BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #809765 przez moniaaak
Oj widzę, że stroicie Wasze Panny na święta. OLga śliczne sukieneczki.

Kurcze u nas coś się dzieje, Kacperek parę razy ulał zaraz po zjedzeniu cycusia- w zasadzie az chlusnęło z niego. No i stan podgorączkowy 38,2 mierzone w odbycie. Teraz niby śpi, ale już raz obudził się z płaczem. Dałam mu paracetamol, ale kurczę zaciskał buzię i większość wylądowała na zewnątrz... Chyba wyślę męża po czopki.
Mam nadzieję, że to nie jakaś żołądkowa grypa :angry: :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #809768 przez pauluska
Olga dzięki za propozycję ale teraz z pocztą wiesz jak jest przed Świętami ,jeszcze nie dojdzie do Wigilii ale dobrze że Vika mi przypomniała że jutro rynek :D tam na pewno jakieś rajstopki znajdę. Olga swoją drogą właśnie wpadła mi sukienka którą ma Natasza i taka w kropy złota z czarnym sweterkiem a mamy zwykła dzianinową czerwoną ale rajstop brak. Vika na zdjęciu widziałam Tosiunię w kiecy więc kreację sukienkową ma my ani jednej nie miałyśmy teraz w szafie na Mychy rozmiar czyli już 80 :D

11 lata 3 miesiąc temu #809770 przez Alex_87
Piękne kreacje mają wasze dziewczynki :) Ja mojej też nic specjalnego nie kupowałam, mam dwie sukienki które kiedyś dostała, a teraz będą akurat, rajstopki kupiłam pod kolor sukienki, bolerko mam z chrzcin ani razu nie założyła, a że rękawy ma długie to będzie jak znalazł. Zaraziłyście mnie tymi opaskami :D chociaż podejrzewam, że w sukienkach to będzie tylko na początku, porobi się pare zdjęć i jej zdejmę, też mi się wydaje, że najwygodniej jej w bodziaku i rajstopkach ;) na większe strojenie nastawiam się jak już zacznie chodzić :)

11 lata 3 miesiąc temu #809771 przez Olga60
Vika Natasza też na codzień w kiecach nie "chodzi", podejrzewam, że w tych raz czy dwa wystąpi :laugh: i na allegro wylądują. W święta lub na inne ważne okazje sama lubię coś szczególnego ubrać, tym bardziej, że od roku chodzę w workach :lol: :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #809772 przez Alex_87
Pauluska ile Iga ma cm? Bo Zuzka też nosi rozmiar 80/86

11 lata 3 miesiąc temu #809775 przez vika
Pauluska mam troszkę kiecek dla Tosi bo dostała i nawet wybiorę jakieś na święta....tylko jakoś tak nie myślałam wcześniej o tym...już wyjęłam i zaczynam coś dopasowywać :)

11 lata 3 miesiąc temu #809776 przez sisina
Jaaa jakie eleganckie te nasze dziewczynki
ja Fabianowi kupilam strój elfa i czapkę z dzwoneczkiem jutro zrobie fotki
a i jeszcze koszule elegancka i jeansy
bo nic ciekawego nie dostalam w sobotę skocze do 5 10 15 moze cos znajde
kurde idę spac bo oczy mi sie kleją Dobranoc

11 lata 3 miesiąc temu #809777 przez Olga60
Pauluska z pocztą polską móże faktycznie być problem, ale kurierem spokojnie byś dostała. Więc zastanów się jeszcze :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #809781 przez tysiiiak
sto latek dla Juleczki :*:*:*

Dostałam antybiotyk 3 dniowy. Anginy na szczęście nie ma ale jest silny stan zapalny.

Kuba wykapany właśnie walczy w lozeczku z kolderka.

Nataszka jakie ma długie nóżki :) modeleczka.

Ewela ja się nie dziwię ze nie wiesz w co Dianke ubrać ona ma tyle slicznych rzeczy :)

Ja kubule ubiore w dzinsy i jakąś koszulkę a po 10 minutach i tak pewnie wyląduje w rajstopkach.:p
A.dziś w pepco kupiłam mu fajowe spodnie dresowe za 5 zł :) i nawet dobry materiał jak na pepco :)

Ja tesciom mam dużo do zarzucenia ale odkąd urodził się Kuba jest o wiele lepiej.

Ane Kubuś slodziaczek :) jak fajnie się z pieskiem bawi ;)

11 lata 3 miesiąc temu #809785 przez Olga60
zapomniałam!!! Juleczko słoneczko rośnij zdrowo :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #809799 przez tysiiiak
Kuba dopiero zasnął :cheer: Niewiem co mu się porobiło że tak późno zasypia ostatnio :( Jeszcze dwa razy musiałam go na rękach uspokajać bo się spłakał strasznie :( Fakt ostatnią drzemkę ma długą jak na niego bo ok 1,5 h i kończy się koło 18 ... ;)

11 lata 3 miesiąc temu #809801 przez pauluska
Iga ma tak jak mierzyłam 75 cm ale ogólnie duża dziewczynka :) Dzisiaj w sklepach jak patrzyłam na rozmiar 56 który po urodzeniu był za duży aż się łezka w oku zakręciła kiedy te dzieciaczki tak urosły :) ahh jeszcze troszkę i będziemy urodziny wyprawiały :)

Olga nie kuś :lol: :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #809804 przez Olga60
To ja już mojej chudzince kupuje rozm 74 a urodziła się 53cm :cheer:

Pauluska ja tylko służę pomocą w razie WU ;) :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #809812 przez Anabelle
Dobranoc ;)
Ja się zbieram.
Antek już 3 razy się budził, ja skończyłam pisać projekt na jutro. Powinnam jeszcze konspekt pisać, ale nie mam siły już. Jutro dyżuruje tata, ja jadę na zajecia rano i na chwile popołudniu.

11 lata 3 miesiąc temu #809839 przez ewela86
kurcze nigdy bym nie pomyślała że można tak zwarjować na punkcie dziecka :ohmy: :lol:

ja na co dzień też nie zakładam małej kiecek. ale jak jest jakaś okazja to czemu nie? bo przecież nie będę ich podziwiać na wieszaku :) zwłaszcza że praktycznie wszystkie dostała. ciężko będzie wszystkie znosić... a znów idzie paczka z kanady z nową dostawą ciuchów :ohmy: gdzie my się pomieścimy :huh: (mam nadzieję że dojdzie przed świętami :angry: )

masz rację pauluska... już niedługo bedziemy świętować pierwsze urodziny :P

dobranoc mamusie:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka