BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #642455 przez joasia10015
Gabi no to odliczamy godziny...i czekamy na relacje z porodu :blink: :blush:
Laski tak sobie dziś pomyślałam że może Kiniaczkowi tak szybciutko poszło rozwarcie i wogóle cały poród dzięki olejowi z wiesiołka??? Pisała kiedyś że zaczyna go brac-ciekawe ...choc z drugiej strony chyba pisała że ją nacieli przy porodzie prawda?
Już sama nie wiem ;)
Kurcze coś bym zjadła a nie mam pojęcia co :unsure: Hmmmm,ach te zachcianki :blink:
A Mikuś tak mi wojuje w brzuszku że mam wrażenie że chce sie wyprostowac -chyba pozycja embrionalna już mu sie znudziła :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #642456 przez Domiś91
Ja już pewnie z 18 na plusie i taak jak Tobie Karina idzie mi to wszystko w zad, uda no i "boczki" :P
Ja dalej zero skurczy, Tymek naciska na brzuch i kluje mnie jak kolka :( nie mam już siły, chciałabym zeby juz sie zaczeło.. a jeszcze na internecie sie naczytałam takich rzeczy o przenoszonej ciazy że szok :(

11 lata 7 miesiąc temu #642458 przez Alex_87
Domiś Ty nie czytaj żadnych bzdur w necie :P To wcale Ci nie pomoże, bo jak będziesz się spinać ze stresu to jeszcze gorzej będzie ;)

11 lata 7 miesiąc temu #642472 przez KarinaM
Domiś to nie musi być przenoszona ciąża. Dwa tygodnie w tą czy w drugą to mówią że to normalne.

A mnie dzisiaj nie boli kroczę więc jestem szczęśliwa. Boję się co będzie jutro bo dzisiaj pochodziłam po tym Auchan. Ale jak przyjechałam to poleżałam więc może będzie dobrze.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #642474 przez lkasiulla
Pauluska śliczna ta twoja córeczka :) :) buziaczki dla niej :*

Lalka trzymam mocno kciuki za twoją córeczkę, choć na pewno wszystko będzie ok :) :) :*

Dominiś ty się tak nie przejmuj znam wiele sytuacji gdzie kobiety nic wcześniej nie czuły aż tu nagle ich brała i od razu poród, a już na pewno nie czytaj nic na necie bo tylko nie potrzebnie się będziesz zamartwiać i denerwować!!!

11 lata 7 miesiąc temu #642476 przez Domiś91
No wiem, ale już się schizuję :( Mi się Tymek jeszcze w zebra wbija od paru dni. Skubany miejsca nie ma ale wyjśc nie chce!! :D

Dziewczyny ma któraś z was wózek Taco Jumper X? Bo się tak zastanawiam, czy jest folia przeciwdeszczowa osobno dla gondoli, osobno dla spacerówki, czy jest uniwersalna? Ja mam chyba tylko jedną i jak próbowałam ją dać na gondole to troche dziwnie wyglądało :P

11 lata 7 miesiąc temu #642479 przez KarinaM
Czas iść zrobić kolację Igorkowi. Poszedł się wykąpać więc mamuśka do kuchni.

Miłej nocki.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #642488 przez lkasiulla
Domiś91 napisał:

No wiem, ale już się schizuję :( Mi się Tymek jeszcze w zebra wbija od paru dni. Skubany miejsca nie ma ale wyjśc nie chce!! :D

Dziewczyny ma któraś z was wózek Taco Jumper X? Bo się tak zastanawiam, czy jest folia przeciwdeszczowa osobno dla gondoli, osobno dla spacerówki, czy jest uniwersalna? Ja mam chyba tylko jedną i jak próbowałam ją dać na gondole to troche dziwnie wyglądało :P

Ja od siostry dostane taki wózek jeszcze jest u niej, więc na 100% nie pamiętam ale na 90% jest tylko jedna do gondoli i spacerówki

11 lata 7 miesiąc temu #642493 przez tysiiiak
Domiś ja mam uniwersalna folie do Tako Jumpera :)

Gabi 3mam kciuki zeby to juz bylo to :D :)

11 lata 7 miesiąc temu #642500 przez Domiś91
to dobrze :D bo już się bałam że nie mam :D
Ale mnie mój mąż wkurwia! Nic nie robi tylko albo gra albo ogląda tv, prosiłam go zeby chociaz gary pomył. Wchodze do kuchni i nie umyte. NOSZ CHOLERA JASNA! Służącą sobie znalazł, pojebany! Jeszcze sobie do mnie powie zebym się przymkła bo nie słyszy programu. Nie wiedzialam czy podejśc i mu strzelić w pysk, czy wywalić go z domu..? Powiedziałam zeby sie pierdolił. A najlepsze jest to ze on przyjdzie do łózka jak juz bedziemy sie kładli i bedzie sie przytulał i mowił ze nie miał tego na mysli.
U nas burza i pioruny :( Nie lubie bardzo takiej pogody, od dziecka sie boję :(

11 lata 7 miesiąc temu #642507 przez KarinaM
Faceci powinni pochodzić w ciąży i urodzić to wtedy zaczęliby nas szanować.
Każdy facet myśli tylko o sobie. Mój jak tylko może to wybywa z domu pod pretekstem że musi zrobić coś w garażu albo umyć samochód lub motor. Zawsze jest coś żeby tylko nie siedzieć w domu. Dzisiaj też chciał iść do pracy mimo że ma wolne. Cała firma ma wolne. Ale on musi coś zrobić.

Po urodzeniu Igora to miałam takiego doła że jak wychodził i powiedział że będzie za godzinę i go nie było to odrazu telefon i pretensje. Musiał być zaraz bo bym nie dała mu spokoju.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #642516 przez munnecabrava
Heh Domiś mój ma to samo ;P a mnie to przymilanie tak wnerwia....

Co ta moja dziołszka wyprawia za niedługo ręke wystawi ;P

Kolejna partia ciuszków wyprana.

Z lubym pogodzona.

Przyszedł z pracy pozbierał pranie, zrobił obiad, nastawił zmywanie wyyniósł śmieci.

11 lata 7 miesiąc temu #642521 przez anek
Pauluska sliczna ta Twoja córeczka, ale słodziak z NIej;)

Lalka na najtrudniejsze za Wami, zdróweczka dla Was!

TYsiak nie ma jak w domciu, korzystaj bo za chwilke na poród bedziesz jechac.

Aj z facetami!z doswiadczenia wiem ze po porodzie ejszcze bardziej denerwują bo zaczyna sie baby blues i wtedy (przynajmneij mnie)WSZYSTKO drażni.
ja mam CC 17 maja, a M.przyjezdza 12, mam nadzieje ze wytrzymam do CC.

11 lata 7 miesiąc temu #642522 przez lili91
Pauluska corcia cudna.
Lalka pisz co i jak z malenka. Jestesmy z Wami.

Mnie dzisiaj bole plecow mecza caly dzien z jednego boku na drugi nie moge sie przekrecic.
Teraz sie wykapalam troszke lepiej. Zaraz ide zrobic kolacje bo corcia sie upomina.
Joasia a na kiedy moj termin przepowiesz? Jutro mam imieniny , super prezent bym miala ale to pewnie za wczesnie. Jeszcze dwa tygodnie do terminu z USG.

11 lata 7 miesiąc temu #642530 przez Domiś91
Ciekawe kiedy mój się wezmie za jakąs robote "domową" :P
A chciałam go dzisiaj troche wykorzystać seksualnie, może by cos pomogło.. a tak to dupa zbita :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka