BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 tydzień temu #861250 przez Magdalena9t
Hej jestem i ja :)

Buziaczki dla Naszego Leoncjusza kochanego11x :kiss:

Mój syn, postanowił pójść spać po 22 dopiero, nie wiem co mu było, wpadał w taki ryk,że nie mogłam go opanować,mąż musiał mi pomóc bo ja płakałam razem z Tomeczkiem :(

Fajnie to połączenie sił kwietniówko-majówki ale wtedy w życiu bym Was nie nadrobiła :( ;)

Azja ale historia z tym fotelikiem :cheer: :cheer: oby dobrze się wszystko skończyło :blink: :blink:

To na tyle dziś,jestem taka wymęczona a tu jeszcze prasowanie czeka, chyba jeszcze poczeka :P

Dobranoc :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #861259 przez Suzi
hejka :)

Dotarlam dzis w końcu :P

LEOSIU KOCHANY, łap należne buziaczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Zasmarkalam się :P :( , gardło boli :( , podejrzewam zesie na fitnesie zalatwilam, bo ostatnio mialam miejscowkę pod klimatyzatorem :huh: a żesz cholera! Tak sie pilnowalam! Tak dobrze szlo, no i sie ..........poszło paść :S chodzę, kicha,, smarcze i łeb mi pęka B) , oby Misio sie nie uczęstował....

Dzisiaj u nas juz pogody super nie bylo, slonko nie wyjrzalo ani na chwile, ale i
Mimo to wyciagnęlismy Mikiego na spacer, ale był to poroniony pomysł,gdyz chcielismy ozenić kilka sparawa mianowicie spacer,mszę sw,i drzemke....
On jest przyzwyczajony i woli spać w domu, wiec spania było co kot naplakał -30 min,więc niewyspany, pogoda średnia, cos mrzylo od czasu do czasu, wiec ja ciut podmarzlam-katar większy, na mszy Miki dawal czadu bo mu sie nudzilo no i niewyspany wiec w sumie porazkana calej linii :P
Po obiedzie za to poszlismy spać hurtem i w sumie spalismy od 16.30'do 19.15 :ohmy: ,przynajmniej sie wyspalismy, Misio buszowal do 22 z haczykiem ale juz bez marudztwa.

Ale dziś na spacerze zauważylam niezwyklą rzecz. Idziemy sobie,pod plotem siedzi kot. Kot siedzi i patrzy, ewidentnie paszczę ma zamknięta,a nawet zajętą lizaniem a jednak miauczy i to zawzięcie i przeciagle. Kot -brzuchomowca???????? Patrzę mu w mordę - zamknieta! . A MIAUCZY I MIAUCZY!
Ale ale......miauczy ale .......z gory! Nad nami! Patrze i myslę, ze jakis drugi kot z drzewa miauczy do tego na ziemi,ale.......na drzewie NIE MA innego kota :cheer: ,jest za to ..........sójka! I to sojka MIAUCZY!!!! Poleciala dalej , na nastepne drzewo i dalej "kotem"nadaje!!!! Normalnie czad :lol: :lol: :lol: zasuwala jak rasowy 100% KOT!!!! Sójka znająca języki obce!!!! A juz koci,miala w jednym paluszku! A moze raczej pazurku! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Nie wiedzialam ze sójki potrafia naśladować dźwięki,slyszalam ze kosy, ze gwarki, ze papugi, ze szpaki ale SÓJKI????

Azja, u mojego m w samochodzie tez kanapa "zadarta"do gory, do siedzenia to moze i wygodne ale wlasnie niestety niweluje to wypoczynkowe pochylenie fotelika :( :( :(
Ja w swoim autku mam na szczescie kanapę płaską, ale na wyjazdy jednak bierze sie samochod m więc ze spaniem to raczej kiszkowato :P

Dave, moja corka tez jestz cyklu w ktorym NIE MIALA PRAWApowstać :P , i to w dodatku gdzies z 30- 32 dnia cyklu :cheer: :cheer: :cheer: B)
Więc tak to jest -czlowiek strzela Pan Bog "kule"nosi.... :lol: :silly: :blink:
W razie czego -ja juz gratuluję! :woohoo:

creMoniu, jaktam widmo antybiotyku? Oddala sie mam nadzieję?
Z tą @ to fakt, niewyczuwalna sie zrobila,ale te pierwsze to uuuufffff, zalewały, regularne podtopienia nocne mialam a i dzienne sie zdarzały :P

ilonka, dobrze ze bezkolizyjnie wrociliscie. Mialam sie spytac, bo mnie zafrapowala jedna rzecz...napisalaś jakjeszcze buliscie u teściow, ze m ululany a Ty sie MUSIALAŚ TLUMACZYĆ :cheer: B) , jak to??? Z czego???? :dry:
Cięzko sie wraca do pracy po wolnym, oj wspólczuję.... :huh:

linda,,ja slyszalam zeby unikać firmy Danone :P , to podobno najgorszej jakosci wyroby są...a juz zwlaszcza malym dzieciom wbrew reklamom nie powinno sie ich dawać, juz nie pamietam o co tam konkretnie chodzilo, jesli znajde ten artykuł to wkleję. Unikać Danonkow!
Ja lubie jogurty Zott

Agat, no, ladnie to tak fuche mi podkradać? :silly:

A propos mebli to Mikuś rownież zaliczył wywalenie komodki na siebie :cheer: :ohmy: , na szczęscie szuflada dolna sie wysunela i mebel nie runąl na niego tylko sie oparł na tej szufladzie, ale mu jednak trochę nozkę przycisnęło :( , normalnie 6 par oczu i ze 4 rąk by sie jeszcze przydalo :ohmy: B)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #861283 przez Dave
Dzien dobry.

Ale nocka. Dopiero ok 4 poszlam jakos normalnie spac, pobudka po 6. Latalam od jednego do drugiego dziecka. Maja sie wiercila, budzila, cos stekala przez sen. Mateo podobnie.

Suzi-dzieki za gratki, ale to raczej nie to. Przez cala noc mnie tak brzuch napitalal ze ja pierdziu. Teraz z reszta nadal. Wiec czekam kiedy franca oglosi potopy.

Creo- no to Ci franca zrobila surprajs na tak zacna rocznice.

Ide do tych moich gnomow, bo jakas wojna o ksiazke trwa.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 tydzień temu #861310 przez Azja
Witam
U nas Nocka ok choć trzeba było zrobić tankowanie bo Królewskiego był głodny, pospolity do 6

Świeci u nas słoneczko, mam nadzieje ze jak będziemy iść na spacer będzie równie ladnie;)

Dave nie dadzą Ci pospać te Twoje dzieciaczki. Jak Ty funkcjonujesz po 2 godz snu

11 lata 1 tydzień temu #861321 przez agat
Heloł.
Ale jestem niewyspana. Najpierw o 2 dostałam info od znajomej z drugiego forum, że urodziła synka. A, że byłam jej informatorem to musiałam puścić wieści dalej, z nią też chwilę poesemesowałam i zasnęłam ok 2.30. A mój glut postanowił się obudzić o 5.30 :ohmy: Wypił mleczko i ani w głowie mu było dalsze spanie :ohmy: Masakra. Mąż go o 6.30 przejął na pół godzinki, bo szykował się do pracy, ale później musiałam się zwlec.

Ooo, właśnie zbił ceramiczny słoik na sól do kąpieli... Dobrze, że za 2 h odstawiam go do teściowej, bo jadę do dentysty, bo nie ręczę za siebie :P

A co do szafek i komód to ja mam mega schizę na tym punkcie od kiedy podczas pobytu w szpitalu z Adasiem widziałam 3letniego chłopca ze złamanymi nóżkami z przemieszczeniem. Jak go przywieźli to chyba wszystkie mamy na oddziale płakały, tak krzyczał ;( No i właśnie zwalił na siebie komodę.

11 lata 1 tydzień temu #861341 przez kaikai
Buziaczki da Leosia :)

Czy uzywalyscie pieluszek pampers pants ?
Chce kupic bo u nas zakladanie pieluchy jest prawie niemozliwe :(
Dawid mi cyrki robi, krzyczy, ucieka, wygina sie . Sama nie daje juz rady .

11 lata 1 tydzień temu #861405 przez ilonah
Hello

U nas nocka z kategorii całkiem dobrze przespanych :) i chociaż późno się położyłam to wstałam całkiem wyspana, może to przez to, że tak jasno już jest rano na dworku? Szkoda mi tylko tej cudnej pogody za oknem, słońce świeci aż miło i oczami wyobraźni widzę siebie jak spaceruje z Emiśką ale pewnie nic z tego po pracy nie będzie bo zapowiadają po południu deszcz :(
Suzi teściowa pytała czemu mężuś sobie popił, czemu go nie ograniczałam i takie tam bzdety, wszystko było z kulturką ale pogadać musiała- mówię Wam to dziwna kobieta jest z tej mojej teściowej, dobrze że tak daleko od nas mieszka :P

11 lata 1 tydzień temu #861407 przez Azja
Kaikai u nas tez zmaina pieluchy to niezły kosmos :P ale poki co jestesmy na zwykłych pampersach, ale jak jest akcja kupa to idziemy odrazu do wanny, bo nie mam siły za nim ganiac, a w wannie łądnie sobie stoi i go bez problemu myje, troche akrobacji trzeba zrobic przy zakłądaniu pieluch, ale daje jeszcze rade ;)

wczoraj jak bylismy na placu zabaw, Mlody zasuwał "bez trzymanki" przewrotka oczywiscie była kilka razy, ale bez płaczu wiec ok, a dzis w domu znowu chodzi przy kanapie, albo za ręke, boi sie puscic, jak puszcze jego reke do zasuwa na czworaka, niby w domu zna kąty, ale sie chyba nie pewnie jeszcze czuje

ululałam gagatka na drzemke, jak wstanie to lecimy na spacerek,ciepło jest słonko troche swieci, troche sie chowa, czasem jakas drobna mżaweczka, ale moze uda nam sie przynajmniej z godzinke pospacerowac :silly:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #861473 przez Azja
wrzuce pare fotek, Misio jeszcze spi wiec mam chwilke

"co ten dzieci tam robia"

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ulubiona zabawka Jaska, łyżka do butów

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mamo jest nas dwóch

11 lata 1 tydzień temu #861474 przez Magdalena9t
Hej :)
Tomek coś dziś rano wstał lewą nogą bo marudny strasznie jest, a jak próbuje dać mu smoczka i lulać to jeszcze większy szał jest. o co kaman :unsure: może jakieś zęby idą :cheer: :unsure:

Pralka nam się psuje i chcemy z mężem nową kupić, bo akurat zwrot przyszedł to by było dobrze wydać te pieniążki. Co sądzicie o firmie Beko?

11 lata 1 tydzień temu #861567 przez Suzi
hej

madzia, nie znam Beko, ale z pewnoscią nie polexam Candy....masakroza!! Mialam starego Whirlpoola i byla git, i jest nadal, ale na dzialce, do domu kupiliśmy Candy, a ostrzegali dobrzy ludzie, ale promocja byla i czlowiek taki glupi :angry: :angry: :angry: , NIE KUPUJCIE CANDYYYYY! :cheer: :ohmy:

Azja,mjaki slodki Dżonsik :kiss: , Mikuś też czułosci z "tym drugim z lustra" uprawia, az go kiedyś nagralam bo myślalam ze umrę ze śmiechu :lol: :lol: :lol:
Podobne place zabaw macie z Agat ;)

ilonka, no faktycznie, dziwna teściowa, zdecydowanie powinna syncia na dywan wziąć i przepytac czemu miary nie zna :angry: to Ciebie neka :unsure: :huh:

kaikai, nie kupowalam jeszcze pants, jakoś jeszcze Misia ogarniam choć przyznam nie zawsze jest latwo :silly:

Brzydko dxiś u nas, mnie katar zalewa, kicham i ogólnie kiepsko się czuję... :dry:

11 lata 1 tydzień temu #861600 przez Olga60
Witam :-)

magdalena ja też ostatnio zostałam zmuszona do wymiany pralki, trochę poszperałam w internecie, poczytałam opinie, popytałam znajomych i wybór padł na pralkę Bosch eco bubble 8kg, jestem bardzo zadowolona.
Polecam ten sklep internetowy, mają dobre ceny
www.oleole.pl/

11 lata 1 tydzień temu #861621 przez Olga60
Dżizaaas :ohmy: :ohmy: :ohmy: jaki Bosch samsung eco bubble

11 lata 1 tydzień temu #861631 przez creatura
Ilonka, czyli Emilka lubi jeździć samochodem - szczęściarze :blink: Ach , teściowa, a jakbys go ograniczała, to by Ci wypomniała, że z rodzicami raz od wielkiego dzwonu się napić nie może :X

Azja, Twoje perypetie z fotelikiem przebiły wszystkie nasze rozkminy :blink: Czyli Jasiek jeszcze się mieści w starym?
Zdjęcie glonojad na lustrze - mistrz :laugh: :laugh: :laugh: Mam identyczną łyżkę do butów :laugh: :laugh:

Dave, z Vin Dieslem???? :P

Suzi, dużo zdrówka i oby Miqsia ominęło :kiss: Szkoda, że nie nagrałaś tej kociej sójki :blink: To przypomnij sobie czemu Danony są złeeee, bo ja się tu Activią zażeram i jeszcze sobie kuku zrobię :side:

Kaikai, na pewno będą się fajnie zakładać te pielucho-majtki, ale one chyba znacznie drożej wychodzą, sprawdzałaś?

Madzia, my mamy pralkę Beko, zadowolona jestem. Ten model:
www.electro.pl/Pralka_BEKO_WMB_71643_PTL-495421.html

U nas też brzydka pogoda. Wydaje mi się, że wizja antybiotyku odsunięta, katar mniejszy o dobre 50%, Leoś odkaszluje wydzielinę, apetyt wraca, bo wczoraj i dziś jaglanka w łaskach i obiadek nawet wszamał 150ml :blink: Na 16 idziemy do doc posłuchać, czy w oskrzelach wszystko szumi jak należy :blink:

11 lata 1 tydzień temu #861660 przez kaikai
Suzi ja w poprzednim roku gdy bylam na dzialce to poznalam jezyk sojek, myslalam ze jakies dziecko w lesie placze, a to sojki siedzialy na drzewie. :)

Azja, Jasio jak dziewczynka wyglada na tej fotce z lyzką :blink:

my zaraz idziemy do lekarza, jakies krostki dziwne Dawidek ma na lopatce i rączce :( nie wiem co to, od paru dni sa i nie znikają, jak polpasiec jakis to wygląda, ale przeciez nie mielismy kontaktu z dziecmi, nie szczepilam go tez na ospe ani nie slyszalam w okolicy zeby ktos chorowal na ospe czy polpasiec.
denerwuje sie strasznie, co to za dziadostwo :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka