- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
raczej gotuje to co wiem ze mi wychodzi
mam to sxzczescie ze baardzo czesto na obiady chodzimy albo do mamy albo tesciowej:)
a co do testu t ciezko mi wytrzymac do tego wtorku.rano juz mialam nadzieje ze moze ale jak tak piszecie ze po takim zcasie to nic nie znaczy to juz sama nie wiem. a bete srednio mi sie oplaca bo wynik i tak we wt bym pewnie miala nie wiem co robic i czy jutrzejszy test byby wyrazniejszy od sobotniego bo to tylko 1 dzien roznicy?
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
patrycja280791 - ja Wam powiem, że mam wrażenie że ciągle coś jem, podgryzam itp. I właśnie sobie postanowiłam, że od jutra basta!
A i jeszcze jak coś zjem to mi tak bęben wywala jakbym już była dalej w ciąży. Przy Majce tego nie miałam. Taka pełna się czuję, nadęta i w ogóle. Blleee....
mankowa - no ja niby przy Majce mam dużo ruchu, ale staram się oszczędzać i przyznam że bardziej leniuchuję.
Monia ma na 4.09 termin @.
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny od którego tygodnia zaczyna się 3 miesiąc??? Wszędzie jest napisane że od 9 a mnie koleżanka przekonuje, że lekarz jej rozpisał, że od 10....
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
MoNiaa - ja jestem zdania, że nawet i teraz możesz zrobić (jesli masz jakiś w zanadrzu) i już powinno być ciemniej, jeśli faktycznie ta druga kreseczka tam jest, czego Ci bardzo życzę U mnie w dniu spodziewanej @ nie było nic, dwa dni później (wtorek) nie było nic, a już w środę, wieczorem, czyli bez tej zasady, że najlepiej rano, pojawiła się jaśniutka leciutka druga kreseczka W czwartek już była bardziej widoczna... Tak więc jeśli masz test, to rób Jakoś nie jest to super wielki wydatek, więc czemu nie?
Co do obiadku - wczoraj mąż (pierwszy raz od 3 lat) ugotował obiad, z Okrasą Tak więc też miałam kuchnię lidla Zrobił nadziewane papryki A że zrobił 4 to jeszcze na dzisiaj mieliśmy Noż normalnie nachwalić się go nie mogłam Najbardziej z tego, że mnie z kuchni wyganiał i w niczym sobie nie pozwolił pomóc Ahhh... 3 lata na to czekałam
A dzisiaj z rana poszliśmy sobie do kina - na Madagaskar 3... Poprzednie części lepsiejsze Ale też niczego sobie Potem szybkie wskoczenie do C&A, musiałam sobie spódnicę kupić, bo normalnie w spodniach to mi ciężko się funkcjonuje, za bardzo mnie uciskają w podbrzuszu... W spódnicy lepiej Potem wróciliśmy do domu po piesa i poleźliśmy na spacer do parku, zakończony lodami... )) A jak wróciliśmy i zjedliśmy to sobie ucięłam dwugodzinną drzemkę Tak więc dzień spędzony milusio
Jutro z rana jadę na badania, no nie przesadzajmy z tym ranem, bo chce poczekać aż poranne tłumy z krwią się przewalą Sobie dłużej pośpię i pojadę ))
Jejuuuu... z jaką ja niecierpliwością czekam, żeby Fasolkę zobaczyć...
A co do wagi - obecnie mam 1,5 kg więcej, ale mój sposób żywienia zmienił się diametralnie, tak więc uważam, że to i tak mało... Do tej pory byłam cały czas na diecie, a teraz jem to na co mam ochotę
uff... ależ się rozpisałam
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
heheh ja wcinam mandarynki i salceson mniam hahhaa. Ja po ciazy wrocilam szybko do swojej wagi a przytylam 20 kg i w 4 m-ce bylam taka sama jak i przed ale boje sie ze teraz wiecej przytyje skoro taki apetyt mi dopisuje ;)i mimo iz jest prawie 7 tydz to brzuch tez mi wyskoczyl
A ja nadal nie wiem czemu, ale mi doktorek zabronił cytrusów... I grzecznie się tego trzymam
Podejrzewam, że każda widzi już brzuszek, tylko raczej na zewnątrz tego nie widać... Wiem jedno - ludzie dookoła mnie zaczynają się czegoś domyślać, bo zaczynają padać pytania - a co ona taka zmęczona ciągle itp...
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
a czemu Heri ci zabronil cytrusow? co to ma do rzeczy?
Podejrzewam, że mogą uczulać maleństwo, ale w sumie to nie wiem... Obgadam z nim tą sprawę przy najbliższym spotkaniu... Ja z pewnością na cytrusy uczulona nie jestem, ale widać o coś chodzi... :|
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa