BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #423627 przez agi-p
Moniaaa JUPIIIIII HURRRRRAAAAA !!!! Kochana aż mnie ciarki przeszły :) :) :) Pięna tłuściutka druga kreseczka :) Więc jednak owulka mocno się przesunęła , ale najważniejsze , ze jesteś w CIAŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie GRATULACJE :)
co za dzień :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #423635 przez sylka
MONIA GRATULACJE!!!! :) :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #423637 przez Dave
Agi - no po takich wiadomościach dzień będzie udany.

MoNiaaa - tylko mam nadzieję, że teraz nie osiądziesz na majówkach i do nas będziesz często zaglądać :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #423646 przez MoNiaaa
ten watek jest dla mnie rownie wazny jak majowkowy :):):) razem przez to przejdziemy :)

maz sie cieszy ale chyba nie do konca potrafi pokazac a JUlka w siudmym niebie zaczela mniecalowac po brzuszku i glaskac :)

pozniej jak siedziala na lozku kazala mi sie polozyc u niej na kolankach tzn glowe i mnie glaskala po glowie i calowala :)

cudowny dzien :)

jest tylko jeden problem wiem ze mnie ochrzanicie ale bedac pewnaze nie jestem w ciazy wypilam wczoraj 1 piwo:( myslicie ze nie zaszkodzi fasolce????

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #423654 przez Dave
MoNiaaa - myślę, że nie zaszkodzi. Chociaż wiadomo nieznana jest "bezpieczna" dawka alkoholu.

Nic się nie martw KOchana :)

12 lata 4 miesiąc temu #423663 przez agi-p
Moniaaa tym piwkiem sie nie przejmuj . Nic nie będzie Fasolince :) Teraz już wiesz i nnie bedziesz po nie sięgała . Jestes rozgrzeszona hahaha :)

Juleczka jaka kochana :) Będzie cudowna starszą siostrzyczką :) Moja Paulina te zczętko całuje brzusio , głaska , a Ami ja naśladuje ...wtedy ogarnie mnie mega szczęście i duma :)

Teraz Kochana pozostaje Ci umówić się do ginekologa i czekac na usg i podglądnięcie Maleństwa :)

12 lata 4 miesiąc temu #423665 przez Dave
A ja to bym już chciała, żeby było ciutkę widać, że w ciąży jestem :side:

12 lata 4 miesiąc temu #423673 przez agi-p
Dave :) A ja mam nadzieję , ze brzuszek ujawni sie jak najpóźniej . Chociaż już go widać odrobinę :( Wybiło mi brzuch , mimo że nie dużo , to jednak .

12 lata 4 miesiąc temu #423687 przez patrycja280791
MONIA GRATULUJE!!!! normalnie jakby komus opowiedziec twoja historie to jak z bajki kochana:) super ciesze sie razem z toba, a ja juz jutro po poludniu bede widziala moja fasolinke :* juz nie moge sie doczekac

12 lata 4 miesiąc temu #423694 przez Dave
Pati - no my też nie możemy się doczekać kiedy zobaczymy Twój Skarbek :laugh:

Agi - a ja tam bym chciała, żeby już było widać. Jakaś spragniona tego jestem i byłby to widoczny znak ciąży. Bo póki co jakoś nie mogę uwierzyć.

A jaka u Was niedziela. U mnie ciepło i co chwilka słonko wychodzi :side:

12 lata 4 miesiąc temu #423705 przez patrycja280791
u mnie tez cieplutko ale narazie siedze w domk, ugotowalam obiadek zjadlam i teraz odpoczywam:) no jutro wkoncu ide do normalnego lekarza to mam nadzieje ze wszystko mi powie i wkoncu dostane karte ciazy,

12 lata 4 miesiąc temu #423714 przez mankowa
Monia super wiadomosc gratuluje.a piwem sie nie przejmuj.ja pilam po 1,5 roku staran i jak zwatpilam ze mozemy miec dziecko,bo maz mial slabe plemniki to upijalam sie jednym piwem przez 3 DNI a juz bylam w ciazy nie wiedzac o tym dlatego mialam silny pociag do alkoholu.coreczka sliczna i zdrowa.wiec dont worry be happy:)

12 lata 4 miesiąc temu #423726 przez Dave
Maja zasnęła, ciekawe ile pośpi.

Pati - życzę aby ten lekarz był profesjonalny i fajny.

12 lata 4 miesiąc temu #423728 przez agi-p
Patrycja ten lekarz na bank będzie strzałem w dziesiątkę :) Ja też dopiero za drugim razem trafiłam na fajną babkę :) Trzymam kciuki za jutro i czekam na foteczkę :)

A ja kartę ciąży dostanę dopiero na kolejnej wizycie . Chyba mało kto na pierwszej dostaje , a to bym nawet nie chciała , zeby nie zapeszyć :P
A niby przesądna nie jestem :P

Dave u Nas też w miarę słonecznie , tylo wiaterek nie ciekawy .
My dziś siedzimy w domku , bo Ami jakiś katarek dostała i kicha :( Mam nadzieję , ze nic się z tego nie rozwinie . Jeszcze nigdy chora nie była i chciałabym , zeby tak jeszcze pozostało.

12 lata 4 miesiąc temu #423729 przez Dave
Ja kartę dostałam na 2 wizycie, mój ginek generalnie czaka na serduszko. Chociaż przy Majce, na pierwszej było serducho a dostałam na drugirj. Jak już też i wyniki był i wszystko ok.

Agi - to mam nadzieję, że Amci przejdzie ten katarek. Maja na szczęście też dobrze ze zdrówkiem sie trzyma. I oby tak zostało jak najdłużej.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka