BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #641895 przez Ane88
nie Domiś... ja nie mam żadnych:)
termin za 5 dni, ale dosłownie nic się nie dzieje... moge cały dzień coś robić i nic... nawet mnie brzuch ani krok nie boli...
a brzuch to mam tak wysoko, że jak siedze to Kubuś podbija sobie moje piersi:PPP

Przyszedł czas na nową miłość...;*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #641897 przez sisina
Witam kochaniutkie :laugh:

u mnie pogoda w kit niby ciepło ale niebo zachmurzone ponoć po południu ma sie wypogodzić

Do mnie też dziś przyjaciólka przyjezdza na weekend i poszalejemy troche :silly: :)

Malutki dziś jak zwykle daje czadu

Kasiaq bedzie dobrze już niedługo bedziesz tuliła swoje maleństwo :)

Ja sie już wizyty nie moge doczekać a mam 8 maja ciekawe co mi lekarz powie i ile wazy moj synuś :laugh:

Miłego dzionka :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #641899 przez aleksandraludw
będą mi wywoływać bo podobno mam predyspozycje anatomiczne do urodzenia tak dużego dziecka więc mam próbować a jak się nie uda to dopiero mi cesarke zrobią. Domis nie martw się ja jestem po terminie i też nie mam objawów.

11 lata 7 miesiąc temu #641906 przez Olga60
Hej dziewczęta :)

Ja po wizycie, szyjka dlllluga, malutka 3108g. Na początku przyszłego tyg mam się stawić w szpitalu, dostałam skierowanie z podejrzeniem cholestazy (dwukrotnie powiększony asat i te moje nocne swędziawki), więc najprawdopodobniej będę miała malutka już za tydzień!!!!

11 lata 7 miesiąc temu #641909 przez aleksandraludw
przedstawiam wam mój przeterminowany brzuszek:)

11 lata 7 miesiąc temu #641911 przez munnecabrava
Ane a o co wam poszło z mężulkiem ?

ja wczoraj mojemu powiedziałqm, ze ma się nie wygłupiać i wracać do łóżka. nawet mnie przytulał w nocy. ale ja generalnie to miałam po spaniu bo musze z nim pogadać, że tak nie może być. i całą noc myślałam jak...

mam ochotę pojechać na szmatki gdzieś odstresować się... ale ta pogoda i musiałabym autobusem...ale mam sieeedzieć w domu ??

11 lata 7 miesiąc temu #641914 przez aleksandraludw

11 lata 7 miesiąc temu #641918 przez aleksandraludw
chyba się nie da:(
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #641925 przez aleksandraludw
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #641939 przez joasia10015
WITAM ;) ;) ;) ;)
aleksandraludw świetny brzusio-w zasadzie tylko brzuszek ci urósł co??? Bo widac zgrabniara z Ciebie-nogi jak patyczki ,twarz szczuplutka :) Super!!!
Ja mam jakies 3 tyg.do porodu i w sumie nic takiego sie nie dzieje-gin pow.że synek wysoko,szyjka minimalnie rozwarcie (nie całe 0,5 cm.)więc chyba mnie czeka powtóka z rozrywki i będzie cc. Chociaż czasem mam wrażenie że mam baaardzo delikatne skurcze-zaczyna mnie bolec jak by na okres,pare sekund po tym przechodzi na tył pleców i trwa też chwileczkę...Czy to możliwe że jakies minimalne skurcze sie zaczynają ??? Achhhh no i mam je baaardzo rzadko -dwa razy na dzien :huh:

Nooo tak lalka ,Kiniaczek maja tyle pracy przy malenstwach że teraz musimy sie naczekac na wiesci :blink: Ale czekamy,czekamy z utesknieniem :blink:
Dzis pogoda do bani,niby nie pada ale najchętniej to bym leżała cały dzien :blush: Trza sie wziac w garsc :S

Gabi no to czuję że sie zaczynasz rozpakowywac :blink: Czekamy na wiesci po wizycie :)

11 lata 7 miesiąc temu #641941 przez Gabi31
Ja juz po wizycie...to jest czop, odchodzi sobie dalej, lekarz obstawia ze Pola do dwóch dni bedzie na świecie. Rozwarcie małe 0,5 cm dlatego nie zostawił mnie na miejscu w szpitalu bo nie chce zebym sie tam meczyła:)Dzis miałam taki prawdziwy skurcz krzyzowy ( chyba prawdziwy), bo te wczesniej, które uwazałam za bolesne to pikus...gwiazdki mi sie w poczekalni do lekarza pokazały przed oczyma .....

A swoja drogą dziewczyny nie martwcie sie z enie macie objawów, bo kazda kobieta ma inne. Wczoraj rozmawiałam z bratowa i ona tez zadnych objawów nie miała....nic a nic, tylko brzuch jej opadł, zadnych czopów , skurczy przepowiadajacych i jak ja złapały te prawdziwe, ale rzadkie o pierwszej w nocy to juz wiedziała ze to to i urodziła o 5:59 :) takze błyskawicznie...

aleksandraludw- piekny brzuszek :)

11 lata 7 miesiąc temu #641945 przez joasia10015
Ha,ha Gabi a nie mówiłam -jesteś NASTĘPNA na liście ;-P wątpie że któraś cie wyprzedzi ;-)

11 lata 7 miesiąc temu #641946 przez Gabi31
joasia10015 napisał:

WITAM ;) ;) ;) ;)
aleksandraludw świetny brzusio-w zasadzie tylko brzuszek ci urósł co??? Bo widac zgrabniara z Ciebie-nogi jak patyczki ,twarz szczuplutka :) Super!!!
Ja mam jakies 3 tyg.do porodu i w sumie nic takiego sie nie dzieje-gin pow.że synek wysoko,szyjka minimalnie rozwarcie (nie całe 0,5 cm.)więc chyba mnie czeka powtóka z rozrywki i będzie cc. Chociaż czasem mam wrażenie że mam baaardzo delikatne skurcze-zaczyna mnie bolec jak by na okres,pare sekund po tym przechodzi na tył pleców i trwa też chwileczkę...Czy to możliwe że jakies minimalne skurcze sie zaczynają ??? Achhhh no i mam je baaardzo rzadko -dwa razy na dzien :huh:

Nooo tak lalka ,Kiniaczek maja tyle pracy przy malenstwach że teraz musimy sie naczekac na wiesci :blink: Ale czekamy,czekamy z utesknieniem :blink:
Dzis pogoda do bani,niby nie pada ale najchętniej to bym leżała cały dzien :blush: Trza sie wziac w garsc :S

Gabi no to czuję że sie zaczynasz rozpakowywac :blink: Czekamy na wiesci po wizycie :)

Kochana ja takie skurcze przepowiadajace miałam od 34 tygodnia, takie jak na okres wlasnie od czasu do czasu, ze dwa trzy razy na dzień....takze to moze byc to :)

11 lata 7 miesiąc temu #641949 przez Gabi31
Joasia ja zaczynam sie Ciebie bac ( zart oczywiscie) nasza dobra wrózko :)

11 lata 7 miesiąc temu #641955 przez joasia10015
O w morde ,to może sie po malutku u mnie rozkręcac ;-( Pewnie jeszcze sporo czasu ,ale chyba jednak będe przykładem na to że po cc.można urodzic naturalnie ...i juz mam pietra bo gdzies w środku nastawiłam sie juz na cc.DObra czas sie przestawiac i obserwowac ;-) DObra Aśka nie panikuj-nie ty pierwsza-skoro minimalne rozwarcie już jest to jak Kiniaczek pójdzie szybciutko (tak sie pocieszam ;-D )

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka