BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #809005 przez KarinaM
My byłyśmy na spacerku połączonym z zakupami. W sklepie posadziłam Ją w gondoli i taka była sztywna że aż byłam w szoku (do tej pory w domu gibie się na wszystkie strony). Wszystko i wszyscy Ją interesowali.
Od wczoraj jak się cieszy to skrzeczy jak nie wiem co. Śmiejemy się że gardło będzie ją bolało. Ale podoba się Jej.

Natasza ach ta Natasza. Piękna dziewczyna.

A Kubasiński cud miód malina jak przystało na solenizanta.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #809031 przez vika

a Tosia od tej strony ogląda całą gondole...już nie ma szans by uleżała :lol:

no a tak wygląda codzienna zabawa ...wszystko w sam raz do wspinania....

a tu zabawa przy parapecie i zasypianie w łóżeczku :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu #809109 przez Olga60
Vika zapinam, do zdjęcia ją włożyłam żeby pokazać jak pije. Ale dziękujemy za troskę :kiss:
Twoja Tosia taka ruchliwa :cheer: :cheer: :cheer: , moja zaczyna pupę podnosić, niestety ciężko jej idzie :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #809111 przez anusias22
u nas nocka standarowo 19 - 7 i jedno karmienie juz tak moze zostac :P w dzien ma 2 drzemki po 1,5 h wiec tez nie jest zle.
Mamy juz dwa zabki w tym jednego przyniosl mikolaj ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #809120 przez vika
kurcze anusia współczuję takiej sytuacji....ale debil z tego Twojego męża.....jak można się tak zachowywać????? ja rozumię,że Wy się nie dogadujecie ale co jemu dziecko zawiniło...jak można tyle czasu nie zainteresować się własnym dzieckiem :ohmy: Cham i tyle......
Olga tak myślałam,że zapinasz ale wolałam upomnieć :lol: moja bez pasów pewnie wylazła by górą...oj jest ruchliwa i to bardzo....zaczyna na wszystkim wstawac a potem po prostu upada na twarz bo nóżki nie chcą jej jeszcze utrzymać :huh:

ja dziś się uśmiałam ze swojej glizdy....gotuje bigos i kapustę z grzybami ale nie bardzo miałam co z nią zrobić więc biorę ją do kuchni kładę na podłodze a ona myk i do przedpokoju zagląda do wszystkich pomieszczeń a ja w tym czasiem mieszam w garach .....najbardziej podobają jej się drzwi w łazience wkłada rączki do dziurek :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #809126 przez Olga60
Wow anusia :cheer: gorąco!

Vika dobrze, dobrze! Min po to tu jesteśmy, żeby się radzić, pisać miłe słowa ale też jak trzeba to zwrócić uwagę. Uważam wręcz, że jest to obowiązek! :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #809132 przez munnecabrava
Wrócił i wielce zdziwiony o co mi chodzi .... oczywiście ... się pokłóciliśmy. Ale isę nie da ....hehehe
Magda i jasełka :D hrhrhr niezłe :D

11 lata 3 miesiąc temu #809133 przez tweety
ja kupilam taka i jestem bardzo zadowolona

allegro.pl/hustawki-hustawka-pl-super-pr...24h-i3734348305.html

do tego sanki od nich - super

11 lata 3 miesiąc temu #809136 przez Daarikaa
Anusia brak mi słow na takie zachowanie, dziecko nie jest niczemu winne BYDLAK i tyle..... 3maj sie!

Moja znowu ma goraczke... 38,2 no i nie wiem czy to na zeby, nie ma innych zadbych objawow wiec narazie obserwuje, jedni mowia ze jak przekroczy 38,5 to biegiem do lekarza bo to nie zeby, a ostatnio lekarz mi powiedzial ze moze byc i 39 jesli wychodzi wiecej niz jeden zab naraz, bo wtedy jest wiece3j stanu zapalnego... ehhh jakie to trudne jak dziecku cos dolega... :(:(:(

dziewczyny co wy dajecie dzieciom jak ma goraczke a ma normalny apetyt?

11 lata 3 miesiąc temu #809151 przez ewela86
Anusia jak tak można :ohmy: :ohmy: :ohmy: wcale się nie dziwię że taki właśnie prezent mu szykujesz na święta. Trzymaj się!

darika biedna klaudusia :( nie wiem co ci doradzićbo Diana jak narazie odpukać nie gorączkuje...
a co do leków to sama się zastanawiam co macie w domu przeciwgorączkowego i przeciwbólowego?
trzeba się zabezpieczyć w razie czego.

Diana mało pije soczków, jedynie czasami jabłko/winogron jako tako jej wchodzi i z bobofruta marchew/morela/jabłko. Niekapkiem narazie gardzi i gryzie :(

11 lata 3 miesiąc temu #809152 przez ewela86
vika jestem oczarowana Tosią!!! A te zdjęcia w tej różowej spódniczce z opaską po prostu BOMBA!!!!

no i oczywiście Nataszka! Ślicznotka mała :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #809162 przez moniaaak
My mamy podobną huśtawkę do teeety allegro.pl/hustawka-dziecieca-tako-zwier...row-i3778530680.html
ale czekam aż mały zacznie do niej dobrze siedzieć.

Anabelle to z Waszej najwyżej też mąż skorzysta ;)

Anusia przykro, że trafiłaś na takiego faceta :(.

U nas Kacper ostatnio miewa takie stany podgorączkowe 37,5.Mam w domu paracetamol, ale czytałam, że lepszy jest Nurofen

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #809166 przez KarinaM
Tosia jak zwykle wymiata.

Moja też jeszcze nie odkryła podnoszenia. Lubi siupać i ćwiczyć nóżki ale przy pomocy dorosłego.

Dałam dzisiaj zupę ze sloiczka i zjadła tylko troszeczkę i zaczęła wypluwac. A za godzinę glodna i mleczko którego zjadła 140ml. Ach straciła apetyt. Jutro robię swoją zupę. Dodam buraczka. Dawała już któraś buraczka? Smakowalo?

Anusia faceci to świnie. To podgatunek który niewiele rozumie.

Joasiu odezwij się co u Ciebie. Jak tam Miki? No i jak Miłoszek w przedszkolu?

Ciekawe co tam słychać u Aleksandrow. Ona z tego co pamiętam wychowuje sama bez faceta.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #809168 przez ewela86
karina ja dawałam buraczka, i smakowało BARDZO :ohmy:
za to dzisiejsza zupka niebardzo (ziemniak, marchew, pietruszka, seler, kalafior, brokuł, indyk) :( spróbuję jutro - może się przekona ;)

zamówiłam opaski dla mojej dziuni na święta. dzisiaj przyszły i robiłyśmy przymiarki kreacji świątecznych:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #809171 przez tysiiiak
Anusias bardzo mi przykro ze twój mąż okazał się takim dupkiem :(
Tosienka jak zawsze boska i co ona za cuda wyprawia ! :)
Karina ja dziś dawałam buraczka i smakowal :) ale Kubie chyba wszystko smakuje :p
Dianka w świątecznym wydaniu czaruje :) zawsze radosna :)

Ja mam tylko paracetamol i też ostatnio się zastanawiałam ze nie dokupić czegoś w razie W.
My dostalismy hustawke drewnianą na framugi ale już poczekamy na przeprowadzkę ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka