emilka też cycusiowa jeszcze a ładnie sypia, może Tosia za małe porcje w ciągu dnia zjada? Miło by było jakby zaczęła przesypiać nocki do czasu kiedy wrócę do pracy, bo teraz to jeszcze spoko, jak jestem śpiąca to idę z mała na drzemkę i już, no a w pracy ciężko raczej o drzemkę będzie;)

Creaturko Leoś cudowny,w czapie meeega słodziak!!

Dave buziaczki dla Mateuszka!! :kiss: :kiss: :kiss:
Przypominam się nieśmiało-jak znajdziesz chwilkę oczywiście napisz co jest hitem dla 3latek :)
Dave, Alex-- trzymam kciuki za jutrzejsze teściki!!!

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #865667 przez Suzi
No i wrociląm :blink:

Luuudzie! Mikuś śpi od 21.05 :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :lol: :lol: :lol: tysiaak słyszysz / czytasz Ty to???? :blink: :lol: :side: :laugh:

Dzis tez Misio pospał , jak DZIK :silly: , po poludniu, tym razem straznikiem jego Najjjaśniejszego Snu był tata, i sobie pospali ze hej, do 15.40 wiec znowu stwierdzilam ze nie kladę dziczka na drugą drzemkę, tylko będziemy walczyć. Planowalam kąpiel tak na 20.30 zeby "szoku" nie bylo :silly:
No ale o 20.15 wtracila sie qpa i przyspieszyla procedury :woohoo:
No i przetrwaliśmy jakoś i padł przy mleczku o21.05 :cheer: :lol: , wprawdzie na nowy czas to znowu bedzie 22 z groszami :silly: aleeeee, pierwsze kroki zostały z powodzeniem poczynione.
Niestety szybkiespanie implicates szybkiewstawanie :P , co dzis dla nas oznaxzalo 5 rano :cheer: :cheer: :cheer: :P i p wychłeptaniu mleczka ponad godzinne kitwaszenie sie po nas twardo udających spanie, no ale jak juz wreszcie zasnal :S to do tej 9 dokimaliśmy w dziwnych pozycjach :blink:

No, Dave, Alexnormalnie czuję jak się temperatura emocji podnosi :woohoo: proszę o meldunek tuż PO obejrzeniu testa!!!
Rozumiem Daveze malż pogrążony w błogiej nieświadomosci? :silly:

Agat, halo halo! Pisze się!! :blink: , ten sam komunikat kieruję do ilonki i madzi :side:

Monia, ehhhh Ty....napisalam Ci na majowkach, ORKO Ty....hłe hłe hłe, tak to ja w podstawowce chyba po obiadku wyglądalam :silly:

linda, jeśli ta 3latka mieszka w domku lub ma działkę, mozna jeszcze rozważyć basenik ogrodowy, bajeranckie baseniki widzialam w linku ktory wstawila Darikaa na majowkach :blink:
Edit : oto ten link, pooglądaj jeszcze na dole strony inne
allegro.pl/plac-zabaw-basen-ze-zjezdzaln...444-i4090629813.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka