BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #422691 przez malwinsien
Dzień dobry, przepraszam, że wczoraj byłam nieaktywna ale bardzo źle się czułam i przeleżałam cały dzień... dziś już jest na szczęście ok. Moniaaa bardzo często @ spóźnia się od stresu. w czerwcu jak mi się spóźniała to cały czas czekałam, sprawdzałam, i od tego myślenia o tym spóźniła się 10 dni. Niestety dużo robi nasza psychika. Klaudia dostałaś już DUPHASTON bo przy 3 to chyba wskazane :)
U mnie też już wszyscy wiedzą, my mieliśmy ciąże niezaplanowaną, tzn. zaplanowaną ale za 2 lata, ale widać los chciał inaczej :) Mój mąż, który zapierał się, że nie wyobraża sobie dziecka, jak się dowiedział to nagle okazało się, że pęka ze szczęścia i w jeden dzień zadzwonił do rodziny i do znajomych (także w 6 tygodniu wszyscy już wiedzieli). Ja do dnia dzisiejszego nie mogę uwierzyć, że to się dzieje... strasznie się boję... :blink:
U mnie jest ok 10 koleżanek w ciąży więc przynajmniej dzieci będą mogły się ze sobą bawic :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #422695 przez MoNiaaa
NO TO RZECZYWISCIE NIEZLA FERAJNA :p

wiem ze od stresu moze sie spoznic ale nigdy mi sie nie zdazalo a naprawde ostatnio przechodzilam duzo stresu i martwilam sie o kase plakalam po nocach itp ale @ zawsze punktualnie byla...

wogole dzwonil do mnie maz i znowu siue skomplikowaly nam pewne sprawy i jestem zdolowana oczywiscie poryczalam sie...ja strasznoie przezywam jak cos sie dzieje i boje sie ze sobie nie poradzimy jesczze to mieszkanie a tu takie informacje...zaczynam sie znowu bac czy damy rade finansowo ze wszystkim a ledwo wyszlismy na prosta tak ze nie musialam sie martwic bo na wszystko spokojnie bylo i znowu niepewnosc...

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422697 przez agi-p
U Nas też wszyscy już wiedzą . Tzn Ci , którzy sa z nami blisko .Dalsi znajomi pewnie dowiedzą się pocztą pantoflową . My dowiedzieliśmy sie o ciaży na przełomie 3/4 tygodnia i Mężuś juz obwieścił wszem i wobec dobrą nowinę . Ja chciałam poczekać , ale On już tak się cieszył i oszalał , ze mówił wszystkim :P

Malwinsien dobrze , ze dziś czujesz się juz lepiej :) Oby tak pozostało :)

12 lata 4 miesiąc temu #422703 przez klaudia_286
Dzień Dobry!
Rodzna wie i się cieszą ,tylko ze strony męża nikt nie we bo jak się dowiedzą to mi będą marudzić dlaczego nie uważaliśmy jak to moża sobie pozwolić na drugie dziecko w tych czasach więc im nie mowiłam,o miejsce sie nie martwie bo mamy duzy dom piętrowy takze gdzieś ich pomieszcze to nie problem mała ma swój pokoik a ta trojca bedzie miała swoje

teraz to tylko robie liste co mi potrzeba zeby powoli kupować no bo aż do trzech to jednak jest sporo po malej mam duzo no ale to i tak mało myśle że damy rade

Moje malenstwa :)

12 lata 4 miesiąc temu #422706 przez MoNiaaa
kurcze dziewczyny a ja znowu dola mam co za czasy????? codziennie walka o pieniadze....a jeszcze ta moja natura wogole nie nadajaca sie do wspolczesnosci..;/wszystko biore do siebie i sie zamartwiam a na koncu wychodzi na to ze nie potrzebnie a co ja wyplacze i nerwow zjem to moje :(:(

i tas @ zaczyna mnie wqrzac ile mozna czekac albo niech przyjdzie albo nie bo juz nie wiem co robic ani myslec i tylko znowu nadzieje niepotrzebnie sobie robie

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422710 przez klaudia_286
Zastanawia mnie tylko jedno gdzie ja te maleństwa w tym moim brzuchu uniose jestem bardzo szczupla waze tylko 50 kg,rozmiar 34 no teraz to juz 4 kilo przybralam to dopiero 8 tydzien brzuch to robi sie co dzien to wiekszy teraz wyglada jak bylam z corką to tak mialam w 5 miesiacu dopiero pod konec ciazy mialam ze bylo widac wogole ze tam jest dzidzius a teraz to masakra juz do niczego nie wchodze

12 lata 4 miesiąc temu #422714 przez Dave
Jakie wspaniałe wieści tu doczytałam i jakie piękne suwaczki zobaczyłam :kiss: :kiss:

Klaudiu - potrójnie gratuluje :kiss: :kiss:

MoNiaaa
- poradzicie sobie z mężem z każdą sytuacją. Na pewno jest jakieś wyjście, tylko musicie popatrzeć z rożnych perspektyw. Nie denerwuj się tak i płacz tu nam ile wlezie.
Paskudne czasy nastały, pęd za kasą niesamowity. Niby pieniądze szczęścia nie dają.... ale jakże ułatwiają życie...

Piszę z doskoku, bo mi Maja chatę roznosi :side:

Majka- usg był dopochwowe, bo to młodziutka ciąża. Doktorek powiedział, że następne dwa usg wskażą nam najbardziej realna datę porodu. Następna wizyta 02.10 czyli za miesiąc. Jak ja dotrwam :dry:
Maż nie był ze mną, może wybierze się później jak już dzidzia będzie większa.

Najważniejsze, że serduszko widziałam i słyszałam :kiss: :kiss:

Mam l4 i dziś je kierownicza zaniesie do pracy więc będzie huczało :lol: Najbliższe rodziny już wiedzą, a reszta się sama rozniesie.

Fotosiki wstawię jak obiecałam, ale to później :P

To tak na szybko :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #422715 przez MoNiaaa
klaudia dasz rade:) wwzystkie ci kibicujemy :)
ale super ze masz dom to zawsze ulatwienie :)
a rodzina sie nie przejmuj zreszta dzieci nie powinny byc jedynakami zawsze w kupie razniej :) ja mialam 3 rodzenstwa tylko tata pracowal a jakos nas rodzicie wychowali na pozadnych ludzi :)

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422718 przez klaudia_286
ja też mam trojke rodzeństwa mąz zreszta też to sami powinni wiedzieć jak to jest a nie jeszcze dołować .Moja rodzina to cała w skowronkach cala wyprawke szykują .

12 lata 4 miesiąc temu #422722 przez klaudia_286
mam problem nie chce mi wyswietlic się suwaczek

12 lata 4 miesiąc temu #422725 przez Dave
Ja i mąż mamy po 2 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie innego składu rodziny jak 2+3 :)

Klaudiu
- a dobrze kopiujesz adres url suwaczka? Należy go wkleić w pole op lewej na dole w swoim profilu i dać "wyślij"

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #422733 przez MoNiaaa
TO SUPER ZE TWOJA RODZINKA TAK SIE ZAANGAZOWALA :) A DZIEKI TOBIE WAM BEDZIE LZEJ :)

suwaczek musisz skopiowac pierwszy adres uprl i wkleic go w podpis:
Profil-moj profil i tam na samym dole masz podpis i wklej na koncu wyslij o gotowe :)

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422734 przez klaudia_286
nie widze tego pola zeby to wkleic

12 lata 4 miesiąc temu #422736 przez MoNiaaa
na samym dole po prawej

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #422737 przez klaudia_286
zobaczymy czy się wyswietki wkleilam tam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka