- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
Przetrzymalam dzis Młodego o jednej drzemce , ale za to więcej niż zacnej bo niemal 3godziny trwającej i zakonczonej kolo 15.30 (wyspany był jak DZIK ) wiec pomyslalam ze powinien dotrzymac wieczora, no i jakos dal radę choć juz pod koniec sie uwył bo frida, bo nasivin, bo caloksztalt
No ale sporo przed 22 juz spał a daaaawno tego nie grali
No więc teraz mam do wyboru : siedziec i sie pławić w nierobstwie, wspiac sie na Mount Everest prasowania lub zaglębić się w netaaaaa czyli poziom, pion czy wgłąb???
To gorący niedzielny poranek sie szykuje a biorąc pod uwagę zmianę czasu to Alex polecisz o 6 (na nowy ) silly: normalnie Lany Poniedzialek w niedzielę nam zrobią
W sumie to moglybyście sie spotkać, takie SikingParty zrobić a tak to każda ........na własną,rėkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Suzi ja od kilku dni przedstawiam Kubulka na wcześniejsze spanie i dziś o 20.30 już spaaal bosko
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas dzis byla jedna drzemka 50 minutowa i to na spacerku z babcia, babcia spotkała kolezanke i chwile z nia staneła, pomimo ze wozkiem jezdziła, Gagatek wyczuł zmiane i sie obudził probowałam go jeszcze w domu na druga drzemke polozyc ale sie nie dał, a pozniej po 16 był problem bo jemu sie chciało spac, ale nie ze mna te numery, przetrzymałam go do 17 i dopiero kapiel ,kaszka i spanko
ja tez bym nie wytryzmała zeby tyle z testem czekac, choc sama zrobiłam chyba po 8 dniach jak mi sie spozniał, bałam sie ze jednak dwóch kresek nie bedzie, ale siorka zadzwoniła wtedy do mnie i mnie zmobilizowała, tak to bym jeszcze czekała
Suzi mysle zebys wybrała opcje pierwsza, co tam prasowanie nie ucieknie
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Creatura Leos boski , w tej czapie na pierwszym zdj wymiata!
Moja Lena wstaje o 7. Piersza drzemka ok 10 , kiedys chciałam ja przetrzymc do 12 zeby byłam jedna drzemka ale zasneła na podłodze w zabawka koło 11.Koło 16 zasneła drugi raz i bujalismy sie do 22.Narazie zostaja dwie drzemki i wtedy idze spac 20:30-21.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piękniejszy niz niejedna dziewczynka
Aaaaaa, no i w kwestii kulek- przyszedl dzis basenik tatus nawet specjalnie kompresor nabądł coby nie wyzionąc ducha przy pompowaniu, więc jak juz uszykujemy synu zabawę, to focię zapuszczę a raczej Agat......
Azja, to moje prasowanie to juz niedlugo sie w kompost zmieni tak dlugo czeka, az sie zastanawiam czy tam pod nim juz cos nie zamieszkalo więc moze jednak napocznę tę Ayers Rock....?
A ile drzemek Jasinek ma w ciągu dnia? No mie pojmuję, jak mozna juz o 17 na noc spać Misio o tej porze zazwyczaj dopiero zacYna mprzemysliwać o drzemce number two
tysiak, a jak Ty to robisz? Tak krok po kroku. Cos skracasz (ktoraś drzemke?) ? Wcześniej budzisz ( rano?) ? ..... Kurcze....20.30 piękna sprawa
Majowki brzuchy przeklinają....ja dzisiaj przezywalam swoj, jak sie z Misiem przed lustrem bawilismy.....ja siedzialam.......no i sie nieopatrznie w lustro spojrzalam tylko sie pochlastać po porodzie qrka mialam mniejszy!!!!!!!! , ze o wadze nie wspomnę
Trzeba sobie serio zadrutować otwor gebowy, bo gorszy on niz odkurzacz. Centralny!
Słodyczy niby nie jem, czasem sie jakiś dżemik nawinie na kanapkę, czasem troszkę miodku i to tyle.....chleb-no niby zytni i niewiele......ale pewnie mogłoby go być jeszcze mniej......
Cukrzyco..............................................chyba tęsknię
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
dobra uciekam spac, bo Mlody cos sie kokosi moze jakies nadprogramowe budzenie bedzie w nocy, oby nie
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Creo dzięki wiedziałam ze gdzieś kiedyś widziałam ale niewiedzialam gdzie
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Leonek słitaśny okropniaście W czapie i bamboszach wygląda jak misiaczek pluszowy, a w full capie jak ziom Bajerancki
Miałam mieć randkę z żelazkiem (od kilku dni się zbieram), ale nie podołałam. Za to mogę się pochwalić, że wyszorowałam krzesełko do karmienia. Zdjęłam ceratę i szelki wszelakie, ceratę szczotą potraktowałam i wszystkie (chyba) pozostałości zup i innych posiłków wyszorowałam z obudowy i nóg. Masakra jak to dziecko brudzi A dziś pił zupę z kubeczka Nalewałam mu rzadką i sobie pił (rozlewając 3/4 )
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja z żelazkiem całowałam się 3 dni temu.... oj długi to był pocałunek długi...a jaki męczący i irytujący
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A m mnie dzis wq.....zdenerwował mnie , wiec kazde siedzi przed swoim ekranikiem zamiast milej jakos ten nieoczekiwanie dluuuugi wieczor spędzić.....
No nie wq...zdenerwowaloby Was to, ze podczas kolacji najpierw SOBIE naklada, nawet nie proponujac żonie..? A goscie ( teść i chlopak corki )i dzieci patrzą...... czuje sie wtedy jak .....mebel.....
Jak byscie zareagowały....?
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Hustawke mamy podobna, granatowo- biala.
A w czapeczce z daszkiem ma minke jak maly lobuziak
Suzi piszesz rumianek? o kurka a nazwa taka powazna