BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #422949 przez klaudia_286
Ja placiłam tylko za pierwszą wizyte 180 zł ale jak ona widziala ze będą aż trzy to odrazu do niej do gabinetu na fundusz po za kolejką nnych chodze jedynie to badania musze zaplacic bo mi dala na pierwszej wizycie a tak to juz nie oprocz tych drogich leków co musze brać cały czas

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #422951 przez Dave
No to chociaż tyle. A jakie leki bierzesz??

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #422952 przez klaudia_286
mam luteine to biore dwa razy dzienne dopochwowo, no witaminy ale podwójnie,i co dzien robie sobie zastrzyk do brzucha wiec koszt tego calego na miesiąc jest jak narazie okolo 500 zl

12 lata 4 miesiąc temu #422954 przez Dave
Ło matko :ohmy: :ohmy: :ohmy: Szok 500 zł :ohmy: :ohmy:

Chyba te zastrzyki najdroższe.

Ale jakoś dacie radę co???

12 lata 4 miesiąc temu #422968 przez agi-p
Klaudia 500 zł miesięcznie ??? Szok . A zniżek nie ma żadnych ??? Rany , przecież większość ludzi żyje od wypłaty do wypłaty i jak wypadnie im taki wydatek , to co mają zrobić ? Polska kochana !!!
A jakie imionka bierzesz po uwagę ? My nie możemy dojść do porozumienia :P Ale w Waszym przypadku spokojnie każdy może sobie wybrać jedno imię :)

Ja pospałam troszkę , pojechałyśmy z Amelką na zakupy i teraz obiad robię na szybciocha . Ogólnie mam niechcieja okropnego i brzuchol mam dziś wyjątkowo wybity .

12 lata 4 miesiąc temu #422969 przez Dave
agi - podpisuje się pod niechciejem :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #422971 przez klaudia_286
Zniżek nie ma na te zastrzyki a bede je brala calą ciąze ,jakoś dajemy rade niestety trzeba choc nie wiem jak będzie potem bo sam wózek foteliki to jest najdrozsze bo reszte to bede stopniowo kupowala a imiona to hmmm nie wiem kazdy daje mi propozycje ale jeszcze nie wiem

12 lata 4 miesiąc temu #422973 przez klaudia_286
odebralam sobie teraz małą z przedszkola i bede jeść jak zwykle :P

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #422984 przez klaudia_286
Jak będą chłopacy to Wojtuś,Piotruś,Pawełek
a jak będą kobity to Anusia,Majusia,Emilka

12 lata 4 miesiąc temu #422993 przez agi-p
Klaudia imionka śliczne :) Ciekawe jakie ostatecznie zostaną :) A córcia jak ma na imię ?
Przesada z kosztami tych zastrzyków . Sa niezbędne , wiec powinny być refundowane , tym bardziej jak całą ciąże masz je przyjmować . Mówisz , ze do brzucha je wbijasz ... a jak urośnie to gdzie wtedy ? Ja insulinę dzienną też bije w brzuch , ale jak będzie już napiety to w ręce musze wbijać :(

Rany ja na prawdę dziś jakaś niepozbierana jestem :P od rana zbieram sie , zeby włosy umyć i doopa chodzę w kucyku :P Pranie patrzy na mnie wilkiem i czeka na wyprasowanie , a ja jakos nie mogę sie za nie zabrać :P
Dobrze , ze chociaż obiad robię , ale też sram się z tym jak nigdy ... dla mnie i Pauli inne , dla Męzusia inne :P
A Amelka rozróbę robi na całego . Sto razy sprzątałam dziś salon , a wygląda jak po przejściu tsunami :P I jeszcze chodzi z niekapkiem i wylewa z niego wodę i rozciera po panelach :P

12 lata 4 miesiąc temu #422998 przez mankowa
witam i gratuluje potrojnie klaudii, najwazniejsze by moc sie cieszyc z takiego potrojnego szczescia. Ja mam juz coreczke i mieszkam w USA i gdy szlam na pierwsza wizyte do lekarza to sie mocno denerwowalam by sie nie okazalo ze blizniaki bo wiem,ze PL nie zobaczylabym predko, a mam wspaniala rodzine w PL za ktora baardzo tesknie....a pozniej znajoma mi powiedziala ze w tak wczesnej ciazy trudno powiedziec czy bedzie jedno czy wiecej czy to prawda?? chyba nie, bo przeciez tak dobre nowoczesne urzadzenia usg potrafia takie rzeczy wykryc?Czy ktoras z was jest juz po 30-tce?

12 lata 4 miesiąc temu #422999 przez klaudia_286
:) fajnie przynajmniej się coś dzieje w domu,moja to albo lezy patrzy na bajki albo caly pokoj przewraca albo rysuje,takze ja mam cicho,Też nic mi sie nie chce i nic nie robie narazie jak mnie najdzie to zrobie.

Zastrzyki trzeba brać ale jak dalej to nie wiem pewnie mi powie a brzuszek to ja juz mam duzy :P

A córka ma na imię Amelka:)

12 lata 4 miesiąc temu #423001 przez mankowa
Agi rozumiem cie bo moja Gabi jest tez taka ruchliwa i taka nie posluszna ze czasami mowie sobie ze ja nie nadaje sie na matke , bo myslalam,ze macierzynstwo nauczy mnie cierpliwosci a tu guzik czasem tryskam piorunami , jak po raz setny powtarzam dziecku ze zle robi ze nie wolno, a ono ma mnie gdzies, ugh.....

12 lata 4 miesiąc temu #423002 przez mankowa
a najgorsze jest to ze od ponad 2 m-cy mieszkam z tesciowa ktora mi dziecko rozpuscila, jest to kobieta wogole nie reformowalna, zyjemy jak pies z kotem ale zagryzam jezyk by jakos przetrwac , i jesli w najblizszym czasie nie pojdzie do pracy to ja sie pakuje i wyprowadzam bo nie moge zapanaowac nad swoim dzieckiem a tym bardziej zaczac ja uczyc dobrego zachowania.

12 lata 4 miesiąc temu #423005 przez klaudia_286
ja jak bylam na usg to juz w 5 tyg bylo widac ze są trzy a teraz w 8 bylo wdać serduszka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka