- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Największy okres zagrożenia już minął, i tak jak pisze Anabelle jeśli chodzisz regularnie na wizyty i robisz badania to zapewne jest wszystko ok.
Ja też ostatnio mam bóle brzucha, ale dzidzius rośnie coraz większy i potrzebuje więcej miejsca. Ja dodatkowo jestem po c.c więc tym bardziej uważam na bóle ale lekarz uspokaja.
Jeśli chodzi o wydzieline to do momentu kiedy ma jasny kolor, nie jest podbarwiona na zielono czy brunatno to wszystko jest ok. jeśli nie.dokucZa Ci przy tym swędzenie czy pieczenie to nie masz się.czym martwić!
Mój dzidzius robi fikołajki w brzuchu, ale szkoda że na zewnątrz już nie widać jak się dobija tylko ja.czuję w środku.
A z tym seksem to ja jakos ostatnio wcale nie mam ochoty, przez co mój mąż nie jest pocieszony. Do tego mam straszne bóle piersi i to mnie martwi trochę. Mam nadzieję że nie jest to objawem ich powiększania się bo chyba się załamie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Poza tym to mam spadek formy. To chyba przez to żemyślę ciągle o babci. Wyniki.jej się.nie polepszają jak dziś rozmawiałamz mamą to czułam że się martwi, mówiła że babcia kiepsko wygląda
Jeszcze jakby tego było mało to ciągle mam sny zwiastujące nieszczęście
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agata witaj Dziewczyny wszystko Ci już szczegółowo opisały i rozwiały Twoje obawy
Moja Ami ma się dużo lepiej Nie gorączkuje już i nawet ładnie łyka lekarstwa Ze mną gorzej , mam wrażenie , ze mi się jeszcze pogorszyło Mam nadzieje , ze to chwilowy spadek formy , który zwiastuje rychłe polepszenie .
Wracając do spadków formy ,o których piszecie , to ja w 2 trymestrze wreszcie czuję się dobrze Pomijając to zapalenie oskrzeli , to czuje się dużo lepiej
Dave a jak Majeczka ??? U Nas tez zaczęło się pod katarku ... mam nadzieję , ze Was choroba ominie .
My nadal u Mamci Zostajemy do niedzieli
Miłej reszty dzionka
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Bóle brzucha mi też doskwierają a to macica boli a to niestrawność... Ale na wszelki wypadek wspomnij o tym ginowi. A wydzielina to też normalny ja mam od początku ciąży taki gęsty rozciągliwy jasny śluz.
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Nie masz się czym martwić, większość z nas ma podobne dolegliwości. A strach to normalne uczucie, jakie towarzyszy nam każdego dnia. Ja jestem "najświeższa" po stracie i też schizuję, chociaż teraz mniej. No i nastawiam się na pozytywne myślenie
Aktualnie dziś właśnie doskwiera mi ból brzucha. Podziałałam trochę, nanosiłam się Majosa no i są efekty. A nie ma że boli, bo cała fura prania do prasowania się na mnie szczerzy
Teraz aktualnie muszę obdzwonić składy budowlane i dopytać o ceny wełny mineralnej
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie bylo mnie tu troszke poszlam wczoraj jak co roku na cmentarz na grob dziadka...wiatr deszcz i zimno jak nie wiem ;/ dzisiaj mam za swoje katar juz mnie meczy;/ nie mam ochoty na nic. Humor mam dzisiaj taki ze najchetniej bym przytuliła poduche i ryczala jak male dziecko;/
Aguś wracaj do zdrówka zapalenie oskrzeli to niestety nic przyjemnego cos wiem na te temat.
Kasiu narobilas mi ochoty na ten deserek lodowy hih ale z tym katarem wole nie przesadzac.
Zgaga mnie meczy zazwyczaj na noc;/ jak napije sie czegos slodkiego lub zjem.
No powiem Wam ze w tym drugim trymestrze jest troche lepiej niz w pierwszym ( chodzi o samopoczucie) ale za to ochota na co nie co jest 2 razy wieksza:D dobrze ze moj mezczyzna ma zawsze ochote haha na moje fantazje
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Mnie coś brało, ale póki co odpukać jest ok. W nocy tylko męczy taka suchość w gardle i bez żelków ani rusz.
Maja ciągle ma katarek, ale już jej nie leci. Mam nadzieję, że minie.
Anabelle - aktualnie nasza budowa stoi. Mamy stan "0" i fundamenty rozkopane, bo ekipa
Teraz remontujemy piętro i strychy u rodziców. A marzenia o własnym kącie poszły w dal. Ach....... Nie mogę tego przeboleć, jak patrzę na budowę to mnie ściska