- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O matko oby ta wada była "lekka" bo inaczej gipsy nie pomogą... Trzymam kciuki za nich <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
drzemka przed 20 powiadasz, ulalala
Agat trzymam kciuki za maleństwo zeby wszystko było dobrze
ale leje, mam nadzieje ze w nocy sie wypada, a w dzien bedzie przynajmniej tak ładnie jak dzis
kurde czego ja jeszcze nie spie, spadam tylko ze M tak chrapie, ze nie wiem co z tego bedzie
dobranoc
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Kurka trzymam kciuki za malendstwo.
Mateo juz pare razy wymagal interwencji-smok I lyczki wody. Dalej sie wierci. Pieknie sie zapowiada nocka.
- linda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Azja Jasiek śliczny,takie wielkie,cudne oczyska ma i kurtawka w roboty superowa! fajne te placuszki,może jutro machne na obiadek
Kaikai ja miałam raz biedronkowe Dady Pants.Wrażenia całkiem pozytywne,dużo prostsze w użyciu bo u nas też kosmos z przebieraniem pieluchy no i napewno przydatne przy nauce nocnikowania.Ale cena wyższa znacznie,nie pamiętam dokładnie ale chyba jakoś złotówka za sztukę wychodziła. Uczycie już dzieciaczki korzystania z nocniczków??
Co do Danonków- natknęłam się niedawno na to www.przepisy-dla-dzieci.pl/Cooking/Artic...6e-9d55-568e1764a537
Ja póki co nie podaję wogóle jogurtów czy serków,bo podejrzewam u Tosi skazę białkową. W piątek mamy wizytę u dermatologa,zobaczymy co powie.
Widzę,że nie tylko ja jakaś taka niewyraźna i senna.to ewidentnie przesilenie.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Jestem....ale ledwo żyję od tego kataru martwię sie o Mikusia, strasznie nie chcialabym go zarazić
Azja ilekroc Misio udaje sie NA DRZEMKĘ w okolicach 17-18 ( czyli codziennie ) to myślę o Jasinku, uwierz mi, ZAWSZE o Nimmyślę w tej sytuacji....ale......o 5-6 rano jesli AKURAT nie śpię to też myślę
Przepis na placuszki zapisany,,tyle ze Miki nie moze nic z mlekiem .....no ale inni mogą miki znowu jedynie popatrzy, biduś
Dave, a czy TO było by bardzo żle?......
Kurcze, żebym ja byla mlodsza.........Mikuś na 100wę mialby jesxze rodzenstwo, ale w mojej sytuacji....ehhhh , Ty natomiast mlódka jesteś, w razie czego dasz radę i jeszxze bedziesz zadowolona, GWARANTUJĘ Ci
Ale skoro nie bardzo Ci sie iśmiecha, to obstawiamy ......przesilenie wiosenne
creMoniu, BEZ tłuszczu smażylaś te chodakowskie placuszki??? Nie poprzypalaly się?
Ja tez mam starą zmywarke Boscha, aktualnie na działce, do domu kupilismy nową-elektroluxa, bo reklamowana byla jako mega cicha- i o dziwo reklama nie klamala-JEST supercicha , jestem z niej zadowolona na rowni z Boschem vel Siemensem, lodowke mamy Siemensa, tez jest ok, tylko ta pralka Candy to TOTALNA PORACHA
Agat, u nas dokladnie to samo w lazience co rano sie dzieje , szczotka do wc i kosz windowane są w gorę bo inaczej dochodzi do gorszących scen
linda, fajnie ze znalazlas cos o tych nieszczęsnych danonkach, narazie niech to wystarczy a jak ja znajde to moje to dorzucę
Miki też bezmleczny
kaikai, dobrze ze nie ospa ....anipólpasiec, ale czy takie maluszki w ogole chorują na pólpasiec???
No i Mikuś uspił tatusia, nie będe Wam pisać o ktorej zeby nie wprowadzac zgorszenia.... ja jestem zdechla i zastanawiam sie gdzie dzis spać i czy to w ogole ma jakiś ochronny sens, w koncu i tak całe dnie spedzam z Misiem więc czy będe z nim w pokoju czy nie , nie mam chyba większego znaczenia, tyle ze smarczę, qrka
Dobra, Agat, gaszę.....JA
Dobraaaaaanoc
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Kurde nie wiem dlaczego to tak odebralyscie.
Jestem sestresowana, ale zawsze moim idealnym modelem dodzinki bylo 2+3. Tylko moze mnie to jakos tak wystraszylo.
Teraz juz emocje troche opadly. Co ma byc to bedzie, generalnie a glowie juz mam rozne obazki z 3 dzieci.
Stdzele jutro testa I sie zobaczy.
Trzymajcie kciuki
P.s. to ja gasze a nawet zapalam swiatelko dnia nastepnego:-)
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My pospalismy do 6, wypił Jasiek mleczko i uskuteczniamy zabawy. Suzi z Mikim pewnie dopiero się na drugi bok przekrecaja
Suzi w tych plackach nie ma mleka. Serek jest ale chyba do polania
Dobra koncze Narazie bo zaraz młody zameczy kota
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u nas nocka koszmarna! Niech już przyjdzie w pełni wiosna !
ja padam na ryjek
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i nie wiemy co mu kupić mamy 2 zabawki i nie wiemy :/
Pomóżcie! Co Wy robicie podpowiedzcie.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Dave, ja absolutnie nie odebrałam tego, w sensie, że nie chcesz i że prawie tragedia. Wiem, że wcześniej pisałaś, że idealnie było by mieć trójeczkę Kwestia tego, czy Ty chcialaś już teraz, czy "za chwilę", bo nic nie wspominałaś o wznowieniu starań
Suzi, a co małż na to, żeby Miqsiowi sprawić rodzeństwo?
Monia, ja też nie mam pomysłu na temat przewodni, nie wiem czy jakowyś będzie. Może tylko dekoracja stołu w kolorze blue, pojęcia nie mam. Podoba mi się pomysł Lindy na garden party.
Kurde, biedne maleństwo. Ze mną na sali była dziewczynka z lekko szpotawą stopką i lekarze orzekli, że rehabilitacja wystarczy, bo to skutek złego ułożenia nóżki w brzuszku.
Monia, pisałaś kiedyś, że znalazłaś jakąś babkę na fb, ktora szyje ubranka - podlinkuj, proszę
Karina, to jest masakra, że lekarze proponują amputację, kiedy wiadomo, że gdzieś na świecie, ba, nawet w Polsce, kto inny potrafi pomóc dziecku. Wasi znajomi na pewno swoje przeszli, ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
Linda, dzięki za info o Danonkach. One mi się nigdy nie jawiły, jako idealny produkt dla dzieci, bardziej ja sama podjadłabym zamiast slodyczy Czyli Activię mogę spokojnie konsumować, bo o konkretny produkt chodziło, a nie o całą firmę Danone?
Suzi, smażyłam na patelni teflonowej, dosłownie chwilkę. Robi się taką brązowa "skórka', ale nie jest to przypalone. To smażenie jest na zasadzie - oby się jajko ścięło, a blendowanie napowietrza ciasto i stąd wystarczy pomiędzy 30s-1min na każdej stronie, połowa mocy palnika (u mnie skala 1-9, smażyłam na 5)
Tak to wychodzi: (źródło:http://zjemto.blox.pl/2014/01/Bananowy-omlet-Ewy-Chodakowskiej.html)
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam od niej spodnie w pepitę czapę i komin oraz szare spodnie buggy teraz zbieram się do kolejnego zamówienia
My robimy imprezkę 12.04 więc nie wiem czy garden party wypali. Po za tym przy 3 maluchów nie bardzo...
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ululałam Gagatka na drzemke, juz sam nie wiedział za co sie zabrac, usnał przy mleczku, bo inaczej nie szło i wszystko dookoła go rozpraszało
ja tez jeszcze nei wiem co na roczek Jaska zrobimy, ale raczej bedzie bez "wielkiej pompy" obiadek, jakies sałatki i ciasto, obowiązkowo torcik, jakies baoniki i tyle, kurde a moze jestem wyrodna matka, ze tylko tak "zwykle" u nas bedzie ??