- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I może jakąś focię Leosia byśmy ujrzały

Wstałam o 9.30

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Agat - pieknie:-) a kac jest? Czy 3 browce to dla Ciebie pestka;-) chociaz po takim wyspaniu to chyba taaaaka regeneracja jest ze nawet kaca nie bedzie:-)
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

My już w drodze do domku

Monia zapomnialam wczoraj napisać, że trzymamy za Was kciuki żeby Wam się udało

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

A żeby mamie nie było smutno to też dostała dziś "prezent" - @ do mnie przyszła, dokładnie 11 miesięcy po urodzeniu Leosia, gdyby nie wizyta w toalecie to nawet bym nie zauważyła, bo zero bólu brzucha, nic. Jak tak ma zostać, to niech już przychodzi

Dave, czyli jest opcja dwóch kresek?

Agat, a jak Adaś znosi to, że budzi się u teściów i Was nie ma? Ja pitole, ja sobie jeszcze nie mogę wyobrazić, że Leoś i ja budzimy się w innych domach, wiadomo, jakby chciał spać u dziadków w sypialni, a jak w pokoju obok, to luz, ale inne domy

Dziś syn zarządził dzień o 6 - to ja już wolę jak chodzi spać o 22 i wstaje ok 8. Teraz pośpi pewnie ze 3-4 h, bo ostatnio tak robi, że tylko jedna drzemka, a pomiędzy maratony

Glista w pieluszce

Azja, zrobiłam z masłem klarowanym, mam jakiś stary olej kokosowy, którym smaruje się mój mąż od czasu do czasu, czyli do gotowania się już nie nadaje

Dave, u nas też barierka ze wzmocnieniem, bo Leoś to nieobliczalny dzik na podłodze. Dziadek ją wczoraj przywiózł, ale jeszcze nie zamontowana. Dół domu raczej nie jest przyjazny dziecku, bo prawie wszędzie kafle, kominek, zejście do piwnicy, wejście na górę. Za to na górze mamy długi korytarz i to jest jedno z fajniejszych miejsc do harców, więc balustradę musimy dodatkowo siatką osłonić - po prostu interior design pierwsza klasa

- linda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Buziaczki miesięczznicowe dla przystojniaka Leonka

Wczoraj się pochwaliłam w kwestii rannego wstawania że idzie ku dobremu to dziś mam- pobudka o 5

Dziewczyny co to za przepis na chlebek podrzućcie proszee,bo brzmi ciekawie

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Linda przepis na chleb podawała Azja więc do niej o przepis

Emilka właśnie tańczy z tatem i śmieje się na całego

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Dużo tlenu dziś złapaliśmy, bo najpierw plac zabaw przy bloku dziadków, a później dłuuuuugi spacer ze znajomymi.
Zrobiłam młodemu jogurcik homemade, czyli jogurt naturalny plus starty bananek. Pycha wyszedł, ale Adaś średnio chętnie je, woli słoiczkowe deserki :/
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

Creo jak upieke chleb to zrobie zdjecie, bo moj niby jest zbity ale chyba nie az tak

Dave ale siłacz z Mateuszka, szafki przestawia

Ilonka super ze podróż bez kłopotów

Agat Adaśko duży chłopczyk, wiec co ma mu sie nie podobac u dziadków, zawsze jakies urozmaicenie, a nie cały czas z rodzicami

my za miesiac mamy wesele wyjazdowe niby ok. 100 km, ale trzeba dojechac, JAsiek zostaje z moja mama, mam nadzieje ze bedzie grzeczny i nie bedziemy musieli wracac w nocy z wesela

dzis bylismy 4 godziny na spacerku, Mlody juz ledwo siedział w wozku, taki był zmeczony, korzystalismy z ładnej pogody, a tylko doszlismy pod blok i deszcz zaczał padac

moj M jutro juz wraca do pracy po tacierzyńskim, tak sie rozleniwiłam z gotowaniem przez te 2 tygodnie, bo M cały czas gotował, ze nie wiem jak od jutra wbije sie w ten rytm

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

- linda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Emi zasnęła w trzy sekundy taka zmęczona była, domek z grubsza ogarnęłam, herbatkę wypiłam to można powoli zmierzać w kierunku łóżka. Jezcze stos prasowania zagląda z drugiego pokoju ale zamknęłam tam drzwi i odkładam na jutro (może

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

M stwierdzil z tego wszystkiego ze zmienimy samochód zeby nie było problemu z fotelikiem

mam tylko nadzieje ze kase za fotelik mi oddadza, bo cos ten koles ze sklepu pomylił z przesyłka i fotelik krązy gdzies na trasie pomiedzy mna a sklepem

i tak wiec ja dalej poszukujaca fotelika, ale teraz wszystko zalezy od tego jaki M samochód wybierze, no ale juz przy wyborze fotelika nie bede Was męczyła,

oj ale referacik walnełam,

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Ja dzis mialam woeczor lenia. Jak dzieci padly poszlam ogladac tv. Byl film z jednym z moich ulubionych aktorow I sie doczekac nie moglam.
A teraz juuz w lozku leze.
Creo-zeby nie bylo pamietam o foto placu zabaw. A co do 2 kresek. To u nas wszystko mozliwe. W koncu Mateo tez jest z takiego cyklu w ktorym uwazalismy.
Kurka sadam oczy mi sie zamykaja. Pa.pa