- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Tosiu buziaczki dla Ciebie ksiezniczko:-)
Katarka polecam I ja. Frida to sie moze schõ
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś od wczoraj ma nową umiejętność, potrafi wstać na nogi bez podparcia. Do tej pory wstawał przy ścianie czy meblu i szedł już dalej sam, a od wczoraj podnosi się z pozycji na czworakach Zuch
Dałam mu dziś kaszkę po roczku, Bobovity z chrupkami ryżowymi. Fajna, no i bez cukru.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
U nas identiko jak u Agat, Misio rześki i wyspany o 6 , zjadl mleczko i ani myślał zmruzyc oko, ale my o takiej godzinie zupelnie skorzy do zabaw nie bylismy i tez sie kitwasił po nas w lozku i gdizes kolo 7.30 zasnal do 9.
Byłby uprawniony do takich karesów idąc spać jak Jasiek , no ale skoro poszedl,spac o swojemu czyli po 22 to ja sobie wypraszam wstawanie o 6!!!!!!
U nas katarek to bylaby duza inwestycja , bo nie mamy standardowego odkurzacza, wiec trzaby bylo i takowy kupić do glutociągu poza tym M twierdzi ze zasada dzialania fridy i tego katarka jest ta sama więc w czym jest TA roznica??? Oświeććie mnie....
Teraz rozrabia w najlepsze z
Z katarem juz lepiej najwyrazniej humorku mu nie psuje , na noc dostal Nasivin soft i przespał noc ...DO 6 bez choćby mruknięcia....
A moja mała córuś ma dziś urodzinki.....baaardzo dorosle
kaikai, daj znać po...
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
NIe wiem czy zdążę Ci odpisać co do katarku, bo mi mąż wlazł na kompa a miała rozpoczętego tego posta.
Ale katarek a frida taka co się ustami gluty wyciąga to bez porównania. Odkurzacz ma siłę, a wciągając "ręcznie" to co najwyżej się można spawiować
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale dziękuję , Dave , rownież
Ale ale, Dave! Meldunku brak!!!!
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Zaczynam od Suzi:
Centralny odkurzacz masz, rozumiem? Rurę ten odkurzacz ma i ściąganą końcówkę ma? - na pewno ma więc katarek podejdzie U moich rodzicow podchodzi On ma na koncu taką zwężaną rurkę, która się wpasowuje w każdy rodzaj rury do odkurzacza. I działa tak jak frida - ciągnie gluty, tylko, że mocą napędową Fridy są Twoje płuca, a Katarka odkurzacz
Przepis będzie, muszę karteczki poszukać, bo od ciotki odpisałam, nie z netu
100 lat dla córki
Dave, siknełaś????? tylko nie znowu z popołudniowego moczu, plizzzzzz
Agat, bo Skalpel jest dla tych co dopiero zaczynają ćwiczyć, try Skalpel Wyzwanie:
vimeo.com/87463032
Kaikai, rzeczywiście niefajnie to wygląda, nasza "malinowa" mini wysypka, czy jakakolwiek inna wysypka, którą do tej pory przerobiliśmy nie była taka "brzydka".
A teraz bezwstydnie powiem, że wczoraj poszliśmy spać z Leonkiem przed 17 (wykąpani oboje tym razem ) i spaliśmy do 6:30, buehehehehehe, sasasasasasasasa
No, ale pierwsza drzemka nastąpiła dopiero o 12 i wciąż trwa
To dziś mam na obiad - przepyszne:
zjemto.blox.pl/2014/03/Razowe-krokiety-w...y-Chodakowskiej.html
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Suzi najlepszego dla córki
przyszła moja mama, poleciała z Jaskiem na spacerek, a ja ogarnełam chatke, a teraz sie bawia, mama sie mineła z powołaniem, Jasiek siedzi przy babci jak "dziecko anioł" zadnego marudzenia nie ma, albo po prostu ma mnie dość ile mozna siedziec z ta sama osoba w domu hihi
Agat Jasiek tez musi sie przy czyms podniesc i dopiero leci, ale czasem udaje mu sie wstac od tak, ale to sporadycznie,
nie mowiłam mojej mamie ze Jasiek juz sam chodzi, wchodzi dzis do nas a Mlody jak torpeda do babci, a moja mama takie oczy, ze juz chodzi
dobra lece obiad zrobic, pozniej zajrze
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaa, no i pospaliscie!!! jak DZIKI!!
azja, to sie babunia musiala zdziwić u nas to dziadek ( moj tata) jest mega zabawiaczem , Mikuś aż pieje jak go widzi , mama czyli babcia jest nieco zazdrosna, bo ona duuuuzo rzadziej nas odwiedza wykręcajac sie stanem zdrowia i brakiem kondycji a potem chcialaby takie same holdy odbierać, a tu nie ma Mikuś honoruje tylko DOBRYCH ZNAJOMYCH , a tych ktorych oglada najczęsciej prze Skypa.......toleruje
Ale , niemniej jednak pierwszym i glownym slowem Misia bylo i jest BABA i to tyle w kwestii babcinej
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Z milszych wieści Adaś śpi już dwie godziny Z momentem wysłania posta na pewno się obudzi, ale rybka się piecze więc w sam raz na obiad wstanie. Pospacerowaliśmy 2h, najpierw poszliśmy na zakupy z wózkiem, później pod blokiem przesiadł się panicz do rowerku i jeszcze rundkę po osiedlu zrobiliśmy
Ja też zainwestowałam w ten Katarek, bo zaginęła mi rurka od fridy (po 2 tyg się znalazła w szufladzie z kurtkami Adasia ). Spoko jest, dobrze ciagnie, ale frida też się przydaje, bo czasami po kąpieli jakiegoś zagubionego gluta pojedyńczeg trzeba wyciągnąć i Frida wtedy spokojnie daje radę i nie trzeba wyciągać odkurzacza, na widok którego Adasia opuszcza jakakolwiek senność i jest gotowy do akcji:odkurzanie o każdej porze dnia i nocy
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Wiec krotko.
Meldunek- wrednoty @ nadal brak
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13