- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Alex tez chce jak najdluzej byc w domu ale jak ocenic czy to juz czas jechac.
Mi położna kazała jak skurcze będą częstsze niż 10 min, to w teorii a jak w praktyce wygląda to liczenie, to nie mam pojęcia
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dobranoc dziewczynki. Ide na lozeczko miejmy nadzieje ze na siku malo bede wstawala.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mówiłam że będzie następna (zaczynam sie siebie bac )
Kurcze przypomniały mi sie moje bóle-ja z takimi jak ty opisujesz chodziłam 24h.i sama nie wiem jak to przeżyłam Na końcu miałam wrażenie że będe chodzic po ścianach Domiś DASZ RADĘ!!!!!!
Domiś strzał w 10 -facet powinien przejsc tydzien z najgorszymi mdłościami i ostatni gdzie sie ledwo chodzi,czasem ze skurczami...no i na deser PORÓD
Wtedy by nas na rękach nosili
Ha,ha ten tekst ,,CO JA CI PORADZĘ ,,to widzę u facetów norma
Jeśli chodzi o baby bluesa to przeszłam tak w miarę ... Pamiętam szczególnie jedną ,niiieee dwie sytuacje...Kiedy Miłosiu zle chwycił brodawkę i cholernie mnie zabolało i na niego krzyknęłam (miał jakieś dwa tyg.)-i normalnie w tej chwili kiedy krzyknęłam łzy zaczęły mi płynąc po policzkach normalnie same-wyłam i byłam sama na siebie zła...że co winne jest to moja małe dzieciątko-ten mój aniołek...Na to wszedł mój mąż a ja zaczęłam wyc jeszcze bardziej i pow.że jestem straszną matką bo no małego krzyknęłam (choc tak naprawde Miłosiu był tak zajęty piciem cycusia że nie zareagował )Mąż mnie przytulił i pow.że jestem cudowną mamą i mam poprostu doła Pamiętam tą chwilę do teraz ...na samą myśl chce mi sie płakac
A druga sytuacja taka troszkę śmieszna kiedy dolina mnie dopadła ,w nocy mały zaczął płakac,mój M.spał obok a mi sie tak cholernie nie chciało podnieśc głowy z poduszki...i ze łzami w oczach zaśpiewałam w myślach ,,Nikt nie mówił, że będzie łatwo,
Nikt nie mówił, że będziesz miał to
Musisz stale dalej iść!
Bo bez walki nie ma nic!...,,
Ha,ha na samą myśl...aaa to już pisałam .....ale naprawde mam łzy w oczach
No właśnie laski gdzie jest moniaak ???? Coś sie nie odzywa-może na majówkę wyjechała
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Domiś Twój przynajmniej siedzi w domu, bo my dziś wyszliśmy do znajomych na dwie godzinki, a wróciliśmy po 5h, on oczywiście schlany, więc ja kobieta w 37tc musiałam go siłą wywlekać za chabety, obciach totalny. I stwierdziłam, że jakby cokolwiek się dziś w nocy zadziało z tego całego zdenerwowania, to nie mam co liczyć na tego mojego ...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Swoją drogą cos baaardzo sie ostatnio ,,dostaje ,,naszym panom Jakiś zbieg okoliczności czy nasze ,,kochane,,hormony tak reagują ??????
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczę laski jestem strasznie ciekawa co z Anabelle -sprawdziłam i ostatni post napisała 17 kwietnia -od tamtej pory ciszaaaa....;-( Mam ogromną nadzieję że wszystko u niej i Antka ok.
Też ostatnio często o niej myślę, bo jednak bywała często na forum, zawsze coś naskrobała. A tu już tyle czasu. Też mam nadzieję, że wszystko u niej ok, na kwietniówkach też nie wiedzą co z nią.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ha,ha dziś sie znowu przekonałam że człowiek uczy sie całe życie -nie wiedziałam wcześniej że jest coś takiego jak TOKOFOBIA !!! Lęk,fobia przed ciążą i porodem ...w tym miesiącu większośc z nas ma TOKOFOBIE ;-D
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie martw się Joasia te które urodziły albo urodzą na początku maja, pod koniec miesiąca może będą miały ciutkę więcej czasu, żeby wejść na forum
Też czytałam o tej Tokofobii ale to już chyba jakaś nerwica
Ja się ostatnio bardziej przejmuję tym dodatnim GBSem, teraz ze szwagierką (niepotrzebnie zresztą) zaczęłyśmy czytać o tym. Wszędzie piszą, że trzeba podać wtedy min. 4 godz. przed porodem antybiotyk matce. Więc teraz to pewnie będę niepotrzebnie panikować i pojadę za wcześnie do szpitala i mnie zostawią i będę musiała czekać w szpitalu na akcję
Mogłam tego nie czytać. Muszę się jeszcze dopytać dokładnie mojej lekarz jak dotrwam do wizyty.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już na nogach nocka przespana przyjaciólka spi ale było fajnie spać poszliśmy o 2 w nocy nagadałysmy sie po wszystkie czasy zostaje u mnie do jutra jeszcze bo nie chce sama w domu siedzieć.
Aleks87 ja też mam Gbs dodatni i lekarz mówił ze nie ma co sie stresowac bo dostaje sie antybiotyk przed porodem
Ide cosik wszamać bo mały sie domaga