- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Kliknij na swoją ikonkę=>wybierz profil=>wybierz z lewej strony mój profil=>i po lewej na dole masz taki prostokąt, pod którym masz rożne możliwości zmiany tekstu typu podkreślenie, pogrubienie itp.=>tam wklej adres url=> kliknij wyślij=> i gotowe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Fajnie,że wątek znów tak się rozbudował. Jak coś napiszecie to mi od razu e-mail przychodzi na komórkę, więc na bieżąco czytam na komórce a później się włączam do rozmowy.
Fajowy ten tydzień był Heri, agi same dobre wieści. Jak ja bym chciała w przyszłym tygodniu Wam napisać, że wszystko jest super. Tak się boję, że będzie coś nie tak , że w nocy już nie mogę spać. Siedzę w domu i ciągle myślę. Masakra jakaś. Chciałabym być już po wizycie.
Dave super , że wróciłaś. Dzięki za odpowiedź na posta.
Klaudia jaka super wiadomość wow...i najcudowniejsze, że wszystkie 3 serduszka biją. Szok.
To musi być niesamowite gdy starsze dzieciaczki do Was podchodzą i głaszczą po brzuszku itp. To musi być cudowne uczucie.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Majka - Ty też nam tu obwieścisz wspaniale wiadomości i piękne zdjęcie. Nie martw się Kochana, chociaż wiem jak to jest.
Moja Maja jeszcze nie wie o maluszku, nie wiem kiedy powiedzieć.
Lecę na spacer, słoneczko wyszło
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Dave ja czytałam , ze niby małym dzieciom najlepiej powiedzieć jak najpóźniej , żeby się nie niecierpliwiły i żeby im się nie dłużył czas do narodzin rodzeństwa . Ja Paulince powiedziałam od razu ,a le Ona to już pannica , więc wszystko rozumie , a Amelka jeszcze za mała i nie wie o co chodzi
Majka dokładnie wiem co czujesz , jak chyba każda z Nas . Ale wszystko będzie dobrze . Mi sie strasznie dłuży ...dopiero 6 tydzień , a wydaje mi się jakbym juz rodzić miała Jednak lepiej dowiedzieć się później o ciąży
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
Pozniej poznałam mojego obecnego męża po poł roku zaszłam w ciąze i niby było wszystko ok ale lekarz odrazu dał mi na podtrzymanie no i po welkich trudnościach donosiłam i mam teraz 4ltenią corke jest zdrowa i wogóle,w tamtym roku jak już namówiłam męża na drugie dziecko to zaczeliśmy się starać no i za pierwszym podejściem znowu się udało więc dzwoniłam do lekarza zeby się umówić ale trzeba było czekać miesiąc no ale nie doczekałam i w styczniu tego roku znowu poszło ale to w 6 tyg,no nie było mi lekko ale miałam moje maleństwo w domu i dzięki niej jakoś przetrwałam po 3 miesiącach jak mąż wrocil z zagrancy znowu probowaliśmy ale się nie udało dopiero na nastepnym urlopie powedzialam ze jak sie teraz nie uda to juz koniec no i zrobilam test i wyszedl negatywny ale tak mnie bolał brzuch ze dostalam skierowanie do szpitala tam robili mi badania i nic nie wyszlo jak wrocilam do domu to zrobilam test no i wyszlo bylam szczesliwa.
a na badaniu usg jak lekarka powiedziala m ze są aż trzy to juz całkiem bylam w szkou
o wszystkim bardzo mocno pamietam pamietam kazdą date i kazdego roku ide na cmentarz pod krzyz i swiece swieczki bo wiem ze te maleństwa tam sobie są i jakoś staram się zyć więc teraz gdy są aż trzy to może bóg wynagrodził mi to że straciłam tamte maleństwa wiec się modle żeby wszystko było dobrze i je wszystkie utrzymać
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)