BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #422540 przez MoNiaaa
agi super wiedzialam ze bedziesz widziala serducho :kiss: gratulacje kochana!!!! a dzis tak szlam pomyslalam o tobie i wpadlo mi do glowy ze bedziesz miala chlopczyka :side:

klaudia super :) a ja nawet jednej fasolki sie nie moge dorobic...
gratulacje napewno dasz sobie rade :))))

a ja ogladalam mieszkanko jak sie tylko zdecydujemy to wlasciciele sa za nami :) ogolnie spoko wszystko tylko wszystko tam jest stare i troche mnie to zniecheca ale pewnie sie zdecydujemy

PS @ nie ma :unsure:

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #422624 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Dzięki za miłe słowa :) Nadal jestem jak na haju hahaha :)

Klaudia moje ogromne gratulacje :) 3 serduszka ...WOOW !!! Podziwiam Twój spokój :) Ale się bedzie u Was działo za kilka miesięcy :) I jeszcze 4 letnia córeczka :) Postaraliście się :) Na początku będzie Ci cieżko , ale na pewno świetnie sie zorganizujesz i szybko przyzwyczaisz . Szkoda tylko , ze Mężuś tak daleko :( A są widoki , ze wróci do kraju ? I sorki,że pytam , ale były w Waszych rodzinach ciąże bliźniacze ???
Koleżanka 16 dni temu bliźniaczki urodziła . I nawet nie wiedzieli , ze w ich rodzinie raz była podobna sytuacja :) Na szczęście dziewczynki to aniołki , śpią i jedzą na zmianę :)

Patrycja w poniedziałek na back zobaczysz serduszeczko :) I będzie to najpiękniejszy widok :)

Moniaaa super , ze właściciele sa za Wami . Teraz tylko Wasz decyzja . To , ze stare tam wszystko , to przeciez nie koniec świata . Możecie remontować stopniowo , czy wymieniać poszczególne sprzęty . może właściciele sie zgodzą na obniżkę czynszu , w zamian za remont ?

Popołudniu najeździliśmy się po sklepach w poszukiwaniu prezentu dla szwagra , do którego idziemy w sobotę na urodziny . Nie lubie kupowac prezentu takim ludziom ...kasy mają jak lodu,wszystko juz pokupowane i oczywiście grymaszą .
Zaopatrzyliśmy się tez w sprzęty przeciw komarom . Mam nadzieję , ze jutro dziewczynki obudza sie bez nowych ugryzień .

Spokojnej nocy :)

12 lata 4 miesiąc temu #422630 przez klaudia_286
mąż jeździ co dwa miesiące do polski na 2 tyg lub więcej,a w rodzinie u męża gdzie jego mama miała siostry bliźniaczki ale zdziwiło mnie to bo córka była jedna no i siostry męża a jest ich 3 mają dzieci ale żadne z nich nie z bliźniaków to te dzieci też już mają swoje dzieci i nic a akurat na nas trafiło mąz jest najmłodszy z rodziny ,każdy mnie pyta czy się leczyłam hormonalnie ale własnie nie tylko kilka razy poroniłam nawet ostatnio w styczniu tego roku .Wszyscy byliśmy w szoku .Ale już powoli jest ok martwiłam się tylko ze serduszka nie bedą biły wszystkie jak pojde do lekarza ale biją wszystkie i mam nagrane na dvd pani ginekolog jest tak zafascynowana tym ze to akurat jej gabinet wybrałam że za darmo mi podarowała nagrania i przy każdej wizycie.

Moje malenstwa :)

12 lata 4 miesiąc temu #422634 przez agi-p
Klaudia to fajnie , ze Mąż tak często może do Was przyjeżdżać :) I wychodzi na to , że to Wy tacy szczęściarze w całej rodzinie :) Przykro mi z powodu poronień , ale widac , ze wszystko co złe to za Wami i teraz musi wszystko byc dobrze :) Małe aniołeczki czuwają nad tymi trzema serduszkami :) Nie zamartwiaj się Kochana i myśl pozytywnie :)
A jak córeczka zareagowała na wiadomość o powiększeniu rodzinki ?

12 lata 4 miesiąc temu #422636 przez klaudia_286
cieszy się ,głaszcze i całuje brzuch rano i na dobranoc i powiedziala ze mi pomoze karmic i przewijać :) ale ogólnie fajnie

12 lata 4 miesiąc temu #422639 przez agi-p
Ale super :) Będzie cudowną siostrzyczką :) Taka pomocnica to skarb :)

U mnie Pauliśka też już oszalała i całuje , głaszcze i mówi do brzuszka i namawia do tego Amelkę :) Ta niczego nie świadoma rozkosznie naśladuje siostrę :P Cudowne chwile :)

To powodzenia w takim razie i oszczędzaj się ile wlezie :)

12 lata 4 miesiąc temu #422640 przez klaudia_286
dziekuje,odpoczywam caly czas mala do przedszkola chodzi wiec pol dnia mam wylacznie dla siebie

12 lata 4 miesiąc temu #422656 przez MoNiaaa
dzien doberek :)

klaudia taka mala pomocnica to skarb :) napewno juz ci cos pomoze :)
jestescie wybrancami i czeba sie cieszyc:) dobrze ze tak szybko wyszlo ze to trojaczki pamietam ze sylka chyba w 1 ciazy mowila ze dopiero ok 4 mc wykryli ze nosi blizniaki?

Mieszkanko troche rozczarowalo moje wyobrazenie o nim...niby jest wieksze ale pokoje sa dosc male..a mebli raczej wyrzucic nie mozna ewentualnie gdzies powynosic ale wszystko do piwnicy tez sie nie zmiesci a meble licza na boide z 50 lat jesczze taki lakierowany segment jest :side:
wczoraj jak wrocilam do domu to mi sie smutno zrobilo ze sie wyprowadzimy w koncu 2 lata tam mieszkalismy a JUlka cale dziecinstwo spedzila uczyla sie tam chodzic itp...tak sobie pomyslalam jak ona sie odnajdzie w nowym mieszkaniu? ale okolica bardzo nam odpowiada jedyny minus ze do pracy mam daleko ja caly czas rozwazam za i przecic ale moj maz jest juz chyba na TAK

P.S @ ni ma :unsure:

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422662 przez Dave
Wracam do Was :laugh: :laugh:

Jesteśmy już w domku. Nadrobię czytanie i włączam się w dyskusję :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #422665 przez MoNiaaa
no najwyzsza pora dave :)

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422666 przez agi-p
Dzień dobry :)

Moniu szkoda , ze mieszkanko nie takie jak sobie wyobraziłaś . Z jednej strony lepsze , bo większe , ale jak piszesz , ze meble wiekowe i nie bardzo jest się ich jak pozbyć , to zasadniczy minus :( Musicie rozważyć na czym Wam bardziej zależy .
Nie dziwie się , ze cię sentyment wziął ... tyle wspomnień na tym mieszkaniu . Mi tez było się cieżko wyprowadzać z Naszego poprzedniego . Tyle tam się wydarzyło , poznaliśmy sie tam z Mężusiem (byliśmy sąsiadami :P ) i w ogóle cudowni sąsiedzi i świetna okolica . Ale cóż w pewnym momencie następuje kolejny etap i zmiany sa konieczne .

Ta @ to Ciebie i Nas tu wykończy !!! Podstępna małpa . Umów się może do lekarza jakiegoś , bo ile można tak żyć w niepewności ?

A i pytałam o szczepienia p/grypie i ginekolog powiedziała , ze nie ma niby przeciwwskazań , ale jako ze to sam początek , to odradza . Ryzyko nam niepotrzebne . Licze więc , ze choroby będa mnie omijały szerokim łukiem .
I jak skończy mi sie opakowanie kwasu foliowego , to przechodzę na witaminy dla cieżarnych .

Miłego dnia :)

12 lata 4 miesiąc temu #422675 przez MoNiaaa
no to czekanie mnie meczy jak patrze realnie to dopiero 3 dzien ale wydaje mi sie jakby co najmniej z tydzien sie spozniala...dzis znowu zaczal mnie brzuch pobolewac przez chwile jak na @ poszlam nawet sprawdzic ale nic nie ma :unsure:

wlasnie moj M dzwonil ze teraz bedzie pracowal po 12 h...to juz wogole sie nie bedziemy widzieli i juz widze ta intensywnosc staranek jak przyjdzie ledwo zywy :dry:

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422678 przez Dave
Poczytałam, ale odpiszę później bo Maja nie da mi zasiąść konkretnie przy kompie :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #422681 przez agi-p
Moniaaa czasami wystarczy "złoty strzał" ,wiec mam nadzieję , ze mimo pracy Męża uda Wam się :)

Dave nareszcie jesteś !!!! Czekamy niecierpliwie na pościka :)

12 lata 4 miesiąc temu #422685 przez HERI
MoNiaa - to może zafunduj sobie kolejnego testa??? Bo to aż dziwne....

Klaudia - gratuluję, trójeczka... Wow.... :)

Uff... cała rodzinka już wie.... a jak to jest u Was? :P
Mnie już wszyscy podejrzewali, więc trzeba było ukrócić spekulacje ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka