BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #423006 przez mankowa
no wlasnie, klaudia trzymam mocno w kciuki za twoje malenstwa by sie dobrze rozwijaly i zebys sie dobrze czula cala ciaze, by pozniej miec duzo energi i pozytywnych uczuc na wychowywanie cudownych bobaskow. Odkad mam corke to wzruszaja mnie takie malusie bobaski, kazde bym uscisnela,budzi sie jakis sentyment do tego momentu, a dzieciaczki rosna tak szybko ze to wszystko tak szybko umyka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #423007 przez agi-p
Klaudia Ameleczkę ja tez już mam :) Podobno wszystkie Amelki to łobuzy :P

Mankowa współczuje takiej współlokatorki . Moja mieszka dom obok , ale na szczęście bardzo rzadko się widujemy . Na wspólne mieszkanie w życiu bym się nie zgodziła , prędzej bym tą cholerę otruła . Trafił mi się wyjątkowo paskudy egzemplarz teściowej ... :P
Amelka od urodzenia była bardzo absorbującym dzieckiem . Do 14-go miesiąca budziła się po 8-10 razy za noc !!! W dziń mało co spała i non stop na piersi lub na moich rękach była . Teraz jest lepiej , ale wkracza w kolejny etap :P

Ja mam w listopadzie 29 lat :) A Wy ?

12 lata 4 miesiąc temu #423009 przez mankowa
agi , jejku to ja na swoja narzekam ale to ksiazke mozna napisac o tesciowych, ale wiecie co jak ma sie z taka durna baba do czynienia to moze my bedziemy lepszymi tesciowymi bo wyciaga sie wnioski z ich zachowania w stosunku do synowychi ich dzieci. ja mam 35 ;( stara dupa buuuu...

12 lata 4 miesiąc temu #423011 przez klaudia_286
Moja na szczęscie już wącha kwiatki od spodu (niech jej ziemia lekko)dała nam popalić przez dwa lata,

A moja Amelcia to od kąd się urodziła to tak jak by dziecka nie było w domu cicha sama się bawi nawet spi w dzień jeszcze ale już coraz zadziej

Ja mam teraz we wrześniu 26 :)

Moje malenstwa :)

12 lata 4 miesiąc temu #423013 przez klaudia_286
oby ta moja trójca święta byla taka spokojna ehhh

12 lata 4 miesiąc temu #423015 przez agi-p
Mankowa jaka tam stara ??? Nie przesadzaj :)
Oj mam nadzieję , ze bedziemy lepszymi teściowymi , a nawet jestem o tym przekonana . Moja Mama jest idealną teściowa , mój Męzuś ją uwielbia ze wzajemnością :) Ale jego mama , to okropne babsko , które najchętniej wysłałabym na drugi koniec świata . Jest wredną , kłamliwa intrygantką i syfiara nad syfiary !!!

Klaudia to Twoja Ami to prawdziwy wyjatek wśród wszystkich Amelek :) Z kim nie rozmawiam , to mówi , ze Amelki to łobuzy :) Moja właśnie łobuz , ale kochany i rozkoszny :)

12 lata 4 miesiąc temu #423017 przez klaudia_286
jak ide się polozyc to tak dlugo kolo mnie siedzi az wstane :)u kazdego zostaje wiec o nic sie nie musze martwic a jak chce cos zjesc to idzie do lodowki i sama wyciąga to na co ma ochote

12 lata 4 miesiąc temu #423020 przez agi-p
Kochana i jak dba o Mamusie :)

A ja właśnie zjadłam cały obiad i teraz mi niedobrze :( A tak mi sie tego chciało ... Głowa też znowu pobolewa :( A Amcia marudna i cały czas chce , zebym przy niej była . Ząbki dają jej popalić ...wszystkie cztery czwórki na raz się przebiły i teraz czekamy na rozwój sytuacji . Pewnei potrwa z 2 tygodnie zanim się całkiem przebiją .

12 lata 4 miesiąc temu #423022 przez klaudia_286
oj to jest nagorsze wiem cos o tym zabki jej szly cięzko ale tak w miare jak skonczyla 3 lata to jej ostatnie zeby wyszly to bardzo dlugo

12 lata 4 miesiąc temu #423024 przez agi-p
Biedne te dzieciaczki :( Z zębami wiecznie problem ..jak wychodzą , jak sie psują i jak wypadają :P

Oki , uciekam , bo musze doprowadzić dom do ładu i pobawić się z Amcią , bo maruder na całego :P

12 lata 4 miesiąc temu #423036 przez madziaska
klaudia_286 napisał:

e

Cudne :kiss: Gratuluję :)

12 lata 4 miesiąc temu #423037 przez Dave
Ja tu żadnych staruch dup nie widzę :laugh: Nie przesadzajcie baby :side:

Moja Maja to też kochane dziecko, czasem daje popalić, ale ogólnie to aniołek :lol: :lol:

Lecę na pocztę, bo mężowi się przypomniało, że mam mu coś wysłać.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #423041 przez malwinsien
Mankowa podobno jeśli masz bliźniaki jednojajowe to dopiero ok. 12 tygodnia wyjdzie a jak są dwujajowe od widać na samym początku... tak słyszałam, nie wiem na 100%, ale też się tym interesuję, bo się bałam o bliźniaki bo jestem tym genetycznie i ja i mąż obciążeni :) chociaż pewnie jak człowiek już zaskoczy i zorganizuje to i z 4 da sobie rade :)

12 lata 4 miesiąc temu #423061 przez klaudia_286
a mi na usg powedziala ze nie jest w stanie powiedziec czy beda takie same czy inne bo to za wczesnie

12 lata 4 miesiąc temu #423091 przez Dave
Poczta zamknięta :angry:

Ale spacer zaliczony, Maja pobawiła się z sąsiadami :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka