- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gasimy juz chyba, nie?
Dobraaaaanoc
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Mati buziaczki dla Ciebie
nocka ok, ale o 5.40 pobudka ale nawet mam sie ok, Jasiek chyba tez bo do tej pory nie moge go na drzemke zagonic
zdarzyłam za to juz pranie zrobic, zaraz nastepna pralke wkładam, piękna pogoda wiec trzeba korzystac szybko wyschnie
jak Mlody usnie biore sie za cwiczenia, nie ma co narzekac na brzuch, tylko trzeba sie zmobilizowac
Suzi mąż pewnie był głodny i dlatego tak sie "rzucił" na jedzenie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Hihi ta czapa to chyba robi furrorę u wszystkich chłopców, może mojemu nienarodzonemu siostrzeńcowi taką sprawię tylko u mnie H&M nie ma :/ ale do Siedlec jedziemy w kwietniu, Agat w Siedlcach jest H&M??
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Dawidek juz po drzemce ekspresowej .... DOKLADNIE 6 MINUT.
Idziemy na spacer i na lody, bo tak mi sie zachcialo potem P czeka mycie okien.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Kurcze wczoraj mi net zdechł i nie mogłam popisać.
Teraz na szybciora klikam, bo z zakupów wróciłam a muszę familii obiad ugotować.
Czapa i bambosze są boskie
Dobra uciekam, bo Mateo śpi to trzeba wykorzystać.
Aaaaaaa... i meldunek: @ brak. Test kupiony i czeka na jutrzejszego porannego sika
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Właśnie dziś otworzyli dużą galerię handlową a w niej m.in. H&M Jeszcze nie byłam, ale w najbliższych dniach na pewno odwiedzę. Ścisłe centrum miasta, jadąc od strony Warszawy będziesz miała po drodzeHihi ta czapa to chyba robi furrorę u wszystkich chłopców, może mojemu nienarodzonemu siostrzeńcowi taką sprawię tylko u mnie H&M nie ma :/ ale do Siedlec jedziemy w kwietniu, Agat w Siedlcach jest H&M??
U nas dziś powtórka z porannej rozrywki tylko w wersji hardkorowej. Adaś po 4 zaczął się przebudzać, przed 5 dałam mu mleko, ale nie mógł zasnąć. Nie chciał się bawić, oczka mu się zamykały ale ani na rękach ani w łóżeczku nie mógł zasnąć, kręcił się strasznie. Wzięłam go do łóżka i po kilkunastu minutach zasnął i tak spaliśmy we troje do 9 Teraz długa drzemka, już 1,5h jest grana i to pewnie bedzie tyle na dziś ze spania, ale to fajnie, dwa spacerki dzieki temu można zaliczyć.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Dave czekam na info
Czapa boska ja jak chciała Tosiowi kupić to same duże zostały.
A buciki gdzie kupowałaś Creo???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MATEO , jedenastka leci, lapaj
Wrócę......później
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Mateo przybija piataka:-) wlasnie idzie spac a swoja 11 przypieczetowal wyleznieta gorna dwojka. Ufff... kolejny z glowy. Teraz sie druga na swiat pcha.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Monia, czapka z uszkami i butki stąd (wciąż jest fajna wyprzedaż, ale już niewiele wzorów zostało):
maylily.pl/kategoria/zima
Ja też wrócę potem
- linda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Byliśmy wczoraj na wizycie u dermatologa. Pani dr nie stwierdziła jednoznacznie co to za chrostki na buźce. Może to być mieszkowe rogowacenie naskórka, czego właściwie się nie leczy a jedynie łagodzi, no ale może to też być AZS. No i bądź tu mądry człowieku.. Pani dr poradziła żeby wprowadzić nabiał- dwie łyżeczki jogurtu nat lub serka i czekać na reakcję. Jeśli to jednak to rogowacenie to żadna eliminacja z diety produktów alergennych nic nie pomoże.
Ilonko u nas rano po przebudzeniu jest pierś albo dwie;),za ok 3h czyli ok 9 śniadanko - kaszka +owocki. Co do mm to daje butle zazwyczaj ok 23 i Tosia potrafi wypić nawet 240 ml (210wody),ostatnio nawet zaczęłam zagęszczać je kaszką w nadzieji na spanie do rana bez pobudek.. a jak u Was z jedzonkiem w ciągu dnia? Bo Emilka też cycusiowa jeszcze a ładnie sypia, może Tosia za małe porcje w ciągu dnia zjada? Miło by było jakby zaczęła przesypiać nocki do czasu kiedy wrócę do pracy, bo teraz to jeszcze spoko, jak jestem śpiąca to idę z mała na drzemkę i już, no a w pracy ciężko raczej o drzemkę będzie;)
Creaturko Leoś cudowny,w czapie meeega słodziak!!
Dave buziaczki dla Mateuszka!!
Przypominam się nieśmiało-jak znajdziesz chwilkę oczywiście napisz co jest hitem dla 3latek
Dave, Alex-- trzymam kciuki za jutrzejsze teściki!!!
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Luuudzie! Mikuś śpi od 21.05 tysiaak słyszysz / czytasz Ty to????
Dzis tez Misio pospał , jak DZIK , po poludniu, tym razem straznikiem jego Najjjaśniejszego Snu był tata, i sobie pospali ze hej, do 15.40 wiec znowu stwierdzilam ze nie kladę dziczka na drugą drzemkę, tylko będziemy walczyć. Planowalam kąpiel tak na 20.30 zeby "szoku" nie bylo
No ale o 20.15 wtracila sie qpa i przyspieszyla procedury
No i przetrwaliśmy jakoś i padł przy mleczku o21.05 , wprawdzie na nowy czas to znowu bedzie 22 z groszami aleeeee, pierwsze kroki zostały z powodzeniem poczynione.
Niestety szybkiespanie implicates szybkiewstawanie , co dzis dla nas oznaxzalo 5 rano i p wychłeptaniu mleczka ponad godzinne kitwaszenie sie po nas twardo udających spanie, no ale jak juz wreszcie zasnal to do tej 9 dokimaliśmy w dziwnych pozycjach
No, Dave, Alexnormalnie czuję jak się temperatura emocji podnosi proszę o meldunek tuż PO obejrzeniu testa!!!
Rozumiem Daveze malż pogrążony w błogiej nieświadomosci?
Agat, halo halo! Pisze się!! , ten sam komunikat kieruję do ilonki i madzi
Monia, ehhhh Ty....napisalam Ci na majowkach, ORKO Ty....hłe hłe hłe, tak to ja w podstawowce chyba po obiadku wyglądalam
linda, jeśli ta 3latka mieszka w domku lub ma działkę, mozna jeszcze rozważyć basenik ogrodowy, bajeranckie baseniki widzialam w linku ktory wstawila Darikaa na majowkach
Edit : oto ten link, pooglądaj jeszcze na dole strony inne
allegro.pl/plac-zabaw-basen-ze-zjezdzaln...444-i4090629813.html