BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 9 miesiąc temu #862708 przez Azja
Agat co sie bedzie Adaśko rozdrabniał na kawałki, całe udko jest lepsze hihih :)

jejku nie spodziewałam sie ze sie tak szybko rozkreci z chodzeniem, od kilku dni po wolutku, po kilka kroczków, po kilka metrów,albo przy czyms, a dzis to jak mały samochodzik zapitala, niech sie robi ciepło, pojdzie sie na spacerek, na trawke i niech ganiaja :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #862715 przez monia89
Dave na którym forum staraczek buszujesz???

10 lata 9 miesiąc temu #862726 przez Dave
Wlasnie sobie Mateona usypiam I podczytuje.

Monia-zlukalam ile Tosiek ma juz zebow. Wow!!!!!
A moje stareczki to tu siedza www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...e-cz.2/Page-825.html

Ide poczytac o czym tu dzis rozprawiacie.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #862836 przez Suzi
hej :)

Ja pól dnia nie mialam dziś prądu :angry: nw zw zztym i neta :angry: :angry:

A tak w ogole to zdycham, ZDYCHAM :( i strasznie sie martwie ze Mikusia uczęstuję......
Tak na prawde to nie bylam przeziębiona juz ponad póltora roku a moze i ze 2lata, przed ciążą nie bo ciepełko było, wakacje, w ciąży nie , po ciąży do teraz tez nie :side: , no i się dobre skończylo.....

Dave, ja tez trzymam, nie ma @ - jest nadzieja :lol: wiesz ze to jest motto Twoich staraczek :blink: zdradze Ci tak na ucho przy okazji ze ja aktualnie kibicuję Ferri, jakos tak szczegolnie mi zapadla w serce, nie wiem czemu, nigdy nie mialam z nia kontaktu, ale strasznie chcialam zeby jej sie udalo, no i jak sie doczytalam ze sie udalo to sie strasznie ucieszylam :woohoo: ,,ale nie mow.....ćśśśś,,bo ja tak zakulisowo jej kibicuję :blink: :side:
Mikuś tez ma 8 zębow, 4 gorne i 4 dolne

Dzis sie doczytalam w zapiskach o moich starszakach, ktore skrupulatnie prowadzilam ,ze zaczeli chodzić tuz po pierwszzych urodzinach więc nie sądze, zeby z Misiem bylo inaczej. Poki co raczkuje jak pershing , wszędzie go pelno, a ja kolo niego ledwie żywa :P niestety dIdkowie sie boja zarazy, malż w arbajcie, starszaki mają wlasne sprawy.....ehhh, life is brutal, a juz life z katarem i kaszlem to brutal podwojny

Nawet nie wiem za bardzo o czym dzis rozprawiacie, bo nie moglam poczytać, moze pożniej sie wtrybię w temat, jesli dozyję ;)

Co do tych nożek, to byla w styczniowkach dziewczyna ktorej dzidziuś sie z takimi urodził, no ale styczniowki wchlonęlo fb :P więc nie bedzie sie jak dowiedzieć szczegoloow, ale z pewnością nie amputowali tych nozek, był chyba gips na jakiś czas.
Z tą amputacja to jakas HEREZJA!!! :cheer: odnośnie TEJ wady oczywiście!

10 lata 9 miesiąc temu #862870 przez ilonah
Wpadam tylko powedzieć dobranoc bo padam. Spkojnej nocki kochane :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #862891 przez Suzi
Dobranoc.....zamykam i zmykam bo mnie telepie :dry:
Gasimy i pod kołderki hyc :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #862928 przez monia89
Witam widzę że ja dziś rozpoczynam :)
U nas nocka w miarę dużo lepsza od wczorajszej ale nie idealna.
Piękny dzień się zapowiada więc z Tosikiem ruszamy w miasto :)

10 lata 9 miesiąc temu #862937 przez agat
Miki Miki Mikuleńku łap swoją 11tkę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Za nami też spoko nocka, wprawdzie do 7, ale bez ani jednej pobudeczki w nocy, nawet najmniejszego stęknięcia nie ma. Teraz młody bawi się garnuszkiem na klocuszki i nie może zrozumieć dlaczego trójkątny klocek nie chce wejść to kwadratowego otworu :P Niestrudzony próbuje dalej ;)

10 lata 9 miesiąc temu #862942 przez Dave
Dzien doberek

Mikusiu buziaczki dla Ciebie slodziaku:-)

Suzi-faktyczniie Miko tez taki zebiaszek. No pieknie
.
U nas gorna dwojka na wylociwe az taka skora zwisa ale zeba jeszcze nie czuc.

Milego dniav

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #862946 przez ilonah
Dzień dobry
U nas co prawda jedna nocna pobudka na mleczko była ale i tak wyspana jestem ba nawet obudziłam się przed budzikiem ale nie napisze o której wstaje bo się Suzi przerazi, że w nocy do pracy wstaje :P
No Emilka tak jak Adaś też próbuje pchać klocki w te otworki co nie pasują i dziwi się czemu jej nie idzie :laugh:
Miłego dnia

Mikusiu łap buziaki :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #862955 przez monia89
Mikusiu łap buziaki :) za m-e będą to już roczniakowe :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #863014 przez kaikai
Hej

Caluski dla Mikusia :) :)

My jedziemy do mojej mamy.

U nas nocka bez mleczka juz od dawna, ale Dawid w nocy steka, kreci sie moze zeby albo skos, juz sama nie wiem :(

Te krostki nadal nie znikaja, nic sie nowego nie dzieje. P chce malego zapisac do CZD ze tam lepszy dermatolog i moze cos wymysli.
Tylko tam pewnie bede czekala na wizyte pol roku, no zobaczymy.
Juz wymyslilam sobie ze to jakis liszaj, cholera wie :( dla mnie to dziwne jest, a ten lekarz ca bylam to w ogole, dla niego to za mala zmiana zeby cos stwierdzic. To gdyby byla duza to wtedy dopiero leczyc? Ja to widze dokladnie, ten lekarz jakis slepy.

Jak tak piszecie o ciazy to i mi sie zachciewa :) ale dziecko nr.4 to chyba za duzo. No i wiek coraz starszy, a teraz to na pewno bym sie nie zdecydowala, za mala roznica wieku, wiem jak ciezko jest z 2 malutkii dziecmi. Dla mnie roznica powinna byc. tak ok 3 lat, ale to juz za stara bede. Z drugiej strony luksus posiadania 1 malego dziecka podoba mi sie.

10 lata 9 miesiąc temu #863036 przez Azja
dzien dobry

Mikusiu Królu Nocy łap buziaczki :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

u nas tez nocka ok, bez stękania i marudzenia, M mowił ze Jasiek sie obudził 5.30, ale ja dopiero usłysząłm 6.10 i wtedy tez wstałam :P obecnie mamy drzemke, a po drzemce lecimy na spacerek :) słonko siweci, ciepło w miare wiec trzeba korzystac :)

Kaikai dużo ma Dawidek tych krostek ??

dwójka górna nam sie przebiła, a dzis patrze idzie druga górna dwojka i dwojka na dole, wiec pewnie dlatego Miso momentami taki marudny ;) dobrze ze przynajmniej bez biegunki teraz wychodza :S

lece umyc włosy, co by nie straszyc ludzi na mieście ;)

10 lata 9 miesiąc temu #863075 przez Dave
A u nas jednak pobudka na jedzonko, a tak do marudzenie, ale smok i głaskanie dało radę.

Mateusz śpi, Maję zaraz na podwórko muszę wysłać. I pokombinować coś nad obiadem. Zupka to będzie barszczyk, na drugie sobie dramstiki wyciągnęłam, ale kompletnie nie mam pomysłu co nich zrobić.

Mąż musi zmienić fugę i silikon koło prysznica i jesteśmy odcięci na kilka dni;((( a muszę też włoski umyć.

10 lata 9 miesiąc temu #863100 przez creatura
Mikusiu nasz bliźniaku łap buziaczki i piąteczkę, a raczej jedenasteczkę :blink: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dave, Ty jeszcze dopisuj pod koniec postów meldunek - @przyszła/@nie przyszła :blink: :blink: :blink:

CDN, muszę skorzystać z drzemki Leosia i wziąć prysznic, bo wczoraj zasnęłam jak troll bez prysznica, razem z synem - mąż wspaniałomyślny mnie nie obudził, a o 4 nad ranem już mi się nie chciało :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka