- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Buziaczki dla Naszego Leoncjusza kochanego11x

Mój syn, postanowił pójść spać po 22 dopiero, nie wiem co mu było, wpadał w taki ryk,że nie mogłam go opanować,mąż musiał mi pomóc bo ja płakałam razem z Tomeczkiem

Fajnie to połączenie sił kwietniówko-majówki ale wtedy w życiu bym Was nie nadrobiła

Azja ale historia z tym fotelikiem

To na tyle dziś,jestem taka wymęczona a tu jeszcze prasowanie czeka, chyba jeszcze poczeka

Dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Dotarlam dzis w końcu

LEOSIU KOCHANY, łap należne buziaczki

Zasmarkalam się

Dzisiaj u nas juz pogody super nie bylo, slonko nie wyjrzalo ani na chwile, ale i
Mimo to wyciagnęlismy Mikiego na spacer, ale był to poroniony pomysł,gdyz chcielismy ozenić kilka sparawa mianowicie spacer,mszę sw,i drzemke....
On jest przyzwyczajony i woli spać w domu, wiec spania było co kot naplakał -30 min,więc niewyspany, pogoda średnia, cos mrzylo od czasu do czasu, wiec ja ciut podmarzlam-katar większy, na mszy Miki dawal czadu bo mu sie nudzilo no i niewyspany wiec w sumie porazkana calej linii

Po obiedzie za to poszlismy spać hurtem i w sumie spalismy od 16.30'do 19.15

Ale dziś na spacerze zauważylam niezwyklą rzecz. Idziemy sobie,pod plotem siedzi kot. Kot siedzi i patrzy, ewidentnie paszczę ma zamknięta,a nawet zajętą lizaniem a jednak miauczy i to zawzięcie i przeciagle. Kot -brzuchomowca???????? Patrzę mu w mordę - zamknieta! . A MIAUCZY I MIAUCZY!
Ale ale......miauczy ale .......z gory! Nad nami! Patrze i myslę, ze jakis drugi kot z drzewa miauczy do tego na ziemi,ale.......na drzewie NIE MA innego kota

Nie wiedzialam ze sójki potrafia naśladować dźwięki,slyszalam ze kosy, ze gwarki, ze papugi, ze szpaki ale SÓJKI????
Azja, u mojego m w samochodzie tez kanapa "zadarta"do gory, do siedzenia to moze i wygodne ale wlasnie niestety niweluje to wypoczynkowe pochylenie fotelika

Ja w swoim autku mam na szczescie kanapę płaską, ale na wyjazdy jednak bierze sie samochod m więc ze spaniem to raczej kiszkowato

Dave, moja corka tez jestz cyklu w ktorym NIE MIALA PRAWApowstać

Więc tak to jest -czlowiek strzela Pan Bog "kule"nosi....

W razie czego -ja juz gratuluję!

creMoniu, jaktam widmo antybiotyku? Oddala sie mam nadzieję?
Z tą @ to fakt, niewyczuwalna sie zrobila,ale te pierwsze to uuuufffff, zalewały, regularne podtopienia nocne mialam a i dzienne sie zdarzały

ilonka, dobrze ze bezkolizyjnie wrociliscie. Mialam sie spytac, bo mnie zafrapowala jedna rzecz...napisalaś jakjeszcze buliscie u teściow, ze m ululany a Ty sie MUSIALAŚ TLUMACZYĆ

Cięzko sie wraca do pracy po wolnym, oj wspólczuję....

linda,,ja slyszalam zeby unikać firmy Danone

Ja lubie jogurty Zott
Agat, no, ladnie to tak fuche mi podkradać?

A propos mebli to Mikuś rownież zaliczył wywalenie komodki na siebie

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ale nocka. Dopiero ok 4 poszlam jakos normalnie spac, pobudka po 6. Latalam od jednego do drugiego dziecka. Maja sie wiercila, budzila, cos stekala przez sen. Mateo podobnie.
Suzi-dzieki za gratki, ale to raczej nie to. Przez cala noc mnie tak brzuch napitalal ze ja pierdziu. Teraz z reszta nadal. Wiec czekam kiedy franca oglosi potopy.
Creo- no to Ci franca zrobila surprajs na tak zacna rocznice.
Ide do tych moich gnomow, bo jakas wojna o ksiazke trwa.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
U nas Nocka ok choć trzeba było zrobić tankowanie bo Królewskiego był głodny, pospolity do 6
Świeci u nas słoneczko, mam nadzieje ze jak będziemy iść na spacer będzie równie ladnie;)
Dave nie dadzą Ci pospać te Twoje dzieciaczki. Jak Ty funkcjonujesz po 2 godz snu
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Ale jestem niewyspana. Najpierw o 2 dostałam info od znajomej z drugiego forum, że urodziła synka. A, że byłam jej informatorem to musiałam puścić wieści dalej, z nią też chwilę poesemesowałam i zasnęłam ok 2.30. A mój glut postanowił się obudzić o 5.30

Ooo, właśnie zbił ceramiczny słoik na sól do kąpieli... Dobrze, że za 2 h odstawiam go do teściowej, bo jadę do dentysty, bo nie ręczę za siebie

A co do szafek i komód to ja mam mega schizę na tym punkcie od kiedy podczas pobytu w szpitalu z Adasiem widziałam 3letniego chłopca ze złamanymi nóżkami z przemieszczeniem. Jak go przywieźli to chyba wszystkie mamy na oddziale płakały, tak krzyczał ;( No i właśnie zwalił na siebie komodę.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Czy uzywalyscie pieluszek pampers pants ?
Chce kupic bo u nas zakladanie pieluchy jest prawie niemozliwe

Dawid mi cyrki robi, krzyczy, ucieka, wygina sie . Sama nie daje juz rady .
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas nocka z kategorii całkiem dobrze przespanych

Suzi teściowa pytała czemu mężuś sobie popił, czemu go nie ograniczałam i takie tam bzdety, wszystko było z kulturką ale pogadać musiała- mówię Wam to dziwna kobieta jest z tej mojej teściowej, dobrze że tak daleko od nas mieszka

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wczoraj jak bylismy na placu zabaw, Mlody zasuwał "bez trzymanki" przewrotka oczywiscie była kilka razy, ale bez płaczu wiec ok, a dzis w domu znowu chodzi przy kanapie, albo za ręke, boi sie puscic, jak puszcze jego reke do zasuwa na czworaka, niby w domu zna kąty, ale sie chyba nie pewnie jeszcze czuje
ululałam gagatka na drzemke, jak wstanie to lecimy na spacerek,ciepło jest słonko troche swieci, troche sie chowa, czasem jakas drobna mżaweczka, ale moze uda nam sie przynajmniej z godzinke pospacerowac

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
"co ten dzieci tam robia"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ulubiona zabawka Jaska, łyżka do butów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mamo jest nas dwóch
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Tomek coś dziś rano wstał lewą nogą bo marudny strasznie jest, a jak próbuje dać mu smoczka i lulać to jeszcze większy szał jest. o co kaman

Pralka nam się psuje i chcemy z mężem nową kupić, bo akurat zwrot przyszedł to by było dobrze wydać te pieniążki. Co sądzicie o firmie Beko?
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
madzia, nie znam Beko, ale z pewnoscią nie polexam Candy....masakroza!! Mialam starego Whirlpoola i byla git, i jest nadal, ale na dzialce, do domu kupiliśmy Candy, a ostrzegali dobrzy ludzie, ale promocja byla i czlowiek taki glupi

Azja,mjaki slodki Dżonsik

Podobne place zabaw macie z Agat

ilonka, no faktycznie, dziwna teściowa, zdecydowanie powinna syncia na dywan wziąć i przepytac czemu miary nie zna

kaikai, nie kupowalam jeszcze pants, jakoś jeszcze Misia ogarniam choć przyznam nie zawsze jest latwo

Brzydko dxiś u nas, mnie katar zalewa, kicham i ogólnie kiepsko się czuję...

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

magdalena ja też ostatnio zostałam zmuszona do wymiany pralki, trochę poszperałam w internecie, poczytałam opinie, popytałam znajomych i wybór padł na pralkę Bosch eco bubble 8kg, jestem bardzo zadowolona.
Polecam ten sklep internetowy, mają dobre ceny
www.oleole.pl/
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Azja, Twoje perypetie z fotelikiem przebiły wszystkie nasze rozkminy

Zdjęcie glonojad na lustrze - mistrz

Dave, z Vin Dieslem????

Suzi, dużo zdrówka i oby Miqsia ominęło

Kaikai, na pewno będą się fajnie zakładać te pielucho-majtki, ale one chyba znacznie drożej wychodzą, sprawdzałaś?
Madzia, my mamy pralkę Beko, zadowolona jestem. Ten model:
www.electro.pl/Pralka_BEKO_WMB_71643_PTL-495421.html
U nas też brzydka pogoda. Wydaje mi się, że wizja antybiotyku odsunięta, katar mniejszy o dobre 50%, Leoś odkaszluje wydzielinę, apetyt wraca, bo wczoraj i dziś jaglanka w łaskach i obiadek nawet wszamał 150ml

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Azja, Jasio jak dziewczynka wyglada na tej fotce z lyzką

my zaraz idziemy do lekarza, jakies krostki dziwne Dawidek ma na lopatce i rączce

denerwuje sie strasznie, co to za dziadostwo