- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Nalatalam sie dziś,ze uffff

A Mikuś dziś pospał do 10.30

Teraz jeszce dremią z tatusiem więc chyba zaraz w to wkroczę zeby wiecor jednak miał koniec

vika, no to teraz rozumiem ocb z tym śledziem

Alex

Coś niesamowitego!
Annabelle, ja nie mam żadnego doświadczenia z poronieniami, nie zdarzylo mi się na szczescie, ale trzymam kciuki za jak najmniej skomplikowane zakonczenie tej sprawy, oby moze nie bylo to jednak TO

A tak w ogole to całusy dla ANTONIA BŁĘKITNOOKIEGO Z OKAZJI 11miesięcznicy

kiniaczek, mega przystojniak z Hugusia

Darika, chylę czola przed Twoim kunsztem... Czy Ty masz coś wspolnego z cukiernictwem czy to hobby i wrodzone zdolności? Przepiękny tort! juz podziwialam ten ostatni, chyba dla teściow....

Poprosilam Agat żeby Wam tu wkleila mojego Mikolajka, ale sie rozpedzila i wkleila na kwietniowkach

www.zapytajpolozna.pl/121-iv-vi/407337-m...-2013/Page-1296.html
Edit: jednak i tu są

Dzięki Agat

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Daarika MArnujesz się. Otwórz cukiernię !

Suzi Mikuś jest bardzo do Ciebie podobny

Agat Adamson król placu zabaw

Vika ojj ja też przeklinam to krzesełko czasami. Mam jasno zielone a szelki z białych są... nie białe

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
To jak mi się już fundusze skończą, to załatwisz mi zniżkę?

Sevilla napisał:
NiestetyBella mam nadzieję, że dla Ciebie skończy się to wszystko pomyślnie. Rozumiem Twoje lęki, bo nie raz ja je przeżywałam. To chyba normalne w niepewnych sytuacjach.

Przeleję Wasze życzenia 11 miesięczniowe Antkowi z mlekiem jak się obudzi

Ja mam krzesełko z materiałowym obszyciem łatwo zmywalnym dość, z możliwością prania w pralce. Przecieram raz na jakiś czas gąbką a raz prałam. Jak już wygląda jakby ktoś je zażygał to wrzucam do pralki.
Vika - niestety, nie znoszę ciąż. serio. mowiłam to szwagierce jak byłam w ciąży z Antkiem. usg fajne, ruchy fajne, warto przeżyć, ALE! ta niepewność, te nerwy. rośnie, nie rośnie, plamię w normie, czy nie. boli w normie czy nie. rusza się czy nie. ma czaszkę czy nie, ma organy czy nie, wyliczanie tej przezierności karkowej. No i wreszcie czy poród bedzie normalny czy z komplikacjami itd KATORGA! Dobrze, że nie mamy tak długiej ciąży jak słonie, bo bym oszalała

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

a okruchów też u nas pod dostatkiem...ja je odkurzam co dzień

pokaże Wam mój BEBZOL w szoku jestem co dzien jest coraz większy a dzis waga pokazala 53

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hmmmmmmm co będzie za 7 msc

Bella ja glośno o tym nie mówię ale mam dokladnie tak samo jak Ty z tymi obawami ...każdą z nich przechodze po kilka razy dziennie...najgorszy ten strach....pomimo,że biorę duphaston miewam kilka razy dziennie bóle takie jak ma @ i czuję jakbym za sekunde miala dostać @ wtedy robi mi się slabo ze strachu

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vika jaki brzuszek już duży

Suzi Mikuś to kolejny synuś podobny do mamusi, cudny jest

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Vika brzusio już niezły

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Leoś się czerwieni i dziękuje za komplementy

Daarikaa, tort bombowy, babcina ksywa też

Alex, znam ten przesąd o obcinaniu włosów, osobiście w niego nie wierzę, ale na dobrą sprawę u naszych bąbli nie ma jeszcze czego obcinać, samo się wyciera, a taki niemowlęcy nieład na głowie jest uroczy

Dziewczyny, o jakim krzesełku mówicie?
Vika, cudowny brzuszek i szybciutko się pokazał, może jakiś Pudzianek tam rośnie? No i Ty jaka laska, waga 53, nie pamiętam kiedy taką miałam

Edit:
Ja jak pierwszy raz zaszłam w ciąże rok przed Leosiem, to byłam pewna tego, że nic złego stać się nie może, bo udało się za pierwszym razem, przygotowywałam się do tej ciąży i w końcu, dlaczego mi ma się coś złego przydarzyć. Cieszyłam się na szykowanie wyprawki, snułam historie, jak to będę mojemu dziecku świat pokazywać, a los utarł mi nosa, bo długo się nie nacieszyłam - poronienie samoistne w 7 tygodniu, zero objawów przed, krwawienie i bach, po szczęściu. Nie mogłam dojść do siebie, te 3 tyg odkąd dowiedziałam się o ciąży wystarczyły, żebym oszalała z miłości do swojego dziecka i po wszystkim czułam się jak matka, której ktoś przemocą odebrał dziecko. Objawy ciąży z Leosiem odczuwałam jeszcze zanim spóźniła mi się@, ale odrzuciłam je wszystkie. Test zrobiłam w 7 tygodniu

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

Hmmmmmmmmmmm wiecie,że przez caly ten czas zjadlam kilka delicji jednego batonika i lody

creatura mowimy mniej więcej o tych krzesełkach archiwum.allegro.pl/oferta/krzeselko-sto...erk-i3511824611.html no ja mam dokladnie to capucino

Twenty no tak ty sie niedlugo rozpakujesz

kurcze nie wiem dlaczego ale nie widze większości zdjęć na portalu....są puste luki i tak sie zastanawiam jakie zdjęcia komentujecie ...po jakimś czasie doszłam do wniosku,że u mnie coś jest nie tak bo wcześniejszych fotek też nie widze

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Suzi czadowego irokeza ma Mikuś

echhh ciąża fajna rzecz, ale dla takiej panikary jak ja to tragedia, nie wiem czemu nazywają to najpiękniejszym czasem w życiu kobiety, tak na prawdę to jest początkiem najbardziej stresującego i nerwowego okresu, a nieprzespane noce wcale nie kończą się gdy dziecko zacznie przesypiać całe noce, bo przecież później zaczynają się imprezki, koncerty, dyskoteki...

Azja pewnie Cię nie pocieszę, ale włamanie się do bloku jest łatwiejsze niż do domu

Moje krzesełko też wiecznie brudne, tylko ja mam jakiś taki ceratkowy materiał, czyszczę je raz na tydzień, bo jakoś częściej mi się nie chce

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alex
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vika a jedną Ty masz tam tą fasoinkę ??

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Oho, Vika, jak mówi Suzi i Francuzi, szansesą na bliźniaki

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mikus cudny a jakiego ma super fryca hehe

Suzi nie mam nic wspolnwgo z cukiernictwem

Tysiiak lepiej nie bede otwierac cukierni bo w drzwi sie nie zmieszcze hehe:P
Vika łał jaki brzusio