BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #419591 przez MoNiaaa
powtorze najwczesniej we wtorej jak @ nie przyjdzie ale juz nie licze na II:(
dolka zlapalam i lzy cisna mi sie do oczu

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #419592 przez agi-p
Moniaaa :( Ale wiesz , ze jeszcze nic straconego . Może za wcześnie , 04.09 kolejny teścik strzelisz . Nosek do góry :)

Asia26 serdecznie gratulacje :) Witaj i rozgość się :) Super , że na wizycie udąło się juz podejrzeć bobaska i jego sliczne serducho :)
Jak sobie radzisz ? Masz jakies dolegliwości ? Czyli Oliwka będzie starsza siostrą :)

12 lata 4 miesiąc temu #419593 przez malwinsien
Monia nie trać nadziei, u niektórych nawet w dniu @ nie ma jeszcze II...

12 lata 4 miesiąc temu #419594 przez agi-p
Przytulam kochana :kiss: Popłacz jak masz ochotę ... moze lżej Ci będzie .
Dopiero co zaczęliście staranka , więc spokojnie , będa 2 krechy :) Jak nie w tym , to w przysz łym miesiącu :0

12 lata 4 miesiąc temu #419598 przez Dave
Monia - spokojnie. We wtorek powtórz testa. Może owulka się ciut przesunęła i jest za wcześnie. A jak dalej będzie jedna krecha to do dzieła ze starankami :laugh: My Cię nie zostawimy i mam nadzieję, że Ty też nas nie.
Przytulam mocno :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #419653 przez HERI
MoNia... Kochana... Nie martw się :) Uda się :) Jeśli nie teraz, a mam nadzieję, że jednak się udało, to przy następnym cyklu :))) Ja 3 lata próbowałam i w końcu się udało, a powoli zaczynałam tracić nadzieję...

I pamiętaj - mi w dniu @ też wyszła 1 krecha, dopiero 3 dni później druga się pojawiła... Tak więc nic straconego... To może beta??

12 lata 4 miesiąc temu #419655 przez malwinsien
Dziewczyny jak samopoczucie???? Bo ja mam powoli chyba wszyskie książkowe objawy ciąży w I trym. :( Dzisiaj walczę nadal z mdłościami a mój szwagier wpadł do nas rano i kiedy stałam w kuchni, w piżamie, przegryzając coś, żeby mnie w końcu nie mdliło powiedział: OOOO JEZU ALE TY ŹLE WYGLĄDASZ... :ohmy: uważam, że powinno być zabronione ocenianie wyglądu kobiet w ciąży!!! a już na pewno negatywne ocenianie :laugh: ehhh musiałam to z siebie wyrzucić ;)

12 lata 4 miesiąc temu #419671 przez HERI
Nie zna się ;) Kobieta w ciąży zawsze wygląda pięknie :)

Mnie jakoś mało mdli ;) To pewnie dlatego, że przy łóżku leżakują suchary ;) Odkąd są to ich nie potrzebuję :P Ot ma przewrotność...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419673 przez Dave
malwinsien - a ja tam nie książkowa jestem. Nie specjalnego mnie nie męczy. No wiadomo jakaś mniej energiczna jestem, częściej ziewam, wieczorem to tylko łóżko widzę.Czasem się w głowie zakręci. A tak poza tym luz.

A co do wyglądu. To się opiniami nie przejmuj. Skoro się źle czujesz, to dziwne żebyś tryskała energią i emanowała pięknem. Na to jeszcze przyjdzie pora :laugh:

Maja zasnęła, spacerek zaliczony, zakupy zrobione to teraz trzeba z obiadem działać i jakieś pranie zrobić, żeby się sterta do prasowania jeszcze powiększyła :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #419678 przez malwinsien
:) i to jest właśnie to co podziwiam... jedno dziecko już masz a drugie w brzuszku i mnóstwo energii :) zakupy, spacery, obiady itp. :)ale życie chyba samo nakręca w takich momentach życia... :) bierze z was któraś DUPHASTON??? bo mi lekarz to przepisał i tak się zastanawiam czy może nie od tego te wszystkie skutki... bo z typowego ADHD-owca zmieniłam się w rozlazłą kobite ;)

12 lata 4 miesiąc temu #419687 przez Dave
malwinsien - moje ADHA też znacznie zmalało :)
Ja biorę 2 x dziennie Luteinę innych specyfików nie znam. A co do ewentualnych skutków ubocznych w postaci przypadłości ciążowych, to nie wiem czy jedno z drugim może mieć związek.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419707 przez agi-p
Ja wyczytałam w książce , ze prawdopodobieństwo mdłości i wymiotów w kolejnych ciążach spada :P Może temu mnie nie męczą :) Czasami tylko mnie zemdli , czy drażnią niektóre zapachy . No i miewam bóle głowy .
Chyba u każdej z Nas znacząco spada poziom energii , taki urok ciąży . Jednak organizm dostaje porządnego kopa .

Duphaston brałam w poprzedniej ciąży jak byłam na podtrzymaniu ciąży . Ale nie sądzę , zeby opisane przez Ciebie objawy były skutkiem ubocznym zażywania go . To typowe objawy ciąży i trzeba z tym żyć ;)
A wszystkich , którzy nieprzychylnie zwracają sie do kobiet ciężarnych , to do wora i na dno :P
Nie przejmuj się . Zawsze zjawią się ludzie , którzy palną co im ślina na jezyk przyniesie .

U mnie Amelka niedawno się obudziła , teraz zabawa , obiad i wypad na zakupy :) A pogoda do dooopy :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419713 przez Dave
Mi się wydaje, że z objawami ciążowymi to tak jak z rozstępami albo cellulitem :angry: . Niektórzy je mają inni nie :dry: i trzeba przywyknąć.

A ja waśnie po Allegro serfuję i.... grzanki mi się przypaliły :laugh: Zarządzone wietrzenie całego domu :P

12 lata 4 miesiąc temu #419743 przez HERI
A ja właśnie kombinuję co by tu robić, żeby nic nie robić ;)

Miłej soboty ;)

12 lata 4 miesiąc temu #419747 przez Dave
Heri - i jak CI to wychodzi?? Bo ja też bym poleniuchowała. Szukam na All bucików dla Majki i tak mnie spanie wzięło, że głowa mi spadła i się obudziłam :lol:

Ale kolejne pranie zrobione to się rozruszałam :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka