BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 8 miesiąc temu #864602 przez Dave
Za nami nocka z pobudkami na marudzenie. Masakra. Ale obstawiam zebiska te cholery. Jedna dwojka to juz tuz, tuz bo gula taka wielka ale cos sie przebic nie chce.

Tosiu buziaczki dla Ciebie ksiezniczko:-)

Katarka polecam I ja. Frida to sie moze schõ

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #864604 przez Dave
No I telefon mi sie zawiesil...

Mateo odplywa. Dopisze pozniej

10 lata 8 miesiąc temu #864650 przez agat
Pospane do 9, ciekawe jak reszta dnia się ułoży. No ale słonko świeci, rowerek od dziadków przywieźliśmy więc dwa razy na dwór pójdziemy.
Adaś od wczoraj ma nową umiejętność, potrafi wstać na nogi bez podparcia. Do tej pory wstawał przy ścianie czy meblu i szedł już dalej sam, a od wczoraj podnosi się z pozycji na czworakach :) Zuch :)

Dałam mu dziś kaszkę po roczku, Bobovity z chrupkami ryżowymi. Fajna, no i bez cukru.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #864652 przez Suzi
Hej :)

U nas identiko jak u Agat, Misio rześki i wyspany o 6 :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :ohmy: , zjadl mleczko i ani myślał zmruzyc oko, ale my o takiej godzinie zupelnie skorzy do zabaw nie bylismy i tez sie kitwasił po nas w lozku i gdizes kolo 7.30 zasnal do 9.
Byłby uprawniony do takich karesów idąc spać jak Jasiek :silly: , no ale skoro poszedl,spac o swojemu czyli po 22 to ja sobie wypraszam wstawanie o 6!!!!!! :angry:
U nas katarek to bylaby duza inwestycja :) , bo nie mamy standardowego odkurzacza, wiec trzaby bylo i takowy kupić do glutociągu :silly: poza tym M twierdzi ze zasada dzialania fridy i tego katarka jest ta sama więc w czym jest TA roznica??? Oświeććie mnie.... :huh:

Teraz rozrabia w najlepsze :S z

Z katarem juz lepiej najwyrazniej humorku mu nie psuje :silly: , na noc dostal Nasivin soft i przespał noc ...DO 6 :P :P :P bez choćby mruknięcia.... :blink:

A moja mała córuś ma dziś urodzinki.....baaardzo dorosle :silly: :silly: :silly:

kaikai, :) daj znać po... :blink:

10 lata 8 miesiąc temu #864697 przez Dave
Suzi - najlepsze życzenia dla latorośli :laugh:

NIe wiem czy zdążę Ci odpisać co do katarku, bo mi mąż wlazł na kompa a miała rozpoczętego tego posta.

Ale katarek a frida taka co się ustami gluty wyciąga to bez porównania. Odkurzacz ma siłę, a wciągając "ręcznie" to co najwyżej się można spawiować

10 lata 8 miesiąc temu #864744 przez kaikai
Buziaczki dla Tosi :) :)

Suzi sto lat dla corci :)

10 lata 8 miesiąc temu #864817 przez Suzi
kaikai , dla niej to juz 200 lat, TAAAKA stara :silly: :silly: :silly:
Ale dziękuję :kiss: , Dave , rownież :kiss:

Ale ale, Dave! Meldunku brak!!!! :unsure:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #864858 przez creatura
Bry po południu :blink:

Zaczynam od Suzi:

Centralny odkurzacz masz, rozumiem? Rurę ten odkurzacz ma i ściąganą końcówkę ma? - na pewno ma :blink: więc katarek podejdzie :silly: U moich rodzicow podchodzi :blink: :blink: :blink: On ma na koncu taką zwężaną rurkę, która się wpasowuje w każdy rodzaj rury do odkurzacza. I działa tak jak frida - ciągnie gluty, tylko, że mocą napędową Fridy są Twoje płuca, a Katarka odkurzacz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Przepis będzie, muszę karteczki poszukać, bo od ciotki odpisałam, nie z netu :blink:
100 lat dla córki :woohoo:

Dave, siknełaś????? tylko nie znowu z popołudniowego moczu, plizzzzzz :S

Agat, bo Skalpel jest dla tych co dopiero zaczynają ćwiczyć, try Skalpel Wyzwanie:
vimeo.com/87463032 :blink: :blink: :blink:

Kaikai, rzeczywiście niefajnie to wygląda, nasza "malinowa" mini wysypka, czy jakakolwiek inna wysypka, którą do tej pory przerobiliśmy nie była taka "brzydka".

A teraz bezwstydnie powiem, że wczoraj poszliśmy spać z Leonkiem przed 17 (wykąpani oboje tym razem :blink: ) i spaliśmy do 6:30, buehehehehehe, sasasasasasasasa :P
No, ale pierwsza drzemka nastąpiła dopiero o 12 i wciąż trwa :)

To dziś mam na obiad - przepyszne:
zjemto.blox.pl/2014/03/Razowe-krokiety-w...y-Chodakowskiej.html

10 lata 8 miesiąc temu #864947 przez Azja
Creo nie chce nic mowic ale my codziennie prawie tak usypiamy :P znaczy Dżonu usypia po 17, a ja jakies 6 godzin pozniej :P :P :P

Suzi najlepszego dla córki :)

przyszła moja mama, poleciała z Jaskiem na spacerek, a ja ogarnełam chatke, a teraz sie bawia, mama sie mineła z powołaniem, Jasiek siedzi przy babci jak "dziecko anioł" zadnego marudzenia nie ma, albo po prostu ma mnie dość ile mozna siedziec z ta sama osoba w domu hihi :P

Agat Jasiek tez musi sie przy czyms podniesc i dopiero leci, ale czasem udaje mu sie wstac od tak, ale to sporadycznie,

nie mowiłam mojej mamie ze Jasiek juz sam chodzi, wchodzi dzis do nas a Mlody jak torpeda do babci, a moja mama takie oczy, ze juz chodzi :silly:

dobra lece obiad zrobic, pozniej zajrze

10 lata 8 miesiąc temu #864953 przez Suzi
creMoniu, no wlasnie centralny i myslalam ze do niego sie nie da ale skoro mowisz ze sie da to zainwestuję, tym bardziej ze na dzialce,,gdzie zamerzamy spedzic wakacje , mamy najnormalnejszy odkurzacz zalmer, a katar sie może trafić, więc - Kup Teraz! ;) :silly: :lol:
Aaa, no i pospaliscie!!! :cheer: jak DZIKI!! :lol: :lol: :lol:

azja, to sie babunia musiala zdziwić :lol: u nas to dziadek ( moj tata) jest mega zabawiaczem :lol: , Mikuś aż pieje jak go widzi :woohoo: , mama czyli babcia jest nieco zazdrosna, bo ona duuuuzo rzadziej nas odwiedza wykręcajac sie stanem zdrowia i brakiem kondycji a potem chcialaby takie same holdy odbierać, a tu nie ma :P Mikuś honoruje tylko DOBRYCH ZNAJOMYCH :silly: :silly: :silly: , a tych ktorych oglada najczęsciej prze Skypa.......toleruje :silly:
Ale , niemniej jednak pierwszym i glownym slowem Misia bylo i jest BABA :silly: i to tyle w kwestii babcinej :woohoo:

10 lata 8 miesiąc temu #864962 przez agat
Dziewczyny macie założone na tel blokady na otrzymywanie płatnych smsów? Ja właśnie zobaczyłam, że do poprzedniej faktury doliczyli mi prawie 50 zł bo dostawałam jakieś smsy specjalne po 6,15zł za sztukę :/ Okazało się, że przy okazji ściągnięcia jakiejś darmowej gry (prawdopodobnie wtedy) jakieś dziadostwo mi się aktywowało i wysyłało płatne smsy. DObrze, że w porę na fakturę szczegółową spojrzałam. Babka mi założyła blokadę i reklamację wysłała, mówi, że najczęściej zwracają kasę w takich sytuacjach. Co za badziew :/

Z milszych wieści Adaś śpi już dwie godziny :) Z momentem wysłania posta na pewno się obudzi, ale rybka się piecze więc w sam raz na obiad wstanie. Pospacerowaliśmy 2h, najpierw poszliśmy na zakupy z wózkiem, później pod blokiem przesiadł się panicz do rowerku i jeszcze rundkę po osiedlu zrobiliśmy :)

Ja też zainwestowałam w ten Katarek, bo zaginęła mi rurka od fridy (po 2 tyg się znalazła w szufladzie z kurtkami Adasia :P ). Spoko jest, dobrze ciagnie, ale frida też się przydaje, bo czasami po kąpieli jakiegoś zagubionego gluta pojedyńczeg trzeba wyciągnąć i Frida wtedy spokojnie daje radę i nie trzeba wyciągać odkurzacza, na widok którego Adasia opuszcza jakakolwiek senność i jest gotowy do akcji:odkurzanie o każdej porze dnia i nocy ;)

10 lata 8 miesiąc temu #864978 przez Dave
No nie moge,zabieram sie za posta chyba juz setny raz. Telefon mi fiisuje.
Wiec krotko.
Meldunek- wrednoty @ nadal brak

10 lata 8 miesiąc temu #864987 przez Suzi
Ho ho Dave........coś czuję ze będziem tu świętować :blink: :blink: :lol: :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #864994 przez Dave
Suzi - już sama nie wiem. Fajnie by było, ale chyba tylko @ sobie ze mną pogrywa :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #865018 przez Alex_87
Dave idziesz ze mną do grudniówek? ;) Bo u mnie też od dwóch dni @ brak :lol: no ale u nas to były intensywne starania :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka