BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #483616 przez Gosia27
A czemu musisz położyć się do szpitala jeśli mogę wiedzieć?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #483617 przez klaudia_286
no to tu niedaleko :)

Moje malenstwa :)

11 lata 11 miesiąc temu #483620 przez klaudia_286
bo profesor chce juz ustalic wszytsko co do porodu a tam jest szpital dla wczesniakow wiec przy okazji zobacze co i jak a on poprostu tak dla rutyny :p ostatnio bylam w lublincu na obserwacji ne wiem co po co ale chciala tak wiec poszlam i bardziej zle sie czulam po wyjsciu z tamtąd niz jak bym w domu siedziała

11 lata 11 miesiąc temu #483655 przez Gosia27
Klaudia to ja będę czekała na wieści od Ciebie

11 lata 11 miesiąc temu #483657 przez MoNiaaa
ale was ciezko nadrobic...

monia ja wcale sie nie dziwie ze ogladasz zdjecia takich dzieci rodzina sie oswoi tez z ta mysla i pozniej dla wszytskich bedzie to norma:)
ja w podstawowce znalam takiego chlopaka tez z krotsza reka i normalny chlopak byl na wf sprawniejszy ode mnie :side:
wszystko bedzie dobrze i pozniej nawet nie bedziesz widziala roznicy z innymi dziecmi :)

Gosia wspolczuje ci rowniez takich trudnych decyzji ale wierze ze wszystko bedzie dobrze:)
nie rozumiem tylko czemu od razu lekarze proponuja aborcje?jeszcze jakby to wyszlo od strony przyszlych rodzicow to inaczej bo moze nie kazdy jest w stanie wychowywac chore dziecko

a ja mialam dzis wizyte u lekarza z julka..niestety zapalenie oskrzeli i jeszcze wczorajz apalenie spojowki sie jej przyplatalo;/;/

no i u mnie juz wszystko jasne @ przyszla :)
a co do tego lekarza to rzeczywoscie bylam zadowolona tylko nie wiemczemu dokladnie mi nei wytlumaczyl co z tym pecherzykiem i na jakim etapie cyklu jestem:P
ale juz teraz sie rozjasnilo w miare i oby teraz bylo wszytsko regularnie:)

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #483667 przez agi-p
Gosia czyli już przeszliście niezłą batalię ... Zosia silna i na pewno Wam to wynagrodzi stokrotnie :)

Moniu89 dzieciaczki na zdjeciach prze cudne !!! Takie radosne i pełne życia . I diabliki w oczkach mają ...
Są gorsze rzeczy ,dacie rade i wasza Amelka będzie otoczona wielką miłością :)

Dziewczyny Obie jesteście silne :) Podziwiam Was bardzo i trzymam kciuki :) Nawet cieżko mi sobie wyobrazić ile myśli przelatuje Wam dziennie przez głowę , z jakimi decyzjami musiałyście się zmierzyć i ile jeszcze przed Wami !Dlatego wierze ,ze Bóg czuwa nad tymi Maleństwami i wszystko będzie dobrze .

Agat dobrze,ze umówiłaś się do lekarza...lepiej wszystko skontrolowac :)
A Zosieńka od Twojej kuzynki piękna !!!Śliczna dziewczynka :)

Klaudia w Mikołajki do szpitala ? Czyli jakąś niespodziankę będziesz miała :)
No i Ty musisz jeździć do szpitala , musza mieć pewność , ze wszytsko z Maluchami jest OK . Poród trojaczków nie zdarza się codziennie , chcą być przygotowani i dobrze :)

11 lata 11 miesiąc temu #483671 przez kaikai
MoNiaaa ale super masz suwaczek :)
No to trzymam kciuki za starania :)

11 lata 11 miesiąc temu #483676 przez agi-p
MoNiaaa napisał:

a ja mialam dzis wizyte u lekarza z julka..niestety zapalenie oskrzeli i jeszcze wczorajz apalenie spojowki sie jej przyplatalo;/;/

no i u mnie juz wszystko jasne @ przyszla :)
a co do tego lekarza to rzeczywoscie bylam zadowolona tylko nie wiemczemu dokladnie mi nei wytlumaczyl co z tym pecherzykiem i na jakim etapie cyklu jestem:P
ale juz teraz sie rozjasnilo w miare i oby teraz bylo wszytsko regularnie:)

Kurcze zdrowia dla Juleczki . Jednak zapalenie oskrzeli ? Czyli antybiotyk ?
Podobnie u mnie było, tyle że najpierw zapalenie oskrzeli, a potem zapalenie spojówek .Buziaki dla małej Chorutki :kiss: :kiss: :kiss:

No i super ,że @ w końcu przylazła :) To dobre wieści , bo teraz bez obaw mozecie zaczynać STARANKA :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #483679 przez Gosia27

11 lata 11 miesiąc temu #483688 przez kasia1329
Ja się przespałam razem z Mateuszkiem. Ale niestety obudziłmnie skurcz łydki. Dobrze że w poniedziałek idę do lekarza. Noga mnie jeszcze boli...ehhh masakra.

Monia no to super że w końcu @ przyszedł. Trzymam kciuki Żebyś już niedługo do nas dołączyła :)

Mnie dziś powtórnie bolą zęby. Zanim się dowiedziałam że jestem.w ciąży to okazało się że mam dwie 8-mki do usunięcia bo zamiast rosnąć prawidłowo to rosną pod kątem 90 stopni i ściskają mi i krzywią pozostałe zęby. Już byłam umowiona na usuwanie ale ma być pod znieczuleniem ogólnym więc musiałam zrezygnować.
A dziś czuję jakby miało mi szczękę rozerwać :(

11 lata 11 miesiąc temu #483714 przez monia89
Agi Monia Dzięki :)
Monia super suwaczek :)

11 lata 11 miesiąc temu #483747 przez klaudia_286
gosia tak wlaśnie o tym

11 lata 11 miesiąc temu #483749 przez patrycja280791
hej dziewczyny

bylam dzis na badaniach krwi i moczu, krew mam w pozadku ale w moczu mam podwyzszone leukocyty i erytrocyty, do tego bardzo liczne bakterie w moczu, jutro wizyta ciekawe co mi powie troche sie boje

11 lata 11 miesiąc temu #483786 przez klaudia_286
gosia tak wlaśnie o tym

11 lata 11 miesiąc temu #483818 przez MoNiaaa
moje zeby pewnie tez wymagaja interwencji ale panicznie sie boje denstysty:(

mam nadzieje ze Julce szybkop przejdzie i w miare ladnie bedzie zjadala te leki..najgorsze krople bo zaciska oczy i kreci glowa:( bez antybiotyku sie nie obejdzie:(
szkoda bo jutro w zlobku mieli miec super zdjecia w przebraniu aniolka no i mikolaj mozliwe ze tez ja ominie:( ale zdrowie najwazniejsze.dobrze ze dostalam opieke i moge z nia w domu siedziec bo bylby problem...

ciesze sie strasznie z @ w sumie jutro niesiac minie od zabiegu to w sama pore...
na mikolaja mozemy sie zacac starac i nmam nadzieje ze sie szybko uda :)

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka