- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Darika no piękny jest ten tort aż się zastanawiam co zrobisz na roczek dla Klaudii
Dziewczyny obcinałyście już włoski dzieciakom? Bo u nas jest taki przesąd, że dopiero po roczku można, u Was też? jak nadejdzie 22 maja to pierwsze co zrobię przytne Zuzce grzywke haha
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Chłopaki są Boskie co jeden to ładniejszy
Creatura potrawka ze śledzia na rzadko ....śmietany dodajesz do smaku i zabielenia
Olga jak tylko napisałaś o tym dorszu tak cały czas za mną chodzi...chyba musisz mi podać przepis bo brzmi przepysznie... myślisz,że z miruna danie wyjdzie??? choć warzywa mialam to mi mąż do sosu porwał no i u nas było urozmaicone spagetti z warzywami pycha
Tośka przeszła dzis samą siebie wstała po 6 zdrzemnęła się godz między 9-10 i do tej pory ani myślała o spaniu ....jedzenie też dzisiaj beeeee....mleko kaszka i kanapki ale za to aż trzy wcieła z serem i szyneczką
Darika Torcik jest świetny
Alex u Nas nie ma co obcinać ale też jest taki przesąd...i Kini obcinałam dopiero po roczku Ach niby nie jestem przesądna ale jeśli przesąd dotyczy dzieci to dmucham na zimno...
No a ja troszkę zrobilam przemeblowanie w pokoju ale tak jakoś inaczej się zrobilo
mój dzieć ledwo łazi obija się i Nas ale będziemy mieć spokojny wieczór
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Vika Twoja Tosia to i z charakteru i co do spania to jak moj Mlody, tez wstał dzis o 6, mial jedna drzemke w podobnej godzinie i własnie nie dawno usnał bo juz oczy mu sie same zamykały, ale w miedzy czasie, non stop na pełnych obrotach
dziewczyny ale pysznosci serwujecie, az slinka cieknie, Darika torcik super, ja lubie piec torty ale nie lubie dekorowac, ale chyba podpatrze cos od Ciebie i trzeba bedzie Jaskowi na roczek cos wymyslec
straszne rzeczy piszecie z tymi włamaniami, zawsze chciałam mieszkac w domu, ale jak to czytam to chyba sie ciesze ze mieszkam w bloku poki co, choc złodzieje coraz bardziej cwani, wiec wszedzie moga przyjsc
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Witam kwietnióweczki i kwietniówiąteczka ahh ja też kwietniowa chciałam kwietniówiątko a wyszło majówiątko
Ja od rana fryzjer kosmetyczka zakupy hehe zaszalałam ale samopoczucie od razu lepsze;)
Potem wypad na dwor kolezanka zaprosila mnie na kawke dziewczyny nasze sie pobawily. Tamta juz chodzi a Blania za nia po czworakach.
Nie widzialam ich okolo 2 tyg a tak sie zmieniła ta jej Haniutka tez majowa.
U nas tez przesad z obcinaniem.
Napisze pozniej bo wpada siora z Jasiem i trzeba sie ogarnac.
Tort cudny. Amelka uwielbiala mamonki (tak mowila na biedronki)
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nawet okna dziś myła ze mną ...pokoj wysmarowala swoimi chusteczkami a jak skubana sprząta myślalam,że padnę ...czekałam aż splunie i jeszcze raz przetrze
Olga jak czyścisz swoje krzesełko??? ja kużwa se jasne zamowiłam nie wiem po jaki grzyb....nie chce za często prac a patrzeć już na to krzesło nie mogę....czy wasze dzieci tez tak brudzą????? mojej to ciągle żarcie ucieka przez palce
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Anabelle
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sevila - ja mam generalnie skłonności do omdleń, choć nigdy sie nigdzie nie przyznaje bo sie na mnie patrza jak na wydmuszkę, żeby nie rozbić. Czekam i czekam, to na silny ból, to na krwawienie i nic. Usg miałam robione dowcipnie i przez brzuch. Dowcipnie bez rąk pod pośladkami i z rękami. Z nabranym powietrzem do brzucha i bez... Mąż jedzie do miasta na 2-3h a ja już mam wizję, że dostane boleści jak nie bedzie auta i jego.
W ogóle mam jakieś napady paniki. Nie posądzałam siebie o coś takiego
Alex - myśmy przycinali Antkowi włosy nad uszami, bo mu wchodziły do uszu i go gilgały
Jutro mam w planach wyjazd do moich rodziców plus urodziny pradziadka Antka.
Szybciej dzień zleci.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek no Twoje krzeselko na pewno jest latwiejsze w utrzymaniu czystości ja mam kolor capucino ale materiałowe ...i te s elki tez wiecznie ufajdane
jak ja nie lubie tego krzesełka
Bella to zrozumiałe,że miewasz lęki w twojej niepewniej sytuacji każda by miała.
Ja kilka razy dziennie miewam lęki a w Twojej sytuacji chyba bym zwariowala ...ta niepewność ...Musisz wytrzymac