BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 dni temu #874269 przez Suzi
Azja, no chłopina jak sie patrzy, juz go chyba teraz nikt z dziewczynką nie pomyli :blink: :woohoo:
Ale z tą starą fryzurką tez czadersko wyglądał :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 dni temu #874325 przez ilonah
Azja Jasiek elegancko obcięty jakby od prawdziwego fryzjera wyszedł :) Robię właśne ten chlebek co podawałaś, ciekawy jaki mi wyjdzie.
Emi śpi już 1,5 godziny i tak smutno bez biegającego bąbla ale przynajmniej w spokoju zjadłam obiad i prawie chlebek upiekłam.

11 lata 3 dni temu #874328 przez agat
Mój śpi od pół godzi i zdecydowanie nie jest mi smutno bez biegającego bąbla :P :P :P Cały dzień siąpi, więc na spacerze nie byliśmy i go w domu szlag trafia, co chwilę bierze mnie za rękę i prowadzi do drzwi.

Niech się ta pogoda poprawi, bo zwariuję :/

Świetnie ten fryz Jasieńka wyszedł, chłopaczek z niego powazny :)

11 lata 3 dni temu #874329 przez Suzi
Mikuś juz wyspany, pospał 2.15 min i tez mi jakoś nie bylo smutno... :silly: :silly: :silly:
Ale ja raczej poświęcilam ten czas na relax :blink:
Musze i ja ten chlebek w końcu popełnić, jak wszyscy to wszyscy.... :side:
Pogoda kijowa, siąpi lub pada wiec pewnie bedziemy sie kisić w chałpie :P

11 lata 3 dni temu #874358 przez kaikai
Sto lat dla Majeczki :)

Ilonka i Monia, fotki super i torty tez :)

Jasio slicznie wyglada w nowej fryzurce :)
Ja mojemu nie mam co strzyc, ale tez zrobie to dopiero jak bedzie mial ok 3 lat, bo ma takie slodkie loczki z tylu, mamusia musi sie nacieszyc :)

Dawidkowi wychodzi druga jedynka gorna, wiec domyslacie sie co dzieje sie u nas w nocy :(

Super sprawdzaja sie u nas Pampersy Pants :) w koncu przewijanie stalo sie przyjemnoscia :) :) na noc tez sie sprawdzaja, nic nie przecieka i pupa tez nie jest mokra. Moim zdaniem sto razy lepsze niz te zielone ktore ostatnio kupilam, bo zawsze Dawidowi kupowalam te biale. W tych zielonych to taki czub sie robi jak jest siusiu i one takie jak z gazety sztywne.

11 lata 3 dni temu #874370 przez agat
Glutek śpi już 2 godzinki, ale nie narzekam nadal :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 dni temu #874374 przez monia89
Jasiu jaki słodziak! Suzi tort piekła moja ciotka ja takich zdolnosci nie posiadam... a nasza dzisiejsza solenizantka Cudooiwna!

11 lata 3 dni temu #874460 przez ilonah
Emi śpi już. Ale sobie Emilka przed kąpielą nabiła guza na czole :( właśnie pierwszy guz zaliczony, dobrze, że to już po urodzinach bo by ze śliwą na zdjęciach występowała. Ale płaczu było co niemiara.
Dziś też już nie było cycy u nas- karmienie piersią zakończone.

Adaś już duży, przystojny chłopczyk :)

11 lata 3 dni temu #874475 przez creatura
ilonka, jak napisalas, ze karmieńie piersia zakonczone, to tak mi sie jakos smutno zrobilo.....

Jasiek ostrzyzony pierwsza klasa, powaznie nie bal sie maszynki? Azja, skad macie ten drewniany sorter?

Maly Agat pieknie chodzi, juz bym bardzo chciala, zeby Leos sam kroki stawial, bo mi kregoslup wnpol peknie, albo kolana sie zetra od tego dreptania z nim.

Kaikai,nduzo Ci schodzi dziennie tych Pampers Pants?

Leos spal dzis w dzien 4 h ciurkiem, a potem wykorzystalismy luke w opadach deszczu i odiwedzilismy moja chrzestna. akurat robila cos w ogrodzie, wiec Leonski jej pomagal- dostal male grabki i zasuwal :blink: nie pytajcie jak wygladaly buty po tych wojazach na grzadkach - jak w gipsie z ziemi :laugh: :laugh:

11 lata 3 dni temu #874499 przez Dave
Dżon normalnie ma fryz boski, taki już poważny chłopak z niego. Oj mężnieją nam nasze pisklątka, zanim się obejrzymy a panny nam zaczną do domu sprowadzać :lol:

Adamus popitala jak stara maleńka. Super już nie chodzi jak kurczaczek. Mateo jeszcze się trochę kiwa na boki.

Ilonka - no też jakoś tak smutek mnie ogarnął na wieść o końcu cyckowania :(

Majos dziękuje za komplementy. Jutro cyknę jakieś aktualne zdjęcie, bo dziś to jakoś nie miała na to ochoty wcale a wcale.

Ja wczoraj miałam bed dej :dry: dziś już lepiej i nawet dupsko teraz poruszałam, po czym się wymasowałam masażerem i jest good.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 dni temu #874515 przez Azja
Creo widze ze Leos lubi pospac, niczym moj siostrzeniec, ma prawie 2 alta a tez potrafi po 4 godziny ciurkiem spac w dzien, Jasiek z tych co szkoda dnia na spanie :P
sorter nie wiem skad bo dostalismy w spadku :silly: fajny nawet jest bo ma trzy rózne zabawki i taka spreżyne z kulkami,(nie wiem jak to fachowo nazwac), ale niestety Jasiek sie i tak długo tym nie zabawi
buty sie wypiorą, dobrze ze Leoś na grzadkach był zadowolony :)

Dziekujemy za komplementy Jaskowej fryzurki, a maszynki sie nie bał, prawie nie zauwazył ze cos mu sie na głowie dzieje, :silly:

przyszedł nam dzis ten bidon ze skip hop co majówki ostatnio zachwalały, poczatkowo Jasiek nie wiedział jak sie za to zabrac, ale w koncu zaczaił i tak mu sie spodobało, ze cały czas chciał pic, ciesze sie bo inne kubeczki mu nie pasowały, tylko butelka

Ilonka biedna Emisia, :S dobrze ze juz po imprezie :silly:

Kaikai faktycznie takie loczki sa urocze u chłopców, ale powiem Ci ze moj siotrzeniec ma takie gęste włosy i własnie loki, ze w pierwsze lato siostra musiała mu obciac, bo strasznie gorąco mu było,

Agat super Masterchef z Adaśka, zasuwa po mieszkaniu super :) czy Adaśko też lubi nosić w rękach jakies wieksze i ciezsze rzeczy ?? bo moj to sie rwie do dzwigania i najczesciej sobie cos upuści na palucha, nawet mu raz paznokiec schodził, jak przywalił zabawka, ale niestety nic go nie nauczyło, dalej chce nosic,

11 lata 3 dni temu #874522 przez agat
Mój gad jeszcze nie śpi :ohmy: Już od ponad godziny powinien chrapać a on się telepie w łóżeczku na wszystkie strony. Miał dwie drzemki, już widzę, że to błąd. Ale myślałam, ze po pobudce po 7 nie wytrzyma na jednej.

Azja, Adaś również lubi nosić wielkie rzeczy, najchętniej by targał ciężką patelnię grillową. Już ze dwa razy był wielki ryk, bo na stopy mu spadła :/ A dziś mi glut z kosza na śmieci słoiczek po deserku wyciągnął :ohmy: :ohmy: :ohmy: Normalnie go na sekundę nie mogę z oczu spuścić!

Ilonko, Monia, co Emilka i Antoś ciekawego na roczek dostały?

Jutro lecę na manicure hybrydowy :D Mąż mi na dzień kobiet zafundował bon i jutro idę zrobić :)

11 lata 3 dni temu #874543 przez Dave
Mialam jeszcze pisac ze z oczu Adasia to takie lobuziarskie ogniki widac:-)

Mateo tez amator noszenia wszystkiego.

Agat tez bym na hybryda wyskoczyla:-) dasz potem foto jak wyszlo:-)

Ja juz w lozku odpoczywam sobie.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 dni temu - 11 lata 3 dni temu #874547 przez ilonah
No mi również szkoda tego karmienia nie powiem, bo bardzo to lubiłam ale już pora to zakończyć, tymbardziej, że i tak Emilka po cycy poprawiała butelką i coraz więcej z tej butelki piła.
Co Emi dostała na roczek: płaszczyk wiosenny, sukienkę, lalkę śpiewającą różne piosenki, książeczki, fotelik piankowy i pieniążki. Fotelik prawie taki jak ten tylko inny kolor.

11 lata 3 dni temu #874549 przez Suzi
Uuufff, tez mialam dziś niełatwy dzień, praktycznie caly dzień sama z Misiem. A najgorsze to ze nie mozna bylo wyjsć, więc wymyslanie mu zabaw i jeszcze uczestnictwo w nich OBOWIAZKOWE wyzulo mnie z sił :P , wieczorem juz M wrocił ale raptem na koncowkę kąpieli się zalapał...po tych trzech dniach na posterunku tez mam ochotę na spa :side: , ale muszę się zadowolić fryzjerem :blink:
Misio tez zajadle ćwiczy chodzenie, ale jeszcze niesamodzielnie, więc creMoniu łączę się w bólu...kręgoslupa :P jako pchacza najchętniej używa krzesła

agat ja juz skasowałam Mikiemu drugą drzemkę bo jak się rozpędzil to potrafił spać do 20 :cheer: :ohmy: teraz miewa kryzys miedzy 18 a 19 ale jak mozna wyjśc na spacer to ten kryzys łatwiej przetrwać, dzis nie bylo tej mozliwosci wiec mnie nieco zmęczył :huh:
Wczoraj po poludniu zrobilam 8 km spacer i bylam wieczorem mniej zmęczona niz po dzisiejszym dniu w calosci spedzonym w domu :P
Fajnie Ci z tym manicurem :blink: , ja mam paznokcie-zgliszcza aktualnie, więc niema o czym mysleć, ale tez nie potrzebuję aż tak bardzo mieć teraz superreprezentacyjnych ( tak sobie tłumaczę :silly: )

W ogole złapalam sie na tym ze chodzę w kólko w tych samych ciuchach, piorę i znowu na grzbiet....calą zimę praktycznie przechodzilam w jednym golfie z reala i w jednych portkach :P ......to mi się wcześniej nie zdarzalo, no ale jak mam się "zrobić" lub coś zjeść ho dluzej Miki nie zdzierźy to wiadomo co się wybiera....

ilonka, biedna Emi, no ale dzieci muszą po pare siniakow zebrać, to nieuchronne :dry:
Dołączam sie do pytania o prezenty, do Dave teź

Dobranoc
Niech zgasi dziś ostatnia :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka