BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #421291 przez HERI
Dave - czekamy na relacje... Wracaj już do domu :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #421296 przez patrycja280791
dziewczyny a co sadzicie o wczesnych zakupach ubranek? bo ja juz mam ochote na zakupy ale jeszcze sie powstrzymuje do konca 1 trymestru, chociaz dzis od siostry dostalam kilka bo ma 2 mc corcie i mi dala bo za male, ale takie uniwersalne kolorki jak zielony zolty i bialy , wiec nawet jak bedzie chlopczyk to mi sie przydadza

12 lata 4 miesiąc temu #421309 przez MoNiaaa
w oczekiwaniu pewnie na ciekawsze wiesci od Dave ja moge przekazac ze moja beta wyszla negatywnie :(( smutno mi strasznie ale szczerze mowiac czuje sie spokojniejsza...a @ dalej nie ma...

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #421310 przez agi-p
Dave Kochana jak tam Twoja dzidzia się miewa ? Pewnie masz śliczne zdjęcia i licze , że zaraz nam je pokażesz :)

Patrycja co do zakupów , to ja nie jestem zwolennikiem kupowania wszystkiego po porodzie czy w ostatniej chwili . W poprzedniej ciąży kompletowałam wyprawkę począwszy od 4 miesiąca i nie odczuliśmy tego finansowo aż tak bardzo :) Nawet w 3 miesiącu kupiłam kilka rzeczy , bo to akurat świeta wypadały,więc maleństwo mialo swoje paczuszki pod choinką :) Teraz też będę kupowała dokładnie tak jak piszesz , zaraz w 2 trymestrze :)

Ja poczytałam troszke i rzeczywiście moja malusia fasolka może jeszcze za mała być , zeby serducho bylo widac . Wszystkie macie starsze maluszki , ja taka na końcu :P

Dave kochana czekamy :)

12 lata 4 miesiąc temu #421312 przez agi-p
MoNiaaa napisał:

w oczekiwaniu pewnie na ciekawsze wiesci od Dave ja moge przekazac ze moja beta wyszla negatywnie :(( smutno mi strasznie ale szczerze mowiac czuje sie spokojniejsza...a @ dalej nie ma...

:( Tak mi przykro :( :( :( To jaki wynik miałaś ? Złośliwa @ ...niech już przychodzi , zebyście mogli nowy cykl starań rozpocząć .
Jesteśmy z Toba Miniu :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #421315 przez MoNiaaa
no widzisz agi nie ma cos ie zamartwiac to tylko szkodzi maluszkowi.
dobrze ze pozytywnie sie nastawilas do tego:) zreszta w czwartek znowu masz wizyte moze dowiesz sie czegos wiecej:)

szczerze nawet wynikow nie odebralam tylko telefonicznie powiedziala chyba ponizej 0.1?ale pewna nie jestem bynajmniej ujemny i nie ma dzidzi..

to jest wlasnie jesczze ten problem ze teraz mis ie spozni to nawet nie wiem kiedy owulka bedzie :( boje sie ze nie bedzie mi teraz latwo zafasolkowac :( esh a tak liczylam ze sie uda.
wiem ze zaraz mnie ochrzanicie ze to pierwszy raz i nie ma co schizowac ale ja strasznie dobieram takie rzeczy do glowy

dave czekamy na szczesliwe wiesci i duuzo fotek musze sie napatrzec

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #421319 przez patrycja280791
Agi- nie jestes sama bo u mnie tez nie bylo widac serduszka a nawet chyba dzidziusia tez nie, bo napisal tylko ze pecherzyk ciazowy 20mm a byl wredny ze nic mi nie powiedzial, teraz czekam do 10 i ide prywatnie mam nadzieje ze wkoncu zobacze nasza malenka fasoleczke

12 lata 4 miesiąc temu #421320 przez patrycja280791
Monia bardzo mi przykro ale nie zalamuj sie w przyszlym miesiacu juz sie napewno uda, trzymam kciuki za ciebie i glowa do gory :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #421322 przez agi-p
Patrycja 10-tego juz na bank zobaczysz fasoleczkę i śliczne bijące serduszko :)

Moniu wiem , ze teraz cieżkie chwile przeżywasz :( Smutne , ze sie nie udało . Ale myślę , ze uda się w następnym cyklu :) Będziecie szaleć , przyjemnie i milusio spędzać czas i uda się :)
Nawet jak owulka się przesunie , to nic , jak codziennie bedziecie próbować , to i tak traficie :)

12 lata 4 miesiąc temu #421324 przez HERI
Moniuu, tak mi przykro... Następnym razem sie uda :) dobrze że zdecydowalas sie na bete... Powodzenia w dalszych staraniach i niech Ci do głowy nie przyjdzie żeby teraz nas opuszczać... :))

Dave gdzie Ty jesteś????????

12 lata 4 miesiąc temu #421404 przez agi-p
No ładnie Dave Nas tu w niepewności trzyma :(

12 lata 4 miesiąc temu #421443 przez Dave
Kochane,jak milo ze o mnie dopytujeci.
Wybaczcie ale klikne tak krociutko,bo pisze z tableta taty i bialej goraczki dostaje.

A wiec,dzidzi ma 74 mm i piekne serduszko.
ja mam ł4 i jestem mega tszczesliwa

Fotki jak tylko dopadne jakis ludzki sprzet

Buziakuje

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #421445 przez agi-p
Rany Kochana tak sie ciesze , że wszystko dobrze :) Cudowne wieści !!!! :) :) :) I całkiem spora już dzidziulka :) A termin porodu zmieniony ?
Normalnie już miałam iść spać dawno , a czekam i czekam na wieści od Ciebie :) Ale na takie to można czekać nawet dłużej :)
Oj Dave teraz możesz odpoczywać do woli , oczywiście o ile Maja Ci pozwoli :P Supcio , ze L4 dostałaś :) Mniej stresu będziesz miała :)
Jeszcze raz wielkie GRATULACJE :)

12 lata 4 miesiąc temu #421447 przez mankowa
Agi czemu na koncu ja mam na 25 kwiecien i serduszko ladnie bilo. no i cos mam dla moni wejdz sobie na piekielko.com chyba taka koncowka a jak nie to pl i tam jak sobie poustawiasz to ci wyjdzie kiedy nedziesz miec owulacje mi sie wlasnie w ten sposob udalo i irzede wsxystkim nie mysl o tym tylko kochaj sie...mnie wlasnie dziewczyny z forum poratowaly piekielkiem moje wczesniejsze starania trwaly 1,5 roku

12 lata 4 miesiąc temu #421490 przez agi-p
Dzień dobry :)

Mankowa , ja juz sama nie wiem jaki mam termin . Waha sie pomiędzy 28/04 a 03/05 :P Mam nadzieję , ze w czwartek dowiem sie czegoś więcej .

Heri powodzenia na wizycie :) Czekamy na piękne zdjęcie maluszka :)

Jade dziś do dentysty , wiec wróce do domku najpewniej popołudniu .

Miłego dzionka życzę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka