BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #860158 przez kaikai
ewela u nas to jak na razie tylko Agat synek chodzi sam i chyba Azji. Moj chodzi z moim palcem :blink: stoi sam, puszcza się i czasami kroczek sam zrobi, ale jeszcze się boi ruszyć :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #860159 przez demoniqe
Anabelle ja łyżeczkowanie dobrze wspominam, Miałam narkozę, podobno 15 min i po sprawie, ocknęłam się na sali z mężem i mamą.

Po 4 tygodniach byłam w ciązy Kubą :)

witajcie kwietnióweczki!

10 lata 9 miesiąc temu #860161 przez Olga60
ewela tak, sam to zrobił, pewnie kolesie go wysadzili wcześniej i przylazło to coś :dry: Po kamerkach w okolicy idziemy za nim, już znamy pierwszy kierunek :angry: Najlepsza jest policja, my wioska podlegamy pod większą, w której pracuje paru policjantów, więc jak mąż podjechał do nich z info odp była: "dobrze, w poniedziałek się tym zajmiemy" :laugh: :side:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #860162 przez ewela86
vika no oczyście chodziło mi o te pociążowe nadprogramowe kg :lol: w takim razie życzę umiarkowanego tycia :)

10 lata 9 miesiąc temu #860163 przez ewela86
olga no śmiech na sali! najlepiej sami wytropcie sprawcę i podprowadźcie go na komisariat :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #860165 przez Alex_87
Ja właśnie byłam powiesić pranie, bo oczywiście wstawiłam pieluchy, ale pogoda cudna :cheer: ciepło, gwiazdy na niebie....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vika apetyt Ci dopisuje :)

10 lata 9 miesiąc temu #860169 przez Daarikaa
Demoniqe ja wybralabym druga torebke

Olga przerazajace jest to co piszesz, pewnie strasznie sie Wam to oglądało

Ostatnio Klaudia zasypia po 19 bo nie ma 3 drzemki w dzien i juz chyba tak to zostawie bo fajnie miec wolny wieczor

10 lata 9 miesiąc temu #860170 przez Olga60
proszę, se jedzie :(
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #860173 przez vika
Alex no i to jeszcze jak...chyba moj organizm nadrabia ostatnie niedożywienie ;)
doslownie jak maciora tak żrem....serio...mąż smażyl mi placki a ja robilam wode ze śledziami na jutro na obiad bo tak sobie wymyślilam,że zrobię śledzie kotlety sojowe i ziemniaczki :cheer: :cheer: :cheer: oczywiście śledzie tylko ja i KInia ;) i oczywiście pól już zeżarłam a potem tymi plackami doprawilam.....
oczywiście teraz nie wiem co pić i gorąca herbata i żurawina i zimna woda piję i pije a calą noc będe sikac i sikać ....Achhhhhhhh uroki ciąży :lol: :lol: :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #860178 przez Alex_87
Hmmm ja przez pierwsze trzy miesiące nie mogłam znieść prawie żadnego jedzenia, tzn jadłam, ale przygotowanie posiłku było dla mnie czymś strasznym, miałam tak wyostrzony węch, a przyprawy i zioła to czułam na kilometr, najlepiej wchodziły mi banany i parówki z ketchupem. Jezuuu jak sobie pomyślę, że w kolejnej ciąży znowu nie będę mogła otworzyć lodówki B) no ale jedzenie co 2 godziny było obowiązkowo, do pracy to brałam całą wałówę, jak ktoś nie wiedział że jestem w ciąży to musiał sobie pomyśleć :P

echh chyba spać idę, bo jakoś oczy mi się kleją

10 lata 9 miesiąc temu #860181 przez monia89
Widzę że kwietniówki przeniosły się tutaj więc i ja Witam :)

10 lata 9 miesiąc temu #860184 przez vika
Alex dobrze,ze wspomniałaś o pieluchach :ohmy: śśśśit zapomniałam,że czekaja w pralce na włączenie :ohmy: :ohmy: :ohmy:
monia witamy :) :) :)

10 lata 9 miesiąc temu #860185 przez Olga60
monia89 witamy serdecznie, ale nie wiem czy to wypali, bo widać, że Wasze dziewczyny nie do końca chcą tej przeprowadzki. Ale zobaczymy co czas pokaże ;)

10 lata 9 miesiąc temu #860186 przez monia89
zawsze można pisać na 2 wątkach :p

10 lata 9 miesiąc temu #860187 przez creatura
Cześć Dziewczyny :)

Wita się z Wami kolejna Kwietniówka :blink:
Pozwólcie, że zanim się rozkręcę, cofnę się trochę - choć kilka stron, żeby zorientować się what's cooking :blink:
Czasem zerkałam do Was, więc coś tam kojarzę. Okazało się, że Olga prawie "z mojej dzielni" jest :blink: , więc już jest dobrze :blink:

Anabelle, tulę, dzielna jesteś. Może jak odstawisz hormony (brałaś luteinę, chyba, tak?), to organizm sam zaskoczy i ominie Cię zabieg.

Tymczasem dobranoc.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka