- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
dziewczyny napewno wszystko bedzie dobrze macie wsparcie z neba. dzieci podobno nie odchodza tylko zmieniaja date swojego przyjscia
co do mojego narzekania to taka juz moja natura ale wiem ze jak sie wygadam to mi ulzy i nabiore nowych sil takze dzieki ze mnie cierpliwie(lub mniej)sluchacie
zastanawiem sie tylko czy jak jutro @ nie bedzie czy sprawdzac znowu lub bete robic czy poczekac z 2 dni?
a ja chyba swoja flustracje za bardzo na mojego M zrzucilam i troche go obwiniam ze poki co stoi tak z boku i nie przezywa tak jak ja.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Będziesz z nami, a my będziemy z Tobą wspominać nasze początki jak będą Cię męczyć różne ciążowe dolegliwości
A wyżal się tu ile trzeba, mi też to pomaga.
Co do bety to sama nie wiem. Jak ma być to i jutro będzie.
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
obiecuje od jutra wezme sie za uszy i postawie do pionu
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Asia - no ta tak jak ja. Nowa porodówka w Cieszynie czeka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przekazaliscie juz jej wiadomosc o dzidziusiu?
jak wogole sie funkcjonuje w ciazy z takim badz co badz malym dzieckiem.
moja Julka czasem jest jak aniolek a sa dni ze sie zastanawiam czy mi dziecka nie podmienili zwlaszcza teraz jak taka pogoda to marudzi i placze o wszystko i robi wszystkim na zlosc...
dzis poszla do zlobka ale do starszej grupy i biedna tak plakala:( chyba z dezorientacji ze nie ma jej pan i nowa sala bo do tej pory lubila chodzic do zlobka?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
odpoczywaj teraz
ja w pracy znowu do 20 siedze..esh
dave a ty na l4 juz jestes czy dopiero jutro ci gin wypisze?bo juz sie poglubilam
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
A Ty Kochana nic się nie przejmuj . Nam możesz się żalić do woli A może ta nerwowość ciążą jest spowodowana ? Ja ostatnio też łatwo sie denerwuje , ale tylko na Męzusia
Twój mąż zapewne też całą sytuacje przeżywa , ale widząc Twój stan woli się nie wychylać . Pewnie troszkę ukrywa emocje . Kochana jak nie chcesz już się stresować w tym miesiącu czy @ przyjdzie czy tez nie , to zrób tą bete . Wynik będzie w 100% wiarygodny . Dopóki jej nie zrobisz i @ nie przyjdzie , to będziesz nie pewna . Możesz też rano spróbowac test zrobić .
Maskotka super , ze Mąż ma mozliwość uczestniczenia z Tobą na wizyty . Mój oczywiście też był na kilku , ale tylko tych prenatalnych . Nie może sobie tak wolnego co chwilę brać Ale w dniach kiedy stres był największy i obawy sięgały zenitu , to razem przez to przechodziliśmy .
Dave udanego spotkanka
Patrycja czyli zabiegany dzionek za Tobą Odpocznij
U Nas sexik bez zmian . Chociaż jak zaszalejemy to odczuwam ból podbrzusza , więc teraz już spokojniej wszystko przebiega Mężuś w poprzedniej ciaży bał się , ze sex może zaszkodzic Małej . Musiałam mu artykuły podsuwać i zapewniac , ze wszystko jest dobrze
Teraz tez mówi , ze gdzieś tam w podświadomosci zastanawia się czy aby na bank nic dzidzi nei grozi
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj M wlasnie taki cichy jest i to mnie czesto drazni ze nie mowi o swoich uczuciach bo ja z kolei za bardzo wylewna jestem i potrzebuje czasem zeby i on sie udzielil.
a co do nastrojow to ostatnio jest koszmarnie!!jest ok wszystko a w ciagu minuty wqrze sie o pierdolke i zaczynam krzyczec i sie zalic.
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dzisiaj z samego rana poleciałam na badania, potem podjechałam do gazownika, a resztę dnia spędziłam praktycznie na nic nie robieniu Najpierw poleżałam sobie, potem odwiedziłam mamę, a teraz czekam na męża z obiadkiem Jeszcze w międzyczasie małe zakupy...
Jaaaa.... jaki mnie dzisiaj naszedł smak na słodkie, po prostu nie mogłam się ogarnąć, a najgorsze jest to, że akuratnie nie było w domu nic słodkiego Ale zadzwoniłam do małża i poratował mnie bananami i batonikiem Dzisiejszy dzień zdecydowanie zwiastował dziewczynę
Co do relacji damsko-męskich, to odkąd dowiedziałam się o ciąży, nie współżyliśmy - mam obawy i chcę najpierw aby lekarz obejrzał maluszka, czy wszystko z nim w porządku i w ogóle, a poza tym to przed ciążą kilka razy zdarzył mi się mocny ból w trakcie, w podbrzuszu i najnormalniej w świecie się boję... Na szczęście mąż to rozumie, mam nadzieję, że te obawy miną i będzie cudownie
uff... jak ja Wam zazdroszczę, że już jutro macie wizyty No ale co tam... do środy coraz bliżej
MoNiaa - trzymaj się Kochana i się nie poddawaj... Jeśli jutro @ nie przyjdzie to jeszcze nie wszystko stracone
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jestem szczęśliwą mamą Vanesski :)
Ja się farbowałam od początku do końca bo kobieta w ciąży musi być zadbana