BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #860287 przez Kiniaczek
Daarikaa pewnie tak... u nas czy zje w nocy czy nie i tak pobudka o 6 albo i wcześniej :P Czasami jak sie prebudzi o 4 czy 5 to daje mleko... raz uśnie a innym razem juz koniec spania i zabawa :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #860289 przez Kiniaczek
Joasia10015 to witaj w klubie ciężkonocnych mamusiek... :huh: myślałam że tylko ja takie mam... B)

10 lata 9 miesiąc temu #860307 przez tysiiiak
Dzień doberek ;)

Kubulek obudził się o 24 na smoka jak ja kładłam się spać a resztę nocy przespał bez żadnej pobudki :D !!! oł je oł je oł je :D :woohoo:

Suzi niestety nie mam psiaka, koleżanka też nie więc lipa :( Jak Kubulek będzie troszkę większy to pomyślimy nad psiakiem :)
U mnie M. ma to samo. W weekendy wstaje o 6 i czasem się zdarzy, że czeka na mnie ze śniadaniem do 10 :P :silly:

Linda Widziałam Twoją Tosię na kwietniówkach śliczna dziewczynka :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #860311 przez vika
Suzi cebule pokrojona w krążki zalewa się wodą gotowaną dodaje pieprz i ziele w ziarenkach a jak woda ostygnie wrzucasz pokrojone płaty śledziowe doprawiasz śmietaną i do smaku pieprzem i solą :unsure: no ja lubię slone...potem chłodzisz wychodzi z tego taki a'la Ajran/kefir tylko,że ze śledziem ....heheeeee choć ja uwielbiam ta potrawę z zimniaczkami . Mama zawsze przyżądzała na wigilie lub w poście :laugh: wczoraj miałam smaka więc zrobiłam na dzis :laugh:
póżniej się odezwę teraz jeszcze zalegamy całą trójcą w łóżku,Kinia jeszcze śpi B) B) Tośka od 6 na nogach teraz walczy w łóżeczku ze snem a my jeszcze troszkę poleżymy :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #860316 przez demoniqe
witajcie kochane! Ja dziś jestem z Kubą sama w domku, mąż pojechał troszkę dorobić z kolegą i pomaga mu przy zakładaniu ogródków.

Vika Kuba ma takie same godziny jak Tosia 6-19 :) w ciągu dnia ma drzemkę około 11:30 (ale rzadko) i potem o 15 godzinkę. Nocki przesypia całe bez pobudek.

Dziś jest cieplutko, zabieram małego i koleżankę z 9-miesięcznym brzdącem do mojej mamy na wieś :)

Efekty mojej diety po miesiącu??? = -6,6 kg i -20 cm w obwodzie (talia, brzuch, udo, biodra).
Najwięcej spadło z brzucha (fałdki). No i mąż chwali pośladki :) nie może się od nich odczepić :)

Na zdjęciu może kiepsko widać, ale po obcisłych ciuchach bardzo. W końcu nie muszę wciągać brzucha!
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #860320 przez Kiniaczek
Demonique gratulacje!!! Na zdjciach fakt kiepsko widac ale Ty sama wiesz i widzisz jak jest :D :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #860321 przez tysiiiak
Demoniqe i tu napiszę BRAWO :)

10 lata 9 miesiąc temu #860336 przez Azja
witajcie Majówki :)

tu kwietniówka Azja, jestem mama Jaska, jeden dzien pozniej i Jasiek byłby majowy (30.04) a to moj Gagatek, wczorajsze zdjecie z pierwszej wizyty w piaskownicy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #860338 przez Alex_87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

echh dobra wyrzuciłam to z siebie, więc mogę teraz spokojnie poczytać :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #860340 przez Olga60
Dzień dobry :)

My już po śniadanku, przed umyłam jedno okno, może zaliczę jeszcze jedno ;)

Noc super, w końcu przespałam JA całą noc bez pobudki :cheer: (spałam w drugim pokoju :lol: )

demoniqe Gratuluję, super! Masz bardzo ładne ciało :woohoo:

Jaśko jaki duuuuży, śliczny chłopczyk :laugh:

Alex szok :ohmy: pozamykane furti i drzwi nnie stanowią żadnej przeszkody :ohmy: Straszne jest to, że śpisz sobie spokojnie, a oni koło Ciebie chodzą :cheer:

10 lata 9 miesiąc temu #860345 przez Kiniaczek
Hej Azja mój Hugo pierwszo majowy :lol: B) B) B)

Jasiek cudny :)

10 lata 9 miesiąc temu #860346 przez tysiiiak
U was na dworzu też tak zimno dziś ? :dry: Tzn zimno w porównaniu do wczoraj bo tylko 13 stopni :P

Olga jaki pracuś :P Ja ostatnio co pomyłam okna już mam całe uwalone od małych słodkich rączek ;)

Azja Cudny Jaśko :) Jakie duże oczęta ma :D My też wczoraj w piachu siedzieliśmy :D Kuba na początku nie chciał ale jak mu pokazałam jak fajnie się piasek przez ręce przelewa to się mu spodobało i się bawił :)

10 lata 9 miesiąc temu #860347 przez Dave
Alex - co za historia. Masakra! I pomysleć, że moi rodzice to czasami nie zamykali drzwi na noc :ohmy: Teraz już jakiś nawyk złapali i nawet ak są w domu to często prekręcają zamek.

Dominique - pięknie, pięknie :lol: :lol: Warto sie ruszać. mam nadzieję, że dziś już poćwiczę, bo wczoraj to o dżizas :cheer:

Dobra, ja muszę lecieć do Majki (Mateo śpi), bo od rana na dworze siedzimy i normalnie dzieciaków do domu nie da się zagonić. Wczoraj jak wyszliśmy o 10, to powrót był o 17 :ohmy:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 9 miesiąc temu #860348 przez Kiniaczek
Alex matko moja co to sie dzieje!!!! Ludzie nie mają żadnych oporów!!! Żeby ludzi okradać podczas gdy są w mieszkaniu :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Świat schodzi na psy... :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #860349 przez Alex_87
Echh wiem o tym, że można się pozamykać i nic, tym bardziej, ze u nas miał ułatwione zadanie, bo klucz w drzwiach :P bo tak to zawsze zamykamy drzwi obowiązkowo, ale brat jakoś odruchowo nie wyjął, no przypadek i tyle, od dzisiaj na górze mają zamykać drzwi na łańcuch od środka...ciepło się robi i typki zaczynają węszyć :angry: dobrze, że ja nic nie słyszałam bo chyba bym oszalała ze strachu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka