BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #486970 przez kasia1329
No Agi liczę na jakiś konkurs bo nie dość.że ta baba co zapłacić nie chce to jeszcze szef taki numer zrobił aświęta za pasem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #486976 przez Dave
Kasiu - no to polub "W Roli Mamy" (nie podam Ci linka, bo mi fb w kompie nie chce zaskoczyć). Tam znajdziesz coś dla siebie. Kolejne konkursy się tworzą :laugh:

Eisen - ok, na zapalenia ale jak masz wyniki ok, a sama nie masz żadnych objawów to po jaką cholerę antybiotyk :unsure: :unsure:
A że clotrimazolum gsk jest na podtrzymanie to pierwsze słyszę.

Najlepsza a takie diagnozy stawia. Oj poważnie bym się zastanowiła nad nią.
Fakt, jest taki, że środowisko lekarzy jest bardzo hermetyczne, i podejrzewam że szybko by się dowiedziała, że chodzisz do kogoś innego. Ale tu liczy się zdrowie maluszka.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 miesiąc temu #486980 przez eisenQ
bada mnie co 2 tygodnie i nostop wysyla na badania, wiec sama widze po wynikach ze jest okej, a zmienic nie moge bo jestem zalezna finasowo od rodzicow (wykanczamy wlasny dom) wiec nie moge sie klucic z rodzicami

12 lata 1 miesiąc temu #486982 przez agi-p
Eisen jak dla mnie to tez wcale nie najlepsza . Antybiotyk , to nie witaminy czy kwas foliowy i nie można go przepisywać , "bo tak".
Ale oczywiście to Twoja decyzja i trzymamy kciuki,żeby wszystko zakończyło sie dobrze .
A clotrimazolum to kremy i globulki przeciw zapalne , nie mają nic wspólnego z podtrzymaniem ciąży . Można je spokojnie stosować w ciąży .

Kasiu jak sie pieprzy , to zazwyczaj wszystko na raz :(

12 lata 1 miesiąc temu #486983 przez eisenQ
dziekuje wam za wsparcie bo kazdy jej broni i tak naprawde nie mam z kim nawet o tym porozmawiac a tym bardziej popisac :)

12 lata 1 miesiąc temu #486984 przez eisenQ
Kasia czesto jestem zalogowana na facebook jak bede widziala konkurs bede wrzucac, tylko jakie mniej wiecej Cie interesuja ??

12 lata 1 miesiąc temu #486986 przez Dave
Eisen - dziwna baba jak nie wiem. Wizyty co 2 tygodnie :unsure: :unsure: :unsure: Mam nadzieję, że za nie nie płacisz.
Rozumiem, że musisz się podporządkować. Takie czasy niestety. Ale już niedługo będziecie na swoim i to w trójeczkę :side: :side: :side:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #486989 przez Dave
Eisen - to ja www.facebook.com/marczukromanowska ,
to nasz portal www.facebook.com/wrolimamy?ref=ts&fref=ts ,
a to nasza kwietniowa grupka, choć przyznam szczerze puchy tam straszne p://www.facebook.com/groups/102842609870542/

12 lata 1 miesiąc temu #486998 przez eisenQ
a co ile wy chodzicie na wizyty ?? niestety musze placic i to wcale nie malo bo az 100zl (za wizyte) tylko mi mama daje bo mi szkoda na nia kasy hehe

12 lata 1 miesiąc temu #487002 przez eisenQ
dzieki juz wyslalam zaproszenie do znajomych i grupy kwietniowek :)

12 lata 1 miesiąc temu #487004 przez agi-p
No to juz wiem dlaczego każe Ci przychodzić co 2 tygodnie !!! 100 zł wizyta co 2 tygodnie , to jej daje niezłą sumkę . Małpa wredna . Niby koleżanka ... i znowu wychodzi na to , ze najgorzej po znajomości :(

Ja chodzę na wizytę co 3 tygodnie , ale dlatego że ja choruję .

Dave na grupie kwietniowej cisza , bo tutaj tak naparzamy ;) Nie ma czasu jeszcze tam pisac . Ale jak znowu jakas awaria tutaj bedzie , to na FB zapewne tłoczno się zrobi :P

12 lata 1 miesiąc temu #487005 przez kasia1329
Eisen nie powiem jakie konkursy bo nie umiem określić. Na długotrwałe nie mam czasu bo muszę się Mateuszkiem zajmować. Teraz na święta myślę że znów.będą jakieś na projekt bombki czy kartki itp. Czekam na nie cierpliwie.
A co do wizyt ja chodZę co 3 tyg. I też płacę 100zł plus dodatkowo za każde badania krew mocz itp.

Dave wysłałam zaproszenie i polubiłam :)

A teraz chyba idę spać bo mnie kręgosłup już boli.

12 lata 1 miesiąc temu #487008 przez Dave
Einsen - nie dość, że dziwna to zdziera kasę. Masakra jakaś!!!! Musisz mieć dzianych rodziców (przepraszam nie obraź się broń boże). Ale co dwa tygodnie 100 zł :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ja chodzę co 4 tygodnie. Jak jest wsio ok, to nie ma potrzeby częściej. Badania mam do 2 miesiące. Co dwa tygodnie to się chodzi na samiuśkim końcu, jak już do porodu czas ruszać.

Teraz to już nie mam hamulców, żeby powiedzieć, że to nawiedzona watyjatka :X

Zaproszenie przyjęte :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #487014 przez agi-p
Kasiu , ale z Matka rozkoszniak !!! Jako bobas był prze słodki ... do zacałowania :) A teraz to juz poważny chłopczyk :) Udał Wam sie Synek :)

12 lata 1 miesiąc temu #487016 przez eisenQ
widzisz ja tak samo uwazam a moja mama zadowolona bo czesto jestem badana i ma pewnosc ze nic mi nie dolega a to jej pierwszy wnuk albo wnuczka wiec stara sie az za na to

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka