BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #423735 przez Dave
Oj, po obiedzie napad na półkę ze słodyczami znowu zaliczony :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #423740 przez Majka
Cześć!

Nawiązując do poprzednich wątków - otóż ja w październiku kończę 29 latek:-)
Pogoda u nas super słoneczko świeci ii jest cieplutko:-)
Dave ostatnio też mam takie napady na słodkie ;-)
Monia a nie mówiłam, że wszystko jest jeszcze możliwe :-) Bardzo Wam gratuluję i cieszę się, że się udało:-) SUPER :-) Czekamy na wieści z pierwszego usg:-)
Widzę, że nas tu coraz więcej i aktywniej - fajowo :-)
Jutro czeka mnie stres od samego rana. Czekam na wyniki. Powinnam je mieć koło 9:00.
Trzymajcie mocno kciuki. Będę tu Wam jutro ryczeć lub się cieszyć do środy, kiedy będę szła do gina i kolejny stresik przeżywała;-)
Jeżeli chodzi o kartę w ciąży to rok temu miałam szybko założoną bo w 6 tyg. teraz będę mieć zakładaną na początku 11 tyg. Mam innego gina niż wtedy - podobno jest bardzo dobra.
To moje pierwsze dziecko, więc nie mogę się napatrzeć w sklepach na te śliczne ubranka, łóżeczka i wózeczki :-) Na razie nic nie kupuję chociaż bym bardzo chciała :-) Tak samo, żeby był już kwiecień:-) Póki co musimy być cierpliwe i cieszyć się każdym dniem :-)
A dzisiaj mam ochotę na lody ciasteczkowe lub waniliowe miam miam :-), ale do lodziarni niestety daleko :-(

Miłej niedzieli :-)
Odezwę się jutro z rana jak wyniki. :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #423742 przez Dave
Majka - trzymam mocno kciuki za wyniki. Brdzie dobrze i będziesz nam tu jutro dobre wiadomości przekazywać :laugh:

Ale masz fajnie, że wizyta tak blisko :) Tez już bym chciała, a gdzie tam do 02.10 :dry:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #423757 przez HERI
Moniuu, GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Uff... Leze sobie i dogorywam po weselu.... Nie wiem jak to jest, ale mam kaca ;) a jak sie domyslacie alko nawet grama nie tknelam....
Jutro nadrobie zaległości i więcej napisze bo na tel średnio wygodnie....

Moniuu jeszcze raz Gratulacje.!!!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #423759 przez Majka
Dave dziękuję za wsparcie :-). Boję się a jak zobaczę coś złego :-(. Mam teraz takie wachania nastrojów. Jednego dnia się cieszę a innego bym ryczała. Masakra jakaś. Piersi już nie mam takich nabrzmiałych, ale widać żyłki i faktycznie obwolutkatak jak piszą w poradnikach jest ciemniejsza. To wszystko jest takie nowe. Czasami nie wiadomo co jest normą a co powinno zastanowić. W końcu pierworódka jestem :blink: Może przy urodzeniu dzidziusia i przy 2 ciąży jest inaczej ? - chociaż mówią, że każda ciąża jest inna. Dzięki jeszcze raz :-)

12 lata 4 miesiąc temu #423760 przez Dave
Majka - targają Tobą jak najbardziej normalne uczucia. A ja mogę potwierdzić, że każda ciąża jest inna, nowa. Wiem co mówię.
Fajnie, że obserwujesz swoje ciało i widzisz zmiany.

Ja, choć to może nieco dziwne, bo niedziela w końcu, ale wybieram się na małe zakupy. Mąż zostawił auto to muszę wykorzystać bo lodówka świeci pustkami. Mam nadzieję, że jak najszybciej kupimy drugie auto, bo jestem jak bez ręki i nogi co najmniej :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #423761 przez agi-p
Majka jutrzejsze wyniki będą dobre :) Musza takie być :) Nie stresuj sie , bo to nie jest dobre dla Maleństwa :)
Za drugim razem też wszystko będziesz przeżywała i zastanawiała się co jest normą , a co czymś normalnym :) Dla mnie to trzecia ciąża , a nadal jest dużo niejasności , wątpliwości , lęków i niestety strach jest zawsze taki sam :( Ale myślmy pozytywnie :)

Heri , jednym słowem wyszalałaś się na weselu :) I bardzo dobrze :)

Dave ja dziś też miałam taką ochotę na słodycze , że właśnie przed chwilą Mężuś wrócił ze sklepu z całą siatką rózności , bo nie mogłam się zdecydować na nic konkretnego :P
A tak sie w tamtym tygodniu cieszyłam , ze odrzuciło mnie od słodyczy ... kurcze te zachcianki :P

12 lata 4 miesiąc temu #423774 przez Dave
Oj, wróciłam.

Też macie palpitacje serce przy zakupach. Normalnie raptem 3 reklamóweczki i ponad 100 pln :ohmy: :ohmy: :ohmy: Masakryczne są te ceny :evil: :evil: :evil:

12 lata 4 miesiąc temu #423804 przez agi-p
Dave mnie ceny też dobijają :( Kasa topnieje tak szybko,że ciężko nadążyć . Ceny w sklepach masakryczne , a wypłata taka sama . My mieszkamy w małej mieścinie i tutaj ceny w sklepach to w ogóle kosmos .

Kurcze niedziela , a w tv znowu lipa !!!! Niby w kinach non stop coś nowego , a w tv nie ma co oglądać !

Amelka już śpiocha , ale zobaczymy jak długo . Ten katar daje jej w kość :(
Idę zaraz też do łózka , bo mnie plecy nawalają .

12 lata 4 miesiąc temu #423812 przez MoNiaaa
Majka 3mam kciuki za wyniki napewno wszystko bezie dobrze nawet nie mysl inaczej!!!!

dzieki dziewczyny za gratulacje a bardziej za cierpliwosc i wsparcie :kiss:
chyba jeszcze niedowierzem :ohmy: ale nikomu nic niepowiedzielismy jeszcze choc ja chcialam :side:

nie wiem na kiedy powinnam sie do lekarza umowic zeby bylo juz na usg widac??chce isc tak zeby juz serducho bilo :)
jejq jak teraz pisze o tym to nie wierze ze to sie stalo...

co do cen to ja tez zawsze dostaje wyczeszcz oczu przy kasie :ohmy:

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #423823 przez agi-p
Moniaa serduszko w 6 tyg będzie już widać . Tylko nie wiadomo jak to u Ciebie z tą owulką było. A wg ostatniej @ , to który to tydz ? Na kiedy Ci termin wychodzi ?

Kochana nie masz za co dziękować :) Wszystkie mocno Ci kibicowałyśmy i cieszymy się równie mocno co Ty :)

12 lata 4 miesiąc temu #423857 przez Dave
Kochane znikam, będę jutro :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #423958 przez agi-p
Dzień dobry :)

Nocka nie za ciekawa , bo ten katar męczył Amelkę . Ale teraz ładnie sie bawi , wiec mam chwilę dla siebie :)
Mnie też coś zbierać zaczyna , bo gardło boli :(
Dobrze , ze obiad mam od wczoraj , to dziś tylko pranko nastawię , inne wyprasuję i nic nie robię :P

Miłego poranka :)

12 lata 4 miesiąc temu #423977 przez klaudia_286
Dzień Dobry,
Ja się dziś nie njlepiej czuje nie wiem jakos tak dziwnie no i to gardlo boli do tego katar ,masakra..Mała w przedszkolu to mam troche spokoju,:)

Moje malenstwa :)

12 lata 4 miesiąc temu #423982 przez asia26
Moniu Gratulacje :) ja byłam 7 tyg po ostatniej miesiączce i ładnie było widać serduszko i dzidzi :) kurcze taka osłabiona jestem, że szok wymioty troszku odpuściły ale za to mnie mdli okropnie a nie wiem już sama czy nie lepsze wymioty niż stąpanie po takim nie do końca pewnym gruncie :( no niestety taki urok ciąży :) nie zamienię tego na nic innego :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka