- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Jejuu... mam stresiora... Takiego jak z Gdańska do Krakowa
Byle do 17... i weź tu cały dzień w robocie wytrzymaj :|
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale wam zazdroszczę tych USG... Ja dopiero w ostatnim tygodniu września będę miała, ale żyję nadzieją, że wszystko jest dobrze Heri dzisiaj za ciebie trzymamy kciuki
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
dave jesczze na fotki czekamy
agi a ty juz jutro pojdziesz do normalnego lekarza to sie dowiesz co i jak
a u mnie @ nadalnie ma;/
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale tamwpisuje tylko dzienm ostatniej @ a jak teraz mis ie poprzesuwalo to nie wiadomo
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
WOW wielkie GRATULACJE !!!! Teraz czekamy na HERI i czwartkową wizytę agi-p.
Dave mama pytanko - w którym Ty tygodniu jesteś? Tzn. w 8 ? i maluszek ma już 74 mm ? WOW , ale fajowo. Badanie miałaś dopochwowo? Wzięłaś męża na wizytę czy sama poszłaś? Bo ja się zastanawiam czy iść z mężem.
Agi-p na pewno usłyszysz serduszko i będziesz naj na świecie. Trzymam kciuki. Będzie dobrze . Po prostu maluszek był jeszcze maleńki - ale pamiętaj on jest i to najważniejsze.
Heri - ja zawsze mam MEGA stresa przed wizytą. Boję się, że coś mi pow. ,że jest nie tak i co wtedy??? Ja to z natury jestem stresogenne;-) , więc zawsze się przejmuję. Ulga jak mówi gin. ,że jest OK jest najwspanialsza. I Ty dzisiaj też będziesz miała taką,,ulgę'' i będzie wszystko OK.
Moniaaa próbujcie dalej. To dopiero pierwszy raz. Niektórzy latami starają się o maluszka. Zobaczysz Tobie się na pewno uda następnym razem jestem pewna
malwinsien - wrzesień szybciutko zleci i też zobaczysz swoją kruszynkę
Wczoraj trafiłam na fajną stonkę dla maluszków. Mają ranking wózków 2012 , przygotowaną wyprawkę itp. Nie kupowałam tam nic jeszcze bo zacznę przygotowywać się do zakupów dopiero na początku przyszłego roku aby nie zapeszać, ale jak znajdziecie jakieś fajne sklepy lub macie sprawdzone sprzęty to dawajcie znać np. jakiej firmy wózki są bezpieczne, co absolutnie nie przydaję się po porodzie np.podgrzewacze mleka itp. Wszystkie wskazówki są cenne.
LINK dino.sklep.pl/nowy/
POZDRAWIAM I MIŁEGO DNIA
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niedawno straciłam pieska... szczeniak, 11 miesięcy, zapalenie opon mózgowych, berneńczyk... był on spełnieniem moich marzeń, ponieważ całe życie marzyłam o psie a kiedy już to było możliwe trwało krótko żałoba trwa do dziś, umarł 2 dni przed tym jak się dowiedziałam, ze jestem w ciąży więc 4 tygodnie to pół dnia przepłakane (więc bardzo niedobrze dla maluszka). Niestety nadal codziennie rano wstaje schodzę do ogrody i co... Łzy niestety. Nie wiem czy kupić drugiego psa. Z jednej strony wiem, że byłabym najszczęśliwsza a świecie z drugiej wszyscy mówią, że jak się urodzi to nie będę miała dla psa w ogóle czasu. Nie wiem czy ktoś mnie zrozumie, może pomyślicie, że jestem nienormalna ale ten pies był moją pasją i moim celem na każdy dzień... a teraz nie wiem co mam robić???? Poczekać aż dziecko będzie już miało ok. 2 latek czy kupić psa teraz??? Jeśli macie pieski to powiedzcie jak podchodzicie do tego tematu????
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja nie wyobrażam sobie życia bez zwierzątek. Mają tyle energii i dają tyle radości. Mam psa owczarka niemieckiego kochany jest i taki opiekuńczy i wierny, poza tym 2 kotki starsze już, ale są super i rybki i 2 szynszyle ,ale będą niedługo po raz 2 miały małe.
Mam tyle zwierząt bo mam domek i bardzo duży ogród. Nie wiem czy Ty mieszkasz w bloku co wiąże się z codziennym wychodzeniem z pieskiem na spacery i więcej pracy razem z nim czy mieszkasz w domku gdzie jest ogród i psiak może się sam wybiegać. Jeżeli masz domek to nie wyobrażam sobie nie mieć psiaka. Jak nasz poprzedni piesek zdechł to po miesiącu pojechałam po małą kudłatą kuleczkę naszego owczarka i teraz nie wyobrażam sobie aby go nie było
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam kota aler jest tak szalony ze mam go juz dosc:P
zreszta orzy ciazy boje sie troche co z toksoplazmoza..?
a po tym nie udanym razie mam troche takie myslenie ze moze nam sie nie uda albo bedziemy musieli dlugo czekac..wiem ze nie powiennam tak myslec ale od razu takie myslenie mi sie nasuwa:(
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tym bardziej zemieliscie pieska i przeciez wiadomosc o ciazy nie spowodowalaby ze go oddacie i dalibyscie rade:)
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
A jeśli chodzi o Ciebie - moim zdaniem teraz jest super okres na posiadanie szczeniaka, bo do porodu zostało jakieś 7 m0cy - przez ten czas jesteś w stanie psa nauczyć już większości rzeczy, a jak się pojawi dzidziuś to pieso już będzie w miarę dorosły i nie będziesz mieć problemów a będzie jeszcze na tyle młody, że łatwo będzie mu zaakceptować taką zmianę
Tak więc moim zdaniem jest tylko jedna odpowiedź i Ty ją znasz
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*