BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 11 miesiąc temu #875201 przez Dave
Agat - a kiedy masz termin spodziewanej @? Weź nie rób jaj, bo my tu z ciekawości pozdychamy :silly: :silly: :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #875203 przez agat
Do testu daleeeeeeeko :P Ok 7 maja ma być okres.

10 lata 11 miesiąc temu #875214 przez creatura
aaaa, czyli, że poszaleliście w dni płodne?? ;)

10 lata 11 miesiąc temu #875216 przez Dave
no to fakt, jeszcze sporo. z niecierpliwością czekam na wieści;)

10 lata 11 miesiąc temu #875220 przez agat
No właśnie, dni płodne, o których w stanie wskazującym się jakoś dziwnym trafem zapomina :P A biorąc po uwagę, że Adaś "udał się" w pierwszym cyklu starań to może być ciekawie :)

10 lata 11 miesiąc temu #875250 przez monia89
Prosba do utalentowanych wierszowo Mam jak mozecie i macie Tosikowy wiersz prosze wyslijcie go gapa matka nie skopiowala a dupne forum pozarlo je....
suzi kufa to kur... w sloganie mojej siostry...
Duzo zdrówka dla Tomeczka.
AGAT super! A ja mam płodniaczki a chłopa brak....

10 lata 11 miesiąc temu #875278 przez Azja
witam

kot w lany poniedziałek był suchy, ale pewnie miałby taka mine, jakby została oblana :P

Agat trzymam kciuki za rodzenstwo dla Adasia :) ja też bym chciała, ale pewnie poki co swiadomie sie nie zdecydujemy, chyba ze jakas wpadeczka :silly:

Mlody ma katar, a raczej gile, zaraził go chyba siostry synio w swieta eh, dobrze ze temp. nie ma i mam nadzijee ze nic z tego wiecej nie bedzie, bo my jeszcze na to wesele jedziemy, kurde ale mam stresa zostawic Jaska, juz rozmyslam co i jak, choc wiem ze babcie mu taki raj tu wyprawia ze za mama napewno nie zdarzy zatesknic, no ale ja juz taka jestem ze sie musze "ponakrecac"

my juz jeden spacerek zaliczylismy, teraz mamy drzemke, chyba jedna tylko dzis po Misio pospał do 8 szok, nawet obudziłam sie przed nim :lol:

lece jkais obiadek upichcic :blink:

10 lata 11 miesiąc temu #875414 przez Dave
Hej a ja wlasnie na pogotowie jade. Zlecialam ze schodow z Mateonem na rekach. Na szczescie utrzymalam rownowage, ale ucierpial moj palec ten duzy. Wybity lub pekniety. Nie wiem. Super wieczor sie zapowiada. Dzieciaki z babcia zostaly. Mati juz spi. Wiec I nocka moze byc ciekawa.

10 lata 11 miesiąc temu #875473 przez agat
Ojej Dave to zdrówka! Dobrze, że na palcu się skończyło uffff!

10 lata 11 miesiąc temu #875490 przez Azja
oj Dave zdrówka, mam nadzieje ze palec nie połamany i dobrze ze Matiemu nic nie jest ;)

my dzis zaliczylismy pierwsza przejezdzke rowerowa, :) Mlodemu sie chyba podobało,bo nie marudził i ładnie siedział :blink:

moja tesciowa jak zobaczyła ze Jaska wieziemy rowerem to mało zawału nie dostała, kurde juz z nia nie moge cały czas panikuje, ostatnio sie mnie zapytała czy mi z wozka nie wypadnie, bo sie wychylał zeby jej pomachac ;) co za kobieta B)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #875542 przez ilonah
Ojej Dave oby palec nie był złamany. Dobrze, że tak się tylko skończyło bo mogło być nieciekawe. Ja dopiero zbieram się do kąpieli bo była u mnie koleżanka z Niemiec, bezdzietna i ma wolne teraz to się zasiedziała a przecież jej nie wyrzuce. Ledwo na oczy widzę. Spokojnej nocki.

Zapomniałam dodać, że Emilka samodzielnie przeszła dziś kilka razy prawie przez cały pokój :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #875547 przez Dave
Ilona brawa dla Emilki

Ja dopiero wrocilam. Na szczescie paluch caly. Ponaciagany w stawach ale ominelo mnie gipsowanie I tego typu przyjemnosci.

Ide spac

Dobranoc

10 lata 11 miesiąc temu #875560 przez ilonah
Dzień dobry

Dave dobrze, że tylko tyle. Szczęście w nieszczęściu.

10 lata 11 miesiąc temu #875575 przez agat
Brawo dla palucha Dave, był dzielny! :) Nic go nie złamie :)

Ja niedawno wstałam, mąż niemal zaspał do pracy, a dziś egzaminy, więc trza być on time :P A to wszystko dlatego, że Adaś zmienił sobie znowu zwyczaj i kręcił się ok 5, po czym przed 6 wstał. Dałam mu mleczko, utuliłam i śpi aż do tej pory :)
Jak wstanie i zje to i my zbieramy się do szkoły, bo dziś egzaminy językowe, więc moje koleżanki anglistki kiblują na korytarzach bądź w pokoju i pogadam sobie trochę :) Adaś wyspany, więc powinien być w dobrym humorze :)

A po południu młody jedzie do teściów, a my do Warszawy do znajomych na grilla. A jutro po południu w drodze powrotnej podróż do Wyszkowa, na finał pierwszej ligi siatki (nasza drużyna gra), powrót do domu ok 22-23. Dziś Adaś śpi u teściów, a jutro chciałabym, by spał w domu, a teściowa popilnowała go do tej 23. Na dwie nocki poza domem nie jestem gotowa :P

10 lata 11 miesiąc temu #875865 przez ilonah
Ojojoj ale tu cisza.
Emilka coraz lepiej sama chodzi- to takie słodkie. Mąż mnie namawia na wyjazd do Krakowa jutro na jakieś zakupy ale średnio mi się chce :S. zobaczę jutro jak będzie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka