- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Majka ja tez nie moge uwierzyc chyba do poki nie zobacze na usg nie uwierze tym bardziej ze nie mam zadnych objawow ciazy orrucz za brakiem @ a kazda z nas przez cala ciaze bedzie sie zastanawiala czy wszystko ok i martwila sie na zapas to normalnie bez wzgledu na to ile sie ma juz dzieci
mi sie nawet wydaje ze teraz bardziej jestem swiadoma zagrozen i zastanawiam sie czasem nad rzeczami o ktoryxch wczesniej nawet nie pomyslalam ..
a kopniaczki to rzeczywiscie super uczucie nie da sie opisac ja uwielbialam jak Julka buszowala po brzuszku
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez pracuje i 1 zmiana zaczyna sie od 6 wiec o 5 pobudka a jak sie przeprowadzimy to jesczze wczesniej..;/
Majka jak tylko mozesz to wiadomo lepiej w domku wypoczywaj ile mozesz bo po porodzie bedzie ciezko o odpoczynek..
ja z 2 dzieci to juz sobie wyobrazam...obym tylko JUlka nie byla zazdrosna o malenstwo
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja nie mogę doczekać się pierwszych ruchów maleństwa, więc nie dziwię się Klaudia, że tak pamiętasz pierwszy kopniak.
Z nas to chyba tylko Heri jeszcze pracuje no i Klaudia w domku.
A dzisiaj będę robiła sałatkę warzywną miam bo mam ochotę z kromką chleba i herbatką zjeść
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przy JUlce pracowalam do 8 miesiaca ale nie mialam zadnych dolegliwosci oprocz mega zmeczenia
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieje ze teraz bede krocej rodzic najgorsze dla mnie bylo top zmeczenie po takim czasie wszystko bardziej sie odczuwa bol ktory na poczatku byl do zniesienia to po takim czasie staje sie nie do zniesienia..ja przysypialam miedzy skurczami bo nie mialam sily do tego bylam glodna!!!tez sie boje porodu strasznie bo wiem juz czym to sie je i jak to wszystko wyglada ;/
ale wiem tez ze sie szybko zapomina ja ledwo urodzilam i polozna sie mnie pyta czy tak osbie to wyobrazalam a ja jej mowie ze teraz to juz nie pamietam wazne ze widzialam moja dzidzie a to uczucie jest cudowne dziecko wtedy ma tak niewyobrazalnie delikatne cailko nie do opisania...
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
Do szpitala jechałam godzine bo wybrałam szpital w zabrzu skąd pochodze,jak dojechałam to zrobil mi badania i takie tam co trzeba pozniej lewatywa no i o 3 w nocy zaczeły się skurcze,a o 6 już się mała urodziła,ogłupili mnie tymi znieczulaczami bo wtedy nie wiedzialam ze moge to zewnątrzoponowe wiec nie wiele pamietam ale jak już ją zobaczyłam to byłam szczęśliwa,mały aniołek wazyla 2800 dostala tylko 6pkt. bo byla owinieta pępowiną i do inkubatora ją dali na 6 h więc jak się obudziłam po tym wszystkim to przynieśli mi ją
Straciłam dużo krwi,potem anemia mnie dopadła jeszcze w szpitalu leżalam okolo tygodnia ale potem w domu juz bylo ok ,po tygodnu w domu znowu mi się pogorszyło ale antybiotyki i inne m pomogły ale wtedy też straciłam pokarm ,ale bóle porodowe się tak szybko zapomina jak się dziecko juz zobaczy
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Niby żadnych dolegliwości nie mam, niby wszystko w porządku, ale ja jestem tak pieruńsko zmęczona, że już ledwo daję radę normalnie funkcjonować....
Chcę iść na zwolnienie, bo zdaję sobie sprawę z tego, że łatwiej mi nie będzie, tylko trudniej... Ale to najwcześniej w drugiej połowie stycznia...
Tak jak pisałam - mam kiepską sytuację jeśli chodzi o umowę, a poza tym z racji zawodu - księgowa - muszę być na zamknięciu roku...
Tak więc jeśli wszystko będzie w porządku, to l4 dopiero po 15.01....
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakbym tylko wiedziala ze nie strace pracy to juz bym poszla na l4...