- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Coś miałam rzec, ale zapomniałam...
Kurde chyba polubię się z panią Chodakowską, bo jak wczoraj stanęłam na wadze u rodziców to mało nie zeszłam :/ Nawet przyrostem mięśni po treningach nie da się tego nazwać :/ Chyba, że jest to reakcja obronna organizmu na odstawienie słodyczy 2 razy w tyg fitness i dwa razy Chodak i może coś z tego dupska zejdzie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Agat - może to takie chwilowe. Możę organizm wody nazbierał? Aczkolwiek na ruch namawiam
- linda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Najlepsze życzonka i buziaki dla Mikusia!!!
Noc u nas dziś była fatalna Tosia budziła się co chwilkę, w końcu tak sie rozpłakała bidulka,czopek nie pomógł-obstawiałam ząbki.Myślę że to może brzuszek bolał.Przerwę w spaniu mieliśmy wszyscy z 2h a ranna pobudka i tak po 5 zaliczona.Później troszkę odespałyśmy.
Robiłam wczoraj te placuszki jaglane z przepisu,który podałyście,wyszły pyszne!! Dałam troszkę Tosi i to chyba niestety one były sprawcą tej nieprzespanej nocy Jednak były smażone,chyba za wcześnie na takie jedzonko u nas.
Dave mam prośbę do Ciebie-idziemy na urodzinki do córeczki znajomych i mam problem z prezentem. mała ma 3 latka,podobnie jak Twoja córeczka doradź coś proszę.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Witamsię popołudniowo
No i nistety moj 11miesięczniak rozpocząl smarking , tom mu prezent na miesiecznice sprawila
Jako ze kaszel mnie poniewierał, malż litościwie zaproponował spanie osobno, czyli ja w pokoju obok a on z Misiem.....no tak , ale Misio mial zdecydowanie inne zdanie na ten temat, więc urzadził nocną awanturke ze mamy nie ma w nocy w sypialni, wiec mnie obudzono w srodku nocy no i utulilam w minutę awanturnika, az tata byl zazdrosny , no ale z samotnie PRZESPANEJ nocy zostaly nici....
Ale to pewnie zadna tam tęsknota za mamą tylko infekcja sie rozkreca, bo zazwyczaj Misio sypia jak aniol
A, no i Misio bardzo dziękuje cioteczkom za pamięć i caluski
creMoniu, Ty trollu , chociaz moze powinno być -Ty dziku! To jedno z Twoich ulubionych określeń,a ze dziki pewnie tez nie zażywaja prysznica przed snem,,to by pasowało......
Dave, no to czekamy.....
linda, pytalaś o bezmlecznośc Mikusia....no cóż, to bylo aż nadto widoczne na jego skórce, ale restrykcyjna dieta zażegnala wszystkie wypryski, palmy i liszaje, niestety, jego dieta jest dość uboga, być moze ja jestem zbyt ostrożna, ale do roczku dociągniemy, potem bedziemy eksperymentować. Starszy syn wyrosł z alergii okolo 3 rż...bez problemow poszedł do przedszkola gdzie jadl juz wszystko bez konsekwencji, więc poczekamy i z Misiem, z glodu nie umrze, a nawrotu tej biednej skory bym nie chciala
Ostatnio na spacerze widzialam dziecko dosłownie"zorane"na buzi, krwawe strupki, czerwone plamy, jakieś jakby liszaje, no widok straszny , biedak....miał moze z 10 miesięcy....wyglądał strasznie
Mikuś nigdy takich zmian nie miał....na szczęscie!
Co do mleka, Miki pije Humanę SL, to jest mlekozasrepczy preparat na bazie soi. Statszy tez to pijał i wszystko bylo w porządku, na szczesice nie uczulili sie na soje, choć to podobno nierzadkie....na szczęscie udalo sie tego uniknąć, jak rowniez Nutramigenu czy Bebilonu Pepti, ktore są przeohydne w smaku
Agat,,piszesz ze malo nie zeszlas na tej wadze, a mnie sie zdaje ze wlasnie zeszlas i to szybciutko
Oj, jak ja znam to uczucie , łączę sie w bólu.....
Co do klocuszkow, to Mikuś poprzestaje na rzucaniu nimi po okolicy i robi to z zapalem fonym lepszej sprawy o dopasowywaniu do odpowiedniej dziurki jeszcze w jego wykonaniu nie ma mowy, jakiś malo rozgarnięty ten moj Misio
Aleeee, chetnie patrzy jak my to robimy, więc jest jakś nadzieja
ilonka, no Ty to mnie porami wstawania nie stresuj, bo z pewnoscia nie jest to pora na wstawanie dla mnie
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
pospacerowalismy z Misiem prawie 3 godziny, nawet nad Wisłę doszlismy, ale wiało jak cholerka wiec szybko uciekalismy, kawałek tylko sie bulwarem przeszlismy, bylismy na placu zabaw, no i przy okazji zrobilismy zakupy Jasiek tak ostatnio grzecznie w wozku siedzi ze spacerki to przyjemnośc
jeszcze z 30 minut i szykujemy sie do kąpieli bo Jasiek zaczyna marudzic, a ostatnio ma tylko jedna drzemke, wiec szybko idzie spac
dobra uciekam bo mnie wzywa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
U nas dziś była tylko jedna drzemka, za godzinę dam kaszę na kolację, kąpiel i spanko - I hope
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To sie nazywa kopanie leżącego.....
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze nie mogę się popatrzeć na tego mojego łazika Drepcze sobie po całym domu z nóżki na nóżke kręcąc dupcią jak kaczuszka So sweet :* Chłopczyk mój kochany
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat ja też się nie mogę napatrzeć na Jaska jak zasuwa a jak sobie pomyślę ze tak nie dawno sie Urodził to już w ogóle tak szybko nam dzieciaczki rosna
Dobra spadam Narazie lecimy do sklepu póki babcia jest i przypilnuje śpiącego Gagatka
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ale szybkościowo chłopaki dziś pozasypiali. MOja szkraby o 19.30 też już spały
Suzi - zdróweczka dla Mikula i dla Ciebie również. Brońcie się i nie dajcie tych zarazom.
Ja zabrałam się do ćwiczeń ale skapitulowałam. Poddałam się, czasem to nie ma bata, jak nie pójdzie to nie pójdzie.
Creo- @ nadal brak
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Ja wczoraj cwiczylam Chodaka kiler i dzis jak kaczka chodzilam .
W ogole mam tyle spraw na glowie ze ciezko i czasu brak mi odpisywac tu na forum
Dzis bylam u mamy i przy okazji w Urzedzie dzialalnosc zawiesic bo ide na wychowawczy, na razie do wrzesnia, a pozniej zobaczymy.
Szkoda ze nie bede mogla dorobic sobie no i wczoraj P chcial pita rozliczyc i Dzieci odliczyc tz ulge, ale cos przeczytalismy ze jak przekracza sie pewna sume zarobkow rocznie to nie mozna a ja na ryczalcie to tez nie moge. Jeszcze musze jechac do skarbowki i dowiem sie dokladnie jak to jest.