BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #641761 przez Karolka85
KINIACZEK MOJE GRATULACJE !!!!!!!! Synem zgrabniutki, a poród do pozazdroszczenia jeśli chodzi o długość, choć w sumie wcześniej Cię wymęczyły skurcze. Ale słowa Twojego gina się sprawdziły ;) No i ja też miałam nosa że Twój Hugo będzie 1 majowym dzieciaczkiem.
Czekamy z niecierpliwością na więcej informacji no i fotkę :)

Kasiaq81 trzymam mocno za Ciebie kciuki. Już za pare chwil w sumie będziesz mamą :)

Karina Ty może już sobie odpuść bieganie po sklepach. Zwolnij tempo, odpoczywaj więcej co by nie wydarzyło się coś zbyt wcześnie

Aleksandraludw Ty już zdaje się po terminie jesteś- to może jakiś jogging, albo wchodzenie po schodach? ;)

Ja wczoraj popołudniu przegadałam z przyjaciółką 4 godziny i w sumie było nam mało ;) Ona ma rocznego synka i wiadomo że wolnego czasu niewiele, ja też zaraz mamą zostanę, ale mam nadzieję że mimo obowiązków damy rade choć raz w miesiącu się spotkać.

Dziś jedziemy z M. na zakupy. Muszę kupić biustonosze do karmienia.
Doradźcie- kupować taki rozmiar jaki teraz będzie na mnie dobry czy jednak 1 rozmiar większy????

A tak wogóle to u mnie dziś od rana burza z piorunami...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #641762 przez Sylwia26081982
No i jest kolejny majowy maluszek :) GRATULACJĘ!! No i też zazdroszczę że tak szybko Ci poszło :)

Ja tak wpadam podczytuje.. Teraz pewnie wszystkie na zdjęcie maleństwa czekamy :)

11 lata 7 miesiąc temu #641763 przez Karolka85
Gabi31 napisał:

kasiaq81- powodzenia, trzymam mocno kciuki... :) Bedzie dobrze, juz niedlugo ujrzysz maleństwo :)

Dziewczyny wczoraj odchodził mi czop chyba ale duzo duzo wiecej i z lekka krwia, ale minimalna, wiec nie panikowałam zwłaszcza ze dzis mam wizytę u lekarza. Dzis juz za to bardzo duzo brazowej, nie wiem co to bedzie i co mam myslec. Odezwe sie po :) milego dnia !

Hmm.... a ja myślę że będzie rychły poród :) powodzenia i czekamy na wieści :)

11 lata 7 miesiąc temu #641766 przez KarinaM
Witam dziewczynki!
Po spokojnej nocy dzisiaj już lepiej ale Buscopan wzięłam na wszelki wypadek bo jednak chciałabym pojechać do sklepu i kupić resztę rzeczy.
Karolka ja mam stanik bezszwowy i to taki bardziej sportowy. Dziewczyny tutaj doradziły że taki dobry bo nie uciska i łatwo wyjąć pierś.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #641767 przez Gabi31
Ja tez mam sportowe bezszwowe :) i również polecam...lece do lekarza :)

11 lata 7 miesiąc temu #641768 przez Karolka85
Dzięki dziewczyny za poradę.jeden sportowy czarny mam w domku, więc dziś dokupię tylko biały albo taki specjalny z odpinaną miseczką albo też sportowy. zobacze na miejscu w sklepie.

Ja też już zmykam. Miłego dnia i do później :)

11 lata 7 miesiąc temu #641769 przez aleksiaa88
A miało być ciepło :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
Tak mi chodzi od wczoraj po głowie, żeby się wybrać na zakupy kosmetyczne zaatakuje ziaje lub nivea zależy co znajdę w drogerii może parę skarpeteczek kupię bo mam tylko 3 sztuki

11 lata 7 miesiąc temu #641770 przez KarinaM
Gabi31powodzenia. Ciekawe czy po wizycie też nie urodzisz? Jak Cię przebada to wszystko poruszy i zacznie się.

Daj znać po wizycie ci Ci powiedział lekarz.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #641776 przez aleksandraludw
witam. No moja mała od dzisiaj jest już przeterminowana i jakoś mnie to przeraża bo ja dalej nic nie czuje ani żaden czop mi nie odpadł. Wiecie że dwa tygodnie temu usg wyważyło moje dziecko na 4100 i polozna powiedziała że w moim przypadku to raczej nie mogło się pomylić ewentualnie na plus jeszcze! Nie wiem jak To będzie ale Dopiero 8 maja kazali mi się położyć do szpitala

11 lata 7 miesiąc temu #641804 przez Sysia
Kiniaczek moje gratulacje, ale ci zazdroszczę :D ...Ucałuj synka :) .

Gabi31 daj znać jak po wizycie jestem ciekawa bo mamy tak samo termin,ja juz bym chciała ale nawet sex z M nie pomaga ;/ wrr , mała się usadowiła na wieki hehe...

Pozdrawiam w ten okropny deszczowo,burzowy dzień...

11 lata 7 miesiąc temu #641818 przez tweety
aleksandraludw napisał:

witam. No moja mała od dzisiaj jest już przeterminowana i jakoś mnie to przeraża bo ja dalej nic nie czuje ani żaden czop mi nie odpadł. Wiecie że dwa tygodnie temu usg wyważyło moje dziecko na 4100 i polozna powiedziała że w moim przypadku to raczej nie mogło się pomylić ewentualnie na plus jeszcze! Nie wiem jak To będzie ale Dopiero 8 maja kazali mi się położyć do szpitala

to faktycznie dziwne ze cie nie wzieli wczesniej do szpitala. jak cos beda ci wywolywac czy CC?

11 lata 7 miesiąc temu #641838 przez Daarikaa
hej!

Nio to kasiaq trzymam kciuki za Was! Już za chwilę bedziesz szcześliwą mamuska :)

Gabi daj znac czy to był czop i co lekarz powiedział, chyba szykuje nam si,e druga w kolejności mjóweczka :)

Ja dzisiaj po południu jadę do poloznej posłuchac serduszka bo ostatnio nie za bardzo nam to wyszło to moze uda mi sie namowic ja zeby zrobiła mi ktg.

trzeba by było zjesc cosik, wiec mykam napasc na lodowkę :lol: do poźniej dziołchy :)

11 lata 7 miesiąc temu #641876 przez Ane88
Hejka wszystkim:)

u mnie od rana burza...błyska się i wali, deszcz leje jak szalony...

własnie wcinam tosty:)
Mój M poszedł do pracy, oczywiście bez słowa...:((
jutro mamy jechać do znajomych, ale chyba tam zadzwonie i przeprosze, że jednak nie przyjedziemy bo co? będziemy udawać, że wszsytko ok? czy nie będziemy się odzywać....

nie mam co robic... nawet na spacer się nie wybiore w taką pogode:(

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 7 miesiąc temu #641879 przez ewela86
hej dziewczyny!

a u mnie dzisiaj słoneczko... B) choć nie takie ostre jak wczoraj ale podobno po południu ma być go coraz więcej:) dobrze się składa bo dzisiaj koleżanki przyjeżdżają i mamy zamiar sobie zrobić babskiego grilla :lol:

no to ciekawe która majóweczka będzie następna...

mam nadzieję że lalka, pauluska i kiniaczek niebawem się odezwą bo umieram z ciekawości co tam u nich...

11 lata 7 miesiąc temu #641890 przez Domiś91
U nas deszczowo, rano burza, teraz pochmurnie :(
Wszystkie macie jakieś objawy, a ja jutro termin i NIC. :(:(:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka