BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 2 tygodni temu #860554 przez agat
Prosszzzzz oto Mikosław we własnej osobie :)

Zagłówek w foteliku już opuszczony :) Adaś pojechał spać do dziadków, a my idziemy na jakieś piwko ze znajomymi :) Także tego :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #860556 przez Suzi
Agat, kochana Ty moja :lol: , dziękuję :kiss: ale ja Cię nieśmialo poprosilam zebyś je Majowkom wkleila :lol: :lol: :lol: bo Wyście juz widzialy te zdjęcia, no może poza tym dzisiejszym ze spaceru nowym wozem i w huśtawce ;) ;) ;) ;) :side:

11 lata 2 tygodni temu #860561 przez agat
Mikiego nigdy za wiele, więc i Majowki popatrzą i my oczka nacieszymy :)

11 lata 2 tygodni temu #860604 przez creatura
Miki - jaki zaciesz na huśtawce, bomba :woohoo: :woohoo: :woohoo: W nowej furze też ekstra, fajne buciki, skąd? :blink:

11 lata 2 tygodni temu #860612 przez Olga60
creatura trampki Mikusia chyba z tesco (dostanę po głowie bo to pewnie NIKE :silly: ), Natasza też ma takie ale w innym kolorze, 32zł

11 lata 2 tygodni temu #860625 przez Suzi
olga, NiKE??? :lol: :lol: :lol: :lol: ależ tesco! TESCO!!! :silly: :silly:
Tesco rulez :silly: :blink:

11 lata 2 tygodni temu #860638 przez creatura
Muszę się definitywnie wybrać do Tesco bo już ze 3 tygodnie nie byłam, a tam warto często być, zawsze się coś wyrwie :blink:

11 lata 2 tygodni temu #860669 przez ilonah
Wow ależ dziś u nas reklama Tesco :blink: ale my też często tam jeździmy.

Suzi- minka Mikiego na huśtawce- genialna :lol: Emi też dziś w cienkim polarowym kombinezonie chodziła bo kurtki wiosennej nie posiada, doszły mnie słuchy, że ma takową dostać więc wstrzymałam się z zakupem.

Adaś i Jasio jak zawsze świetni, a to zdjęcie Jasia z koleżanką no nie powiem, całkiem ciekawe.

My chcieliśmy dziś z Emilką iść na plac zabaw przy szkole ale wyobraźcie sobie, że pozamykane było na kłódkę wejście do szkoły tu na wiosce u teściów :angry: Może tak teraz się robi ale jak ja byłam dzieckiem to spokojnie można było korzystać z placów zabaw przy szkole popołudniami czy w weekendy, no cóż szkoda :( wybraliśmy się za to na spacer pod las :)
A my dziś rano pospałyśmy do 9 prawie, co prawda Emiśka obudziła się po 6 na szybkie cycy i dalej w kimono, w dzień zaliczyła też 2 godzinną drzemkę a i tak padła mi po 19 już na noc. Chyba dużo wrażeń ma tutaj idziecko się zmęczyło.

11 lata 2 tygodni temu #860698 przez monia89
Jasiek Adaś i Mikuś do zacałowania ♥

11 lata 2 tygodni temu #860701 przez Dave
Wpadam tylko na dobranoc. Forum mi nie chcialo dzialac:-(

Dobranoc

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 tygodni temu #860705 przez Azja
my juz po "baletkach", babcia za duzo pracy przy Jasku nie miała, nawet sie na smoka nie przebudził :silly:

Suzi Ty mnie tu nie strasz glista, wiem ze w tych piaskownicach toi rozne cuda siedza, ale całe szczescie Jasiek duzo tego piasku nie zjadł, a w ogole to była chwila moment kiedy go zjadł, Gagatek, wychodzi na to ze go głodze i biedactwo musi piach wpierdzielac :silly:

Uśmiech Mikusia na hustawce bezcenny :)

Ilonka tak to jest z tymi placami zabaw, zamykaja zeby nie zniszczyc, ale przeciez sa do zabawy a nie po to zeby były zamkniete, ah ta nasza Polska :S

a co do zdjec Jaska z kolezanka Basia, to i tak dodałam takie "najspokojniejsze" mówie Wam jaka "randka" tu była, jakby byli starsi to zaczeła bym sie bac o Basie :P

musze powiedziec ze jestem pod wrażeniem "ruchu na forum" fajnie oby tak dalej :)

dobra spadam i dobranoc kolorowych snów, mam nadzije ze pospimy dłuzej niz do 6 :P :evil:

11 lata 2 tygodni temu #860713 przez Suzi
Azja, ja nie straszę, OSTRZEGAM! :huh: a widok tego ohydztwa w pieluszce dziecka na długo zapada w pamięć, więc Ci, Wam nie zyczę tego widoku nigdy! Nie przeżylam tego osobiscie, ale słyszalam "soczyste"opisy :X :X :X :X
A z tymi zdjęciami....noooo, ładnie, mowisz ze "najgrzeczniejsze"pokazalas......no to działo się tam, oj działo :cheer: :cheer: , niezly Dżonu, "pies"na panny ;) :silly: :lol:

No ale my tu gadu gadu, a caas spać. Forum rozkręcone, rozbrykane, nie wiadomo gdzie czytać, gdzie pisać, tyle się dzieje :lol: :lol:
I git! Tak trzymać! Już nie wspomne litościwie o ......... :P :P :P ;)

No więc jako stroż nocny, zarządzam ciszę nocną ;) , nawet Mikuś już śpi ( WRESZCIE!!!! :ohmy: ) więc...
Gasimy lampki, telefony, laptopy, tablety podłączamy do ladowania, bedą ciężko pracowac od rana i.......
Dobraaaaanoc :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #860715 przez agat
Sorry Suzi, ale światło gasze dziś ja :) wróciliśmy właśnie po piwku a w zasadzie trzech ;) Wiecie jak głupio się wchodzi do sypialni, gdy łóżeczko puste? Niby wiem, że niuniu bezpieczny u teściów ale i tak dziwne uczucie...

No ale przynajmniej się wyspie :) Czego i wam życzę ;) Dobranoc

11 lata 2 tygodni temu #860751 przez Azja
witam

Leoś łap buziaczki :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: zdrówka duzo zeby obyło sie bez antybiotyku

Creo a co do chleba to on faktycznie wychodzi taki zbity i jest faktycznie taki sycący ja max 2 kromki zjadam na sniadanie :) a robiłas z olejem kokosowym, czy z tym czyms drugim?? ja ostatnio go troche modyfikuje, zamiast migdałów daje dynie, płatki owsiane zamieniam na jaglane, albo poł na poł, w tym tygodniu bede próbowac go zrobic z płatkami gryczanymi :silly:

my pospalismy do 6.30 wiec nie jest tak zle, swieci poki co u nas słoneczko i jest juz 13 stopni, wiec czekam na drzemke Jaska i spadamy pozniej na spacerek, choc z moim szczesciem to pewnie do tej pory sie pogoda popsuje ;)

tatuś bawi sie z Jasikiem, wiec mam chwilke zeby sei kawka podelektowac :)

miłej niedzieli :)

11 lata 2 tygodni temu #860770 przez Dave
Dzień dobry!

Co do tych piaskownicowych "dodatków" to też słyszałam różne historie, no ale co zrobić zabronisz dziecku w pisaku się bawić? My mamy własną piaskownice, ale i tak tam różne paskudy mogą być, no bo kotki i pieski u nas łażą sobie.

Forum hula aż miło :angry:

Agat - no to się Wam wypadzik udał. Jak to jest się wyspać :unsure: :blink:

A do mnie @ miała dwa dni temu przyjechać i ni ma :dry: Czyli mój zegarek ustawił się tylko na jeden regularny cykl. Teraz znów się roller coster szykuje.

Z tego wszystkiego to aż o teście pomyślałam, ale że nie mam jak do apteki pojechać to nic z tego :silly:

Zmykam do moich rozrabiaków.

Miłej niedzieli.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka