- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
klaudia super a ja nawet jednej fasolki sie nie moge dorobic...
gratulacje napewno dasz sobie rade )))
a ja ogladalam mieszkanko jak sie tylko zdecydujemy to wlasciciele sa za nami ogolnie spoko wszystko tylko wszystko tam jest stare i troche mnie to zniecheca ale pewnie sie zdecydujemy
PS @ nie ma
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzięki za miłe słowa Nadal jestem jak na haju hahaha
Klaudia moje ogromne gratulacje 3 serduszka ...WOOW !!! Podziwiam Twój spokój Ale się bedzie u Was działo za kilka miesięcy I jeszcze 4 letnia córeczka Postaraliście się Na początku będzie Ci cieżko , ale na pewno świetnie sie zorganizujesz i szybko przyzwyczaisz . Szkoda tylko , ze Mężuś tak daleko A są widoki , ze wróci do kraju ? I sorki,że pytam , ale były w Waszych rodzinach ciąże bliźniacze ???
Koleżanka 16 dni temu bliźniaczki urodziła . I nawet nie wiedzieli , ze w ich rodzinie raz była podobna sytuacja Na szczęście dziewczynki to aniołki , śpią i jedzą na zmianę
Patrycja w poniedziałek na back zobaczysz serduszeczko I będzie to najpiękniejszy widok
Moniaaa super , ze właściciele sa za Wami . Teraz tylko Wasz decyzja . To , ze stare tam wszystko , to przeciez nie koniec świata . Możecie remontować stopniowo , czy wymieniać poszczególne sprzęty . może właściciele sie zgodzą na obniżkę czynszu , w zamian za remont ?
Popołudniu najeździliśmy się po sklepach w poszukiwaniu prezentu dla szwagra , do którego idziemy w sobotę na urodziny . Nie lubie kupowac prezentu takim ludziom ...kasy mają jak lodu,wszystko juz pokupowane i oczywiście grymaszą .
Zaopatrzyliśmy się tez w sprzęty przeciw komarom . Mam nadzieję , ze jutro dziewczynki obudza sie bez nowych ugryzień .
Spokojnej nocy
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak córeczka zareagowała na wiadomość o powiększeniu rodzinki ?
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie Pauliśka też już oszalała i całuje , głaszcze i mówi do brzuszka i namawia do tego Amelkę Ta niczego nie świadoma rozkosznie naśladuje siostrę Cudowne chwile
To powodzenia w takim razie i oszczędzaj się ile wlezie
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
klaudia taka mala pomocnica to skarb napewno juz ci cos pomoze
jestescie wybrancami i czeba sie cieszyc:) dobrze ze tak szybko wyszlo ze to trojaczki pamietam ze sylka chyba w 1 ciazy mowila ze dopiero ok 4 mc wykryli ze nosi blizniaki?
Mieszkanko troche rozczarowalo moje wyobrazenie o nim...niby jest wieksze ale pokoje sa dosc male..a mebli raczej wyrzucic nie mozna ewentualnie gdzies powynosic ale wszystko do piwnicy tez sie nie zmiesci a meble licza na boide z 50 lat jesczze taki lakierowany segment jest
wczoraj jak wrocilam do domu to mi sie smutno zrobilo ze sie wyprowadzimy w koncu 2 lata tam mieszkalismy a JUlka cale dziecinstwo spedzila uczyla sie tam chodzic itp...tak sobie pomyslalam jak ona sie odnajdzie w nowym mieszkaniu? ale okolica bardzo nam odpowiada jedyny minus ze do pracy mam daleko ja caly czas rozwazam za i przecic ale moj maz jest juz chyba na TAK
P.S @ ni ma
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Jesteśmy już w domku. Nadrobię czytanie i włączam się w dyskusję
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moniu szkoda , ze mieszkanko nie takie jak sobie wyobraziłaś . Z jednej strony lepsze , bo większe , ale jak piszesz , ze meble wiekowe i nie bardzo jest się ich jak pozbyć , to zasadniczy minus Musicie rozważyć na czym Wam bardziej zależy .
Nie dziwie się , ze cię sentyment wziął ... tyle wspomnień na tym mieszkaniu . Mi tez było się cieżko wyprowadzać z Naszego poprzedniego . Tyle tam się wydarzyło , poznaliśmy sie tam z Mężusiem (byliśmy sąsiadami ) i w ogóle cudowni sąsiedzi i świetna okolica . Ale cóż w pewnym momencie następuje kolejny etap i zmiany sa konieczne .
Ta @ to Ciebie i Nas tu wykończy !!! Podstępna małpa . Umów się może do lekarza jakiegoś , bo ile można tak żyć w niepewności ?
A i pytałam o szczepienia p/grypie i ginekolog powiedziała , ze nie ma niby przeciwwskazań , ale jako ze to sam początek , to odradza . Ryzyko nam niepotrzebne . Licze więc , ze choroby będa mnie omijały szerokim łukiem .
I jak skończy mi sie opakowanie kwasu foliowego , to przechodzę na witaminy dla cieżarnych .
Miłego dnia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wlasnie moj M dzwonil ze teraz bedzie pracowal po 12 h...to juz wogole sie nie bedziemy widzieli i juz widze ta intensywnosc staranek jak przyjdzie ledwo zywy
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dave nareszcie jesteś !!!! Czekamy niecierpliwie na pościka
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Klaudia - gratuluję, trójeczka... Wow....
Uff... cała rodzinka już wie.... a jak to jest u Was?
Mnie już wszyscy podejrzewali, więc trzeba było ukrócić spekulacje