- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jejku nie spodziewałam sie ze sie tak szybko rozkreci z chodzeniem, od kilku dni po wolutku, po kilka kroczków, po kilka metrów,albo przy czyms, a dzis to jak mały samochodzik zapitala, niech sie robi ciepło, pojdzie sie na spacerek, na trawke i niech ganiaja
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Monia-zlukalam ile Tosiek ma juz zebow. Wow!!!!!
A moje stareczki to tu siedza www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...e-cz.2/Page-825.html
Ide poczytac o czym tu dzis rozprawiacie.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja pól dnia nie mialam dziś prądu nw zw zztym i neta
A tak w ogole to zdycham, ZDYCHAM i strasznie sie martwie ze Mikusia uczęstuję......
Tak na prawde to nie bylam przeziębiona juz ponad póltora roku a moze i ze 2lata, przed ciążą nie bo ciepełko było, wakacje, w ciąży nie , po ciąży do teraz tez nie , no i się dobre skończylo.....
Dave, ja tez trzymam, nie ma @ - jest nadzieja wiesz ze to jest motto Twoich staraczek zdradze Ci tak na ucho przy okazji ze ja aktualnie kibicuję Ferri, jakos tak szczegolnie mi zapadla w serce, nie wiem czemu, nigdy nie mialam z nia kontaktu, ale strasznie chcialam zeby jej sie udalo, no i jak sie doczytalam ze sie udalo to sie strasznie ucieszylam ,,ale nie mow.....ćśśśś,,bo ja tak zakulisowo jej kibicuję
Mikuś tez ma 8 zębow, 4 gorne i 4 dolne
Dzis sie doczytalam w zapiskach o moich starszakach, ktore skrupulatnie prowadzilam ,ze zaczeli chodzić tuz po pierwszzych urodzinach więc nie sądze, zeby z Misiem bylo inaczej. Poki co raczkuje jak pershing , wszędzie go pelno, a ja kolo niego ledwie żywa niestety dIdkowie sie boja zarazy, malż w arbajcie, starszaki mają wlasne sprawy.....ehhh, life is brutal, a juz life z katarem i kaszlem to brutal podwojny
Nawet nie wiem za bardzo o czym dzis rozprawiacie, bo nie moglam poczytać, moze pożniej sie wtrybię w temat, jesli dozyję
Co do tych nożek, to byla w styczniowkach dziewczyna ktorej dzidziuś sie z takimi urodził, no ale styczniowki wchlonęlo fb więc nie bedzie sie jak dowiedzieć szczegoloow, ale z pewnością nie amputowali tych nozek, był chyba gips na jakiś czas.
Z tą amputacja to jakas HEREZJA!!! odnośnie TEJ wady oczywiście!
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Gasimy i pod kołderki hyc
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nocka w miarę dużo lepsza od wczorajszej ale nie idealna.
Piękny dzień się zapowiada więc z Tosikiem ruszamy w miasto
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Za nami też spoko nocka, wprawdzie do 7, ale bez ani jednej pobudeczki w nocy, nawet najmniejszego stęknięcia nie ma. Teraz młody bawi się garnuszkiem na klocuszki i nie może zrozumieć dlaczego trójkątny klocek nie chce wejść to kwadratowego otworu Niestrudzony próbuje dalej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mikusiu buziaczki dla Ciebie slodziaku:-)
Suzi-faktyczniie Miko tez taki zebiaszek. No pieknie
.
U nas gorna dwojka na wylociwe az taka skora zwisa ale zeba jeszcze nie czuc.
Milego dniav
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas co prawda jedna nocna pobudka na mleczko była ale i tak wyspana jestem ba nawet obudziłam się przed budzikiem ale nie napisze o której wstaje bo się Suzi przerazi, że w nocy do pracy wstaje
No Emilka tak jak Adaś też próbuje pchać klocki w te otworki co nie pasują i dziwi się czemu jej nie idzie
Miłego dnia
Mikusiu łap buziaki
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Caluski dla Mikusia
My jedziemy do mojej mamy.
U nas nocka bez mleczka juz od dawna, ale Dawid w nocy steka, kreci sie moze zeby albo skos, juz sama nie wiem
Te krostki nadal nie znikaja, nic sie nowego nie dzieje. P chce malego zapisac do CZD ze tam lepszy dermatolog i moze cos wymysli.
Tylko tam pewnie bede czekala na wizyte pol roku, no zobaczymy.
Juz wymyslilam sobie ze to jakis liszaj, cholera wie dla mnie to dziwne jest, a ten lekarz ca bylam to w ogole, dla niego to za mala zmiana zeby cos stwierdzic. To gdyby byla duza to wtedy dopiero leczyc? Ja to widze dokladnie, ten lekarz jakis slepy.
Jak tak piszecie o ciazy to i mi sie zachciewa ale dziecko nr.4 to chyba za duzo. No i wiek coraz starszy, a teraz to na pewno bym sie nie zdecydowala, za mala roznica wieku, wiem jak ciezko jest z 2 malutkii dziecmi. Dla mnie roznica powinna byc. tak ok 3 lat, ale to juz za stara bede. Z drugiej strony luksus posiadania 1 malego dziecka podoba mi sie.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Mikusiu Królu Nocy łap buziaczki
u nas tez nocka ok, bez stękania i marudzenia, M mowił ze Jasiek sie obudził 5.30, ale ja dopiero usłysząłm 6.10 i wtedy tez wstałam obecnie mamy drzemke, a po drzemce lecimy na spacerek słonko siweci, ciepło w miare wiec trzeba korzystac
Kaikai dużo ma Dawidek tych krostek ??
dwójka górna nam sie przebiła, a dzis patrze idzie druga górna dwojka i dwojka na dole, wiec pewnie dlatego Miso momentami taki marudny dobrze ze przynajmniej bez biegunki teraz wychodza
lece umyc włosy, co by nie straszyc ludzi na mieście
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mateusz śpi, Maję zaraz na podwórko muszę wysłać. I pokombinować coś nad obiadem. Zupka to będzie barszczyk, na drugie sobie dramstiki wyciągnęłam, ale kompletnie nie mam pomysłu co nich zrobić.
Mąż musi zmienić fugę i silikon koło prysznica i jesteśmy odcięci na kilka dni;((( a muszę też włoski umyć.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Dave, Ty jeszcze dopisuj pod koniec postów meldunek - @przyszła/@nie przyszła
CDN, muszę skorzystać z drzemki Leosia i wziąć prysznic, bo wczoraj zasnęłam jak troll bez prysznica, razem z synem - mąż wspaniałomyślny mnie nie obudził, a o 4 nad ranem już mi się nie chciało