- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do tego synka koleżanki to lekarze mówią, że jak najbardziej wada do "wyprostowania" - gips, szyny i rehabilitacja powinny wystarczyć.
Jeśli chodzi o roczek to Adasiowy będzie w Niedzielę Wielkanocną, także połączenie króliczków, pisanek i balonów Raczej nie będziemy nic urodzinowego robić, jedzonko świąteczne, do tego tort i tyle. Kinder party nie zamierzam robic.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Azja, ha, bo ja te placki nakładałam łyżką i wyszły mi małe okrągłe, które można sobie w piramidkę ułożyć - jak na filmach Spróbuje zrobić jeden, ale patelnia to musi być dość mała, nie taka typowa naleśnikowa.
Tak, Twój chlebek zdecydowanie lepszy, zrobię w tym tyg i będę ściśle przestrzegac tego czasu przed włożeniem do piekarnika, bo przedtem z godziny zrobiły sie chyba 3 Twój taki chrupiący, ziarenkowy Modyfikowałaś??? Z jednej porcji wyszły Ci 2 keksówki?
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
włąsnie te placki tez musze zrobic takie mniejsze, bo inaczej nie umiem ich przekrecic, w smaku sa pycha
- linda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Straszne co tu piszecie o tych biednych dzieciaczkach i "propozycjach" lekarzy ehh Polska..
Mam nadzieję że u tego maluszka wszystko dobrze się skończy.
Dave czy Ty wogóle sypiasz ??niezły cyborg z Ciebie-podziwiam!Świetnie dajesz sobie radę z dwójeczką to i z trójeczką małych szkrabków dasz!3mam kciuki!
Suzi Mikuś ma nietolerancję mleczną stwierdzoną?jak to się u Was objawiało?jakie mleczko pije?i kiedy będziecie próbowali wprowadzać jakiś nabiał?
Creo o Activii nic mi nie wiadomo na ten artykuł jakoś przypadkiem trafiłam i te dwie łyżeczki cukru w jednym kubeczku trochę mnie zaszokowały
A Chodakowskie placuszki też robiłam i polecam pycha!! super na śniadanko-bardzo sycące.Jeden duży placek- bez tłuszczu,na dużej patelni ale pod przykryciem,bez odwracania-fajnie wyrósł
Monia świetne te ubranka,takie dizajnerskie
My nasze urodzinki będziemy robić u teściowej w razie jak pogoda nie dopisze to pewnie pozostanie taras,dzieciaczków też będzie min.3,ale mam nadzieję że jakoś to ogarniemy
Ja na razie zakupiłam tylko serwetki różowe w białe kropeczki ale nie będę za bardzo szaleć.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Albo żeście za słabo kciuki trzymały albo wiatropylna jednak nie jestem
Jedna kreska w oczy mnie ebnęła.
Czyli rozwodu z chłopem nie będzie, na zawał też nie padnie, ale wiecie jakoś mi tak meeeeega smutno
Ach idę se z nadzieją jeszcze luknąć na testa, ale na takiego to ja nie przyzwyczajnona patrzeć i mi się nie podoba
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale mi smaka narobiłyście tym omletem Chodakowskiej, muszę i ja go zrobić
Mam nadzieję, że u tego maluszka skończy się wszystko dobrze z tymi nóżkami, kciuki za nich trzymam.
Dziś w nocy Emi coś się wierciła i połowę nocy z nami w łóżku przespała ze smokiem w buzi co w nocy jej się nie zdarza. Gorzej z nami bo pomimo, że mamy duże łóżko to jak Emilka śpi w poprzek to robi się ciut niewygodnie.
Ale mam ochote na słodkie- a w poście nie jem słodyczy, zrobie sobie tylko wyjątek na urodziny Emiśki- już nie mogę się doczekać
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Mój Tomek chyba chce odebrać Mikusiowi tytuł księcia ciemności, wczoraj poszedł spać po 23
coś nie ma humoru, chyba zęby mu dokuczają bo smoczek nie pomaga,muszę nowy kupić bo już ten co ma to taki pogryziony
Świetnie przepisy podajecie, trzeba będzie wypróbować
Zakupiliśmy z mężem pralkę Beko podobny model co ma Creo zobaczymy jak będzie się sprawować, mam nadzieję,że wytrzyma dłużej niż gwarancja Zastanawiałam się nad Electroluksem, ale jakoś ta Beko mnie oczarowała
No też nie mam pomysłu na motyw urodzinek, w kwietniu jeszcze niepewna pogoda na kinder party;p My robimy podwójne mąż i syn ,mąż życzy sobie tort bezowy (łasuch jeden) z tym nie będzie problemu a dla Tomeczka chciałabym sama upiec z biszkoptem
My nie obchodzimy świąt, także żadnych jajów i królików nie będzie
Policzę zaraz moich gości i chyba zabiorę się za tworzenie zaproszeń
Dave nie martw się, widocznie macie jeszcze czas na 3 pociechę
Agat u mnie dokładnie taki sam widok w kuchni, tylko ja mam brzydsze meble
Ta polska służba zdrowia ech. oby z maluszkiem było wszystko w porząsiu
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś zjadł zupę i poszedł spać. Kolejnej drzemki już dziś chyba nie będzie. Nie lubię takich pokręconych dni. I ta pogoda dupna jakaś :/
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
O żadnej amputacji na pewno mowy nie było. Zrobili już odlew jednej nóżki, bo ona będzie w szynie+rehabilitacja+ zabieg po roczku (nacięcie Achillesa). Druga nóżka w lepszym stanie, sama rehabilitacja wystarczy. Koleżanka na razie w średniej formie psychicznej, bo te problemy plus typowy zjazd hormonów po porodzie = płacz co chwilę. No ale sama sobie tłumaczy, że to nic strasznego, są o wiele gorsze wady. Niedługo się weźmie w garść i na pewno inaczej spojrzy na wszystko
Jak jej ciężko i źle to jak ma ochote niech napisze do mnie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Nie dość że siknęłam nie z rańca to jeszcze na test pink, co ponoć spsute bywają
A tak serio, to wiecie z mężem się nie staramy, bo on już nie chce. Jeśłi by była ciąża, to chyba cud - chociaż Mateo waśnie z takiego cudu jest.
Hmmmm.... może jeszcze się uda go na 3 namówić. Póki co @ nie ma więc nic straconego
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis Gagatek troche marudził, momentami sam nie wiedział co chciał, no a w ogole to sie zaczeło ganianie, Mlody porzucił raczkowanie i lata na dwóch a ja za nim bo boje sie, bo czasem jeszcze wywrotki mu sie zdarzaja, w ogole jak sie dzis rozkrecił, wczoraj robił po kilka kroczków, a dzis lata jak samochodzik po całym domu
wyszła nam górna dwojka i nie wiem czy druga nie idzie i moze dlatego Dżon taki marudny
poszedł spac juz 17.30 ale miał dzis jedna drzemke, troche ponad godzine, poszłam z nim na spacerek zeby troche odsapnac od tego marudzenia, ale zimno jak cholerka i po godzinie zwialismy do domu
Dave no to czekamy dalej na wieści czy @ przyjdzie powiem Wam ze chyba sama bym juz drugie chciała, ale swiadomie narazie sie nie zdecyduje, chyba ze wpadeczka nam sie przydazy fajnie by było
dzis probowałam obiad zrobic, dałam Mlodemu miski i łyzki do zabawy, niestety nie zainteresowały go na tyle zebym mogła spokojnie zrobic, wiszenie na mojej nodze jest lepsze
lece sobie herbatke zrobic,
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś u dziadków, ja miałam korki a zaraz fitness. Mama karmiła go mięskiem z udka kurczaka, w pewnym momencie zabrał jej to udko i sam obgryzał trzymając w łapce kość Gagatek jeden
Co do drugiego dzieciaczka to ja świadomie chciałabym za jakiś rok, półtora się zdecydować, choć jakby się teraz trafiło to płakać nie będę