BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #423391 przez MoNiaaa
wiesz co co do siary to ja wogole nie karmilam Julki a do teraz jak mocno przycisne to zasem cos poleci

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423399 przez Dave
Maja śpi :lol:

Chwilka na neta a potem działam :side:

Ja tam już od dawna nie karmię, ale po zabiegu organizm zareagował tak jak po porodzie i też coś mi się tam zaczęło wytwarzać. Ale zanikło.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #423437 przez mankowa
Hej dziewczyny,dzis mnie cos opetalo jem na okraglo kanapku z cebula mniam zjadlam kilka i pewnie jeszcze bym zjadla ,zrobilam galaretke i juz wsuwam mietuski jak tak dalej pojdzie to futryny nie dlugo maz bedzie poszerzal.kurde no nie moge sie opanowac.tez tak czasami macie?

12 lata 4 miesiąc temu #423439 przez Dave
mankowa - ja miałam dziś taką zachcianką na słodkie, że szok. Na szczęście w domu cała szafeczka jest, do której rzadko zaglądam więc zapasy są. Staram się nie szaleć. Kosteczka czekoladki, kilka żelków. Mniam, manim :lol:

A ja mam długie popołudnie, Maja spała z 40 min, więc będzie ciekawie. Zaraz chyba myknę na jakiś spacer. Ale mi się jakoś nie chce, no ale dzieci trzeba dotlenic :side: :side:

12 lata 4 miesiąc temu #423440 przez agi-p
Mankowa ja przez moją cukrzycę staram się teraz bardzo uważać co jem , ale mimo to czasami mam niepohamowaną ochotę i jem i jem :P
Wczoraj tak wsuwałam nektarynki,brzoskwinie i pomarańcze , a na koniec poprawiłam sernikiem :P
I kanapki z szynką mogłabym jeść non stop , a przed tą ciążą wędlina mogła dla mnie nie istnieć :P
I na makrelę mnie też wzięło.kupiłam , zrobiłam pastę , a potem juz mi niedobrze było :P

Ciekawe ile przytyjemy w ciąży ? :P

12 lata 4 miesiąc temu #423441 przez mankowa
Kurde to jak sie opanowac?ja w pierwszej ciazy przytylam 20kg i zygalam z 2 mce a teraz kurde moze byc wiecej no chyba ze to minie wraz z mdlosciami.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423442 przez Dave
agi - to ciekawe smaki masz :side:

Mam nadzieję, że nie za dużo uzbieram. Przy Majce jakieś 8 kg i teraz też bym tyle chciała. Tak max 10 kg jestem wstanie znieść :laugh:

Jak wyszłam ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą :P Ale wyglądałam jakoś dziwnie, bo nagle taka szczupła a piersi takie duże w porównaniu do reszty. No ale wszystko wróciło do normy, a z piersi Pameli zrobiły się rodzyneczki :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #423443 przez agi-p
Dave 8 kg ???? zazdroszczę !!! Ja też tak chcę ...ale u mnie będzie dużo więcej :(
Pierwsza ciąża + 20 kg
Druga ciąża + 17 kg
A naprawdę nie objadałam się nie wiadomo ile . Raczej normalnie jadłam ,czasem większy apetycik był .

12 lata 4 miesiąc temu #423444 przez Dave
Dziewczyny, to jakaś masakra. Mam takiego lenia że szok :ohmy: :ohmy:

12 lata 4 miesiąc temu #423445 przez agi-p
Dave napisał:

agi - to ciekawe smaki masz :side:

Mam nadzieję, że nie za dużo uzbieram. Przy Majce jakieś 8 kg i teraz też bym tyle chciała. Tak max 10 kg jestem wstanie znieść :laugh:

Jak wyszłam ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą :P Ale wyglądałam jakoś dziwnie, bo nagle taka szczupła a piersi takie duże w porównaniu do reszty. No ale wszystko wróciło do normy, a z piersi Pameli zrobiły się rodzyneczki :angry:

U mnie z piersi też tylko tyle zostało :( A te akurat mogły zostać powiększone :P

Amelka spała dzis do poludnia krócej i właśnie uspałam ja znowu :) Tak , wiec ide też odpocząć :)

12 lata 4 miesiąc temu #423446 przez Dave
No to ja się chyba na ten spacer wybiorę. Domek przewietrzę. I mózg przy okazji to może mnie ożywi coś.

12 lata 4 miesiąc temu #423471 przez Dave
A ja sprzątam domek. Spacerek pomógł się ożywić.

A co tu taka cisza :unsure: :unsure:

Co kobietki porabiają :unsure:

12 lata 4 miesiąc temu #423476 przez malwinsien
Dziewczyny, cały dzień boli mnie brzuch i to bardzo nie wiem co mam robić... Może powinnam jechać do szpitala, żeby mnie zbadali jak mi nie przejdzie????

12 lata 4 miesiąc temu #423491 przez patrycja280791
ja bym pojechala, niech cie zbadaja i sprawdza czy z maluszkiem wszystko ok, lepiej pojechac i sie upewnic ze jest wpozadku niz pozniej zalowac, jedz i odrazu pisz co i jak,
3mam kciuki

12 lata 4 miesiąc temu #423492 przez Dave
malwinsien - jak bardzo boli to na IP. Od tego są żeby sprawdzić co się dzieje. Mam nadzieje, że to nic takiego a jedynie rozciąganie się macicy, ale w takich sytuacjach się nie ryzykuje. Jedź!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka