BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #860313 przez creatura
Dzień dobry :)

Leo zafundował pobudkę o 6:30, ale w nocy obudził się tylko raz :lol: Katar mija, jednak jeszcze wszystkiego nie odkrztusił, do poniedziałku mamy czas na progres, jak nie będzie to antybiotyk - oby nie :dry:

Edit:

I jeszcze jakby mało było nam rozrywki i biegania od inhalatora do odkurzacza, idzie nam górna dwójka :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #860327 przez Azja
witam

u nas nocka ok, co prawda pospalismy do 6, ale bez pobudek na mleczko :)

Creo moze ten Leosiowy katarek to przez ząbki, Dżon przy ząbkowaniu tez miał ostatnio katarek
;)

wczorajcza wizyta w piaskownicy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tu z kolezanka Basia 7 miesięczna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nie wiem co Jasiek ma za fetysz, ale zawsze jak jest u nas Basia bawi sie jej stopami :P

11 lata 2 tygodni temu #860343 przez Dave
Azja - słodziak z Dzonatana maksymalny :kiss: :kiss: Te jego oczyska są piękne :lol: :lol:
Może koleżanka Basia ma ładne stópki i je lubi podziwiać :silly: :silly:

Creao - zdrówka, mam nadzieję, że jednak antybiotyku unikniecie, bo to paskudztwo jest :ohmy:

Monia
- nie ma się czego bać. Ja mam różnicę równo dwa lata. Dzieciaki są super. No wiesz... czasem to przej*(^*&%% na maxa, ale juz powoli na prostą wychodzimy. A potem to się będą dzieciaki świetnie dogadywały (I hope :cheer: )

My od rana na dworze. Gdybym Mateona nie zwinęła na zmianę pampka, łobuz nie poszedł by spać. A tak tylko mleczko wypił i gałami przewracał. Już kima. A Maja dalej szaleje.
Kupiliśmy taki ogrodowy mini plac zabaw. W sensie huśtawka i zjeżdżalnia. Dorobiliśmy drugą huśtawkę, tylko muszę zamówić takie modułowe siedzonko żeby Mateo miał wygodnie i żebym domowej ciągle nie musiała tam i z powrotem nosić. Normalnie nie można dzieciaków do domu zagnać, istne szaleństwo tam mają. Młoda oczywiście szaleje z kuzynką (8lat) i nie mogą się tym nacieszyć :side:

Dobra lecę do nich zerknąc i może potem jakieś porządki zarządzić, bo o zgrozo :ohmy: w domu jak po tsunami.

Suzi - czy tyle klików Cię satysfakcjonuje :unsure: :unsure: :silly: :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 tygodni temu #860394 przez Suzi
hej :)

Zaklęcie Dave podziałało i pospalismy do 10.30 :cheer: :lol: :lol: :lol: , oczywiście było mleczko o 6.30 i z godzina wałkowania po nas w lożku aleeeee efekt końcowy przerósl najśmielsze oczekiwania :blink: , no ale plan dnia sie rypnał :silly:
Co do klikow Dave, to oblecie, obleci, starasz się , doceniam :silly: :lol: :side: oby zapał nie osłabł :blink:

Azja, no piekniś z Johnsona nieziemski, a ta Basia, hmmmmm, powiem Ci ze najwyrazniej też jest pod jego urokiem gdyż pozycję przyjęła , no, hmmmm niedwuznacznie uleglą.... :silly: :silly: :silly:

creMoniu, to sie "bliźniaki" dzis rowno obudziły :lol: nieustająco zdrowka życzymy, chociaz ja jakaś podsmarkana :P

monia, będzie DOBRZE zobaczysz, zaslużylas na NAGRODĘ nr 2 :lol:

Szykujemy sie na spacerek chociaz juz nie jest tak cieplo jak wczoraj, ale slonko sie przedsiera więc kto wie, moze Egipt powroci? :side:

11 lata 2 tygodni temu #860400 przez Dave
Suzi - no wiesz Ty co B) B)

A z tym spanie, to kobietki nie przeginajcie :silly: Chociaz wiem, że za to musicie wieczorem dłużej znośić aktywne towarzystwo bojsów :laugh:

11 lata 2 tygodni temu #860415 przez creatura
Azja, jaką Dżon ma boską fryzurę na drugim zdjęciu :kiss: :kiss: :kiss: Całuśny :kiss: :kiss: :kiss: Laski już przed nim się kladą :blink:
Myślę, że ząbki się przyczyniły do kataru, który załapał ode mnie i jakby nie to "granie" w klatce piersiowej to byłoby już prawie po krzyku.

Suzi, dużo zdrówka dla Ciebie :kiss:

Dave, poka placa :silly:

11 lata 2 tygodni temu #860436 przez agat
Heloł :)
Dżonu jaki Ty śliczny :* :* :*

Ja też mam dla Was focisze, z wczorajszego wiosennego spacejro :)

11 lata 2 tygodni temu #860444 przez creatura
Agat, Adaś rządzi placem zabaw, pewnie nieźle się zganiałaś za nim :blink: I bez kitu, rozwój ruchowy poszedł mu jak z płatka. Jak Adasiowi jeździ się w foteliku? A możesz tą boczną osłonę główki opuścić jeszcze niżej? Wydaje się być za wysoko, albo Adaś się "osunął" w foteliku?

Azja, robilam w tym tygodniu ten chleb zmieniający życie i chyba coś sknociła, bo wyszedł mi taki zbity, ciężko się je, czy on taki ma być, że dwa cienkie paski i jesteś pełna? A może za mało wody dałam?

11 lata 2 tygodni temu #860446 przez agat
Na tym zdjęciu on jest zapięty tak n słowo honoru, bo siedzieliśmy w samochodzie i czekaliśmy na tatę, później go poprawiłam. Ale jak tak patrzę to może rzeczywiście zagłówek ciut niżej dam.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #860450 przez creatura
Wydaje mi się - ale pewna na 100% nie jestem, że ten zagłówek ma być opuszczony prawie do ramion. Azja, ty masz tego Axkida? Czyli nie masz z tym problemu :blink:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #860461 przez linda
Ale przystojniaki z tych kwietniowych chłopaków :)
Jaś ewidentnie uwodzi koleżankę,też miałam skojarzenie jak Suzi ;)
Tosia podczas spotkania z 4 miesięcznym kuzynem namiętnie ściągała mu skarpetki,też ma jakiś fetysz chyba :silly: zresztą sobie też ciągle zdejmuje ;)

Pozdrawiamy ze spacerku.U nas dziś pięknie,21 stopni na termometrze,normalnie miałam dylemat w co ubrać małą. :laugh:

11 lata 2 tygodni temu #860500 przez Dave
Agat - super foty :laugh: Adamus widać że lubi słonko i ładnę pogodę oraz wyjścia i wyjazdy kosmodromem.

Ooooo Maja wzywa...............................

oj ten post mi sie nie wgrał aktualnie chyba z 2 h minęły :laugh:

11 lata 2 tygodni temu #860525 przez Azja
Dżon poszedł spac, nie chciał isc spac na druga drzemke wiec go troche przetrzymalismy do 17 szybkie kąpu, kąpu, flaszka kaszki i Misio spi :)
u nas dzis piekna pogoda była choc z rana wygladało to nieciekawie, bylismy na długim spacerku, zachaczylismy o plac zabaw, Jasko sie pohustał, dotlenił sie ładnie wiec mam nadzieje bedzie sobie ładnie spał :)

zadzwonili znajomi zeby wyjsc z nimi na piwko, bardzo nam sie nie chce, ae pojdziemy nie ma co sie "alienowac", gorsze z tego wszystkiego ze tesciowa ma przyjsc do Jaska, no niby Mlody bedzie spał ale mam zawsze jakies opory jak z nia zostaje :P

Creo co do fotelika to ja sie nie wypowiadam ;) nie mamy poki co fotelika, bo ten jednak nie pasuje do naszego samochodu, ale to temat na dłuzszy referat, ah niestety, bo fotelik bardzo fajny, tylko ze, napisze innym razem ;) B)

Agat Adaśko na pierwszym zdjeciu jakby prezentował ciuchy na wybiegu, model piękny :) no i Król placu zabaw :)

cos jeszcze chciałam napisac ale niepamietam eh skleroza :side:

11 lata 2 tygodni temu #860528 przez ewela86
Ależ oczywiście zapraszamy jak najczęściej na pogawędki przy wirtualnej kawce do majówek :)

wcale się wam nie dziwie że żal wam opuszczać wątek :) mnie też by było szkoda gdybym miała się przenosić :blink:

11 lata 2 tygodni temu #860550 przez Suzi
Caaaały dzień w biegu :P
Misiowi padł plan dnia przez szaleństwo senne z rana,więc teraz wlasnie od godziny z tatusiem odłapują kondycję :silly: a w sumie dzis tyko jedna drzemka,na szczęście :lol:

Kupiłam jeszcze jedną huśtawkę w tesco, wezmiemy na dzialkę. Kupiłam jeszcze jedną paczkę kulek i kręgle :woohoo: , nooo, zabawy będzie dość mam nadzieję, choć na pewien czas.
Więc Mikuś będzie mial tez plac zabaw na chlodne lub deszczowe dni w domu :)

Agat, super foty Adamsona, normalnie Prezes placu zabaw, widać kto tam karty rozdaje :blink: :woohoo: :lol:
A z tym fotelikiem to faktycznie, chyba zagłowek za główką być powinien :blink: :side:

Azja, śliczny Dżonsik, a jak po degustacji piachu?? Lepiej uważać na tych publicznych placach zabaw :P koty tam pewnie sobie nie żałują :P :P a mój m coś czesto ostatnio opowiadał o dzieciach z glistą ludzką miał :X :X :X zwłaszcza prY obiedzie nas raczył tymi opowieściami :cheer: :X

No i rozruszały sie kwietniówki, wszędzie nas teraz pełno :silly: niedlugo majówki otworzą lodowkę a tam ..........kwietniowki :silly: :silly: :blink: :lol: :side:

Dave, Ty serio z tym krotkim rękawkiem???? :cheer: :cheer: :cheer: ja bym nie zaryzykowała.....zdecydowanie wolę ciut przegrzać niż żeby ciut zmarzło.... :dry:
Mikuś dziś mial na sobie bodziaka z długim, cienką bluzeczkę,,rajstopki i kombinezonik polarkowy (jednowarstwowy) , cienką czapkę no i paputki.
Wcale sie nie zgrzał...
Może Agat wklei i tutaj zdjecie z dzisiejszego spaceru to zobaczycie Mikiego w nowym wozie :side:
Agat, would you be so kind......?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka