- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny zrobiłam Mikusiowi wczoraj pierwszy raz tą kaszkę mannę błyskawiczną na wodzie ,z banankiem i normalnie szok-jadł że mu sie uszy trzęsły Dziś ugotowałam mu do obiadku -zupkę z buraczkiem zblendowałam plus kaszka na wodzie -achhh jak zajadał Mogę ją dawać bez ograniczen?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiak widziałam pytałaś na kwietniówkach o Fenistil nie wiem czy pisałam ale to lek starszej generacji i nie można go zbyt długo przyjmować tylko nie wiem ile te długo jest Ale jak już ok to myślę że odstaw i zobaczysz co dalej będzie się działo
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Joasiu moze rzeczywiście od czapki? Bo to dziwne żeby w jednym jedynym miejscu i to na czole! Może jakiś drapiacy materiał ma albo za ciepła no niewiem.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
mój Kubula też ma taką plamkę na czole Joasia, dwie malutkie mu wyskoczyły i to chyba jednak od szamponu Johnsona bo i skórka lekko schodzi mu na główce.
Odstawię na wszelki wypadek ciasteczka Hippa i banana.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja też zaraz do lozeczka wskakuje
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale jestem do kitu wrrr....
Dziewczyny czy to tylko ja mam taką schizę odnośnie dawania np banana, ciasteczka itp. ? Co jej dam to jak walnie gryza to się zaraz krztusi a ja cała "osrana"
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U nas też co jakiś czas policzki są czerwone i czasem jakaś wysypka, ale Zuzce kapie ślina litrami. zauważyłam, że po Bebiko miała strasznie czerwone, a teraz znowu Bebilon i już ma ładne. ale u nas to wystarczy, że się dotknie mocniej, albo czymś zadrapie lub zatrze i już ma pół twarzy czerwonej.
Dobra spadam wypoczywać, bo jutro ślub siostry
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Mąż jutro jedzie do Poznania, Amelia na dwie imprezki urodzinowe... my z Blanką będziemy odpoczywać
Martwi mnie to że pieluchy prawie suche!!! Przeczekam do jutra.. jak nie to bedę kontaktowac się z lekarzem
Przypomnicie mi dobrą maść na odparzenia???... alantan plus niestety nie daje rady. Może sudocrem??
Jutro już dam małej obiadek.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my jeszcze standardowo odbebniamy 2 drzemki: ok. 10 (30-40 min) i ok. 14-15 (2-3h)
pauluska ja gotowałam osobno łososia (taki kawałek ok. 2,5 cm/2,5 cm) i osobno warzywka. Potem dziabię widelcem, dodaję troszkę wody z warzyw w zależności od gęstości.
dzisiaj pogardziła moim obiadkiem a słoiczka nie miałąm żadnego w pogotowiu więc dzisiaj przez cały dzień praktycznie na mleku, kaszy mannej, bananie i chrupkach kukurydzianych
ale przynajmniej problem blendowania mamy z głowy bo rozróżnia te większe kawałki i fajnie sobie mieli
ja dalej na etapie poszukiwania wózka... narazie wirtualnie, dopiero w poniedziałek jedziemy na rozeznanie w realu. chyba z rezygnuje z typowej parasolki, bo to bez sensu. zależy mi żeby był lekki, szybko i łatwo sie składał, a taki znajdę w nie-parasalkowej wersji.
ja tez się przymierzam do zmiany fryzury ale jeszcze trochę brakuje mi odwagi, ja chcę bardziej coś takiego
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
paninka KONIECZNIE DO SZPITALA!!! Sucha pielucha to już odwodnienie! !! Z Kacprem to przechodziliśmy jak miał parę m-cy , też czekaliśmy aż w końcu wyladowalismy w szpitalu z odwodnionym dzieckiem. Tam kroplówka na oddziale dziennym i dziecko wróciło.
IRINKO, KACPERKU rosnijcie zdrowo dzieciaczki
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o czapkę to też wątpie tymbardziej że tej zimy zmienialiśmy w sumie 3,albo 4 czapki -i z drugiej strony nie nosi jej codziennie a zdarza sie ze w wielki mróz nie wychodzimy na dwór i nie nosi czapki-a na plame to nie ma wpływu
Najgorsze ze go to swędzi i robi sobie ranki-czasem przez sen sie drapie i płacze Nie mam pojecia na co to cholerstwo działa
ewela fryzura ZAJEBISTA!!! Ja mam u siebie takiego super fryzjera (geja-a ci ponoc najlepsi) i kasuje jak za zboże ale jak fryzure dobierze to pierwsza klasa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A gdzie ten Twój fryzjer jest bo coś ostatnio pisałas o gorzowie wlkp a ja mam do gorzowa 50 km:)
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie