BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #424494 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #424496 przez agi-p
Asia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Klaudia dobrze , ze dajesz sobie pomóc . U Ciebie to nie przelewki , więc oszczędzaj siena każdym możliwym kroku . Wiem jak to jest , jak wszystko sama robisz i potem nawet jak ktoś Ci pomaga , to nie czujesz satysfakcji i często gesto pewnie poprawiasz np po Mężu :P Ja robie to samo :P Ale teraz sytuacja wyjątkowa i najwyższej wagi,wiec warto przymknąć oko na niektóre niedoskonałości :)

12 lata 4 miesiąc temu #424499 przez asia26

12 lata 4 miesiąc temu #424504 przez agi-p

12 lata 4 miesiąc temu #424514 przez agi-p
Uciekam na spacerek z Amelką :) Pogoda rewelacyjna , a Ami stoi już po drzwiami z laleczką w wózku :)

12 lata 4 miesiąc temu #424517 przez klaudia_286
no cieplutko moja to bawi sie w przedszkolu to mam czas dla siebie

Moje malenstwa :)

12 lata 4 miesiąc temu #424519 przez asia26

12 lata 4 miesiąc temu #424570 przez MoNiaaa
Witam wszystkie mamusi :)

U nas tez wrocily wysokie temperetury wczoraj na grillu bylismy wiec Julka troche poszalala a ja sie pobyczylam na swierzym powietrzy a teraz juz w pracy a tak mi sie nie chce..:(

po euforii z wiadomosci o bycia w ciazy dopadly mnie pierwsze dolki..oczywiscie glownie z powodu wygladu..po pierwszej ciazy zostaly mi kg z ktorymi nie moge sie do tej pory pogodzic waze 70 kg;/ przed ciaza niby ok 65 ale poszlo mi strasznie w nogi i rece i boje sie co bedzie po tej ciazy...choc to oczywiscie nie zmienia faktu ze sie ciesze z dzidzia :))))

w pon ide do lekarza ale nie wiem czy bedzie juz serduszko widac :(
ale na kazdej wizycie mam usg za DARMO:)

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #424590 przez Majka
Cześć dziewczyny!

Wyniki posiewu moczu wykazały nieznamienna bakteriuria , flora mieszana. Jutro idę do gina . Nie stresuję się , ale boję. U mnie będą już badania karczku, zakładana karta ciąży itp. Maluszek jutro skończy 11 tydzień . Trzymajcie kciuki :-)

Cieszę się, że u waszych maluszków ok.:-)

U nas cieplutko i śliczna pogoda :-)Zaraz zmykam na ogród :-)

Miłego dnia. Pozdrawiam.

12 lata 4 miesiąc temu #424593 przez Majka
Sprostowanie mój maluszek oczywiście skończy 10 tydz. a zacznie 11 :-) sorki :-)

Mankowa a to dla cIEBIE PROSZĘ :

Modlitwa matki
Boże, Ojcze najlepszy, dzięki Ci składam za stworzenie duszy nieśmiertelnej dziecięciu, które noszę w mym łonie. Dziękuję również za Anioła Stróża, którego mu dałeś. Aniele Stróżu mego dziecka, proszę Cię ochraniaj je przed wszelkimi urazami, zranieniami i chorobami. Strzeż jego rozwoju, aby urodziwszy się szczęśliwie mogło wzrastać, poznać osobiście Boga i wybrać Go za swego Pana. A potem idąc za Nim, niech wejdzie do królestwa niebieskiego, gdzie wspólnie będziemy Go wychwalać na wieki wieków. Amen.

MATKO BRZEMIENNA - MÓDL SIĘ ZA NAMI!
MATKO BOŻA - RATUJ POCZĘTE DZIECI!

(za zgodą Kurii Diecezjalnej Warszwsko-Praskiej)

12 lata 4 miesiąc temu #424594 przez MoNiaaa
Majka wszystko bedzie dobrze jak cezbabedzie dostaniesz jakis specyfik zeby sie wszystko unormowalo :)3mam kciuki :kiss:

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #424595 przez klaudia_286
ja robie wyniki dopiero tak w czwartek bo jakos nie umiem sie wybrac ehh,ja teraz ogarniam dom potem kosic dalej

12 lata 4 miesiąc temu #424597 przez MoNiaaa
klaudia widze ze nie zwalniasz tempa :)

a wszystkie macie juz wolne czy sa jakies pracujace mamy?

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #424604 przez klaudia_286
nie moge bo nikt mi tu tego nie zrobi prosze sie od kilku dni sąsiadke zeby mi przyszla sciagnac firanki to zawsze ma jakas wymowke a powiedziala ze mi bedzie pomagac a dom dalej mieszka zaczyna mnie to wszystko wk..,i mam juz dosyc nawet zakupy taszczyc musze bo tez nie ma czasu wstac z lozka i pomoc ehhh masakra ,tak to jest ja jak ona mnie potzrebowala to bylam na kazde zawołanie pood kazdym względem pomimo ze pracowalam i mam male dziecko a ona panna nie pracuje i na nic nie ma czasu

12 lata 4 miesiąc temu #424605 przez Majka
Dziękuję Monia :kiss: Myślę pozytywnie, ale lęk jest zawsze i chyba do końca ciąży już będzie. Uwieńczeniem tego wszystkiego będą nasze śliczne maleństwa :-) Wiecie co i tak jakoś to takie dziwne uczucie nie mogę w to uwierzyć ,że nosze takie maleństwo w brzuszku i biją we mnie 2 serduszka. To taki cud , że szok. Moja koleżanka która ma rocznego synka mówi, że niesamowitym uczuciem jest pierwszy kopniak w brzuszek od maleństwa. Nie da się tego opisać. Niesamowite, aż się popłakała - ja też się wzruszyłam, jak to opowiadała. Ciekawe, która z nas poczuje pierwsza ruchy maleństwa :-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka