BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 7 miesiąc temu #869925 przez agat
Vika świetny torcik! W zyciu bym takiego nie zrobiła :P

Ewelinczok gratulacje! :) Tyle majóweczek już w ciąży, hurtowo idziecie :) My się z kwietniówkami też musimy wspólnie zorganizować z drugimi ciążami, by znowu w ciąży "razem" chodzić :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #869933 przez Daarikaa
Vika tort piękny! Brawo! Jakim kremem przelozylas?

Aaaaa musze pochwalic moje dziecie - Pysia zaczela raczkowac :D juuupiii :lol: :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #869936 przez vika
Dzięki dziweczyny należy mi się bo troszke nerw ten tort mnie kosztował ;)
ufffffffffff a zabawa z tą masą jak na pierwszy raz to dla mnie porażka :ohmy:
Darika GRATULACJE DLA KLAUDUNI :kiss: :kiss: KREM zrobilam z tego przepisu co mi dałaś ....śmietanka serek mascarpone i duuużo truskawek :)

10 lata 7 miesiąc temu #869968 przez Alex_87
Ewelinczok gratulacje, wbijaj do grudniówek :)

Klaudia brawo za raczkowanie, a dla Kubusia za pierwsze kroczki :)

Vika tort cudny :)

Ja jestem od wczoraj nie do życia, spanie spanie i mdłości :dry: ale w końcu czuje się jak w ciąży hehe
no i wczoraj byłyśmy też z siostrą na warsztatach i był wykład z Pawłem Zawitkowskim, nawet fajnie opowiadał, tylko trochę krótko ;)

10 lata 7 miesiąc temu #869984 przez vika
Ojjjjj i ja pochwalę dzisiaj swoje dziecie.....oficjalnie kilka porządnych kroków juz za nami :) Tośka zaklada sobie korale na szyje i w nich próbuje chodzić....no komicznie to wygląda ...ale dziś aż mi łzy w oczach stanęły patrząc w TV szła przed siebie z koralami na szyi :lol: :lol: :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #870003 przez Azja
Vika torcik wyglada super :) brawo :)

ja jak cos zrobie też sie pochwale, dzis zamowiłam sobie barwniki i bede probowac, sezon urodzinowy zaczyna sie u mnie w kwietniu, wiec mam nadzieje ze bede sie mogła wykazac :lol:

widze ze majóweczki zabrałyscie sie do roboty z rodzeństwem dla Waszych dzieciaczków, super, moze i na kwietniówkach cos sie w koncu ruszy :P

Gratulacje dla Waszych dzieciaczków z postepów w chodzeniu i raczkowaniu :)

10 lata 7 miesiąc temu #870006 przez pauluska
Vika torcik jak na pierwszy raz super !

U nas urodzinki za 2 tyg a ja nawet tortu nie zamówiłam piec nie będę sama bo wiem że nic z tego nie będzie :D Chce cały biały a na nim różowe kółka i jakaś fajna świeczka, jutro muszę koniecznie się za tym obejrzeć !

Szukam i szukam czarnych balerinek małej i coś takiego wynalazłam co sądzicie ? allegro.pl/lakierki-na-rzep-christopher-...nne-i4058799842.html Bardzo podobają mi się czarne buciki Emel allegro.pl/emel-e502-lakierki-chrzest-cz...-21-i4105290142.html ale jak Iga nie chodzi jeszcze to chyba bez sensu

Kupiłam nocnik wczoraj, posadziłam Igę posiedziała kilka sekund o czym zwiała z gołą pupą i zrobiła siku na środku sypialni :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #870007 przez pauluska
Vika torcik jak na pierwszy raz super !

U nas urodzinki za 2 tyg a ja nawet tortu nie zamówiłam piec nie będę sama bo wiem że nic z tego nie będzie :D Chce cały biały a na nim różowe kółka i jakaś fajna świeczka, jutro muszę koniecznie się za tym obejrzeć !

Szukam i szukam czarnych balerinek małej i coś takiego wynalazłam co sądzicie ? allegro.pl/lakierki-na-rzep-christopher-...nne-i4058799842.html Bardzo podobają mi się czarne buciki Emel allegro.pl/emel-e502-lakierki-chrzest-cz...-21-i4105290142.html ale jak Iga nie chodzi jeszcze to chyba bez sensu

Kupiłam nocnik wczoraj, posadziłam Igę posiedziała kilka sekund o czym zwiała z gołą pupą i zrobiła siku na środku sypialni :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #870010 przez Olga60
pauluska :laugh: :laugh: :laugh: lakierki christopher ma Natasza (właśnie sprzedaje je na allegro rozm 19) są cudne, polecam ;)

Akcja wi...r super, gdzie Ty go trzymasz? ?? Chyba pod poduszką :silly: :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #870012 przez Azja
Pauluska ha ha to sobie Igunia zabawkę znalazla :P

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #870018 przez pauluska
Schowałam go do szuflady pod tv i to jeszcze wydawało mi się głęboko wsadziłam a Iga jakoś nie wykazywała zainteresowania szufladami do wczoraj ajjj jak sobie przypomnę ten widok to jeszcze padam ze śmiechu :D:D:D

Olga a ten rozmiar 19 dużo za mały ? Bo największy to niby 20 i wkładka 13 cm ja namierzyłam Iguni na "luzaka" 12 cm i nie wiem

10 lata 7 miesiąc temu #870023 przez lili91
Hej.

Musze sie pochwalic moja mala zaczyna stawac beztrzymania. Nocnik polubila i uzywamy do systematycznie.

Wczoraj i dzisiaj bylam na poszukiwaniach sukienki i lipa wielka ale tesciowa mnie pocieszyla, ma znajoma krawcowa. Mam juz upatrzona sukienke na necie, teraz zeby tylko podjela sie szycia.

Z gorszych wiadomosci zaprawilam sie chyba na tych poszukiwaniach i choroba mnie rozklada, glownie goraczka.

Teraz K zajmuje sie mala a ja leze. Ma ja kapac usypiac zmywac itd . A ja ciagle slysze JAK TY TO OGARNIASZ ZE ZAWSZE NA CZAS ZROBIONE. No coz trzeba dawac rade.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #870035 przez tysiiiak
Vika torcik wygląda znakomicie :) nie powstydziabym się taki na roczek dac :) jestem w szoku ze Tosia nie rzuciła się na torta :) Kuba nie odpuscilby :P przy nim mlasnac nie można a co dopiero postawić coś koło niego :)
Daarika gratulacje dla Pysiuni :*
Pauluska usmialam się :D niezłe sobie prezenciki sprawiacie z mezusiem :silly: :P
Lili zdrowka :* i również gratulacje za postępy :)

Kubulkowi przebiły się dwa ząbki. Górna i dolna dwójka :) czekamy na dwa pozostałe bo bidulek się meczy :(

10 lata 7 miesiąc temu #870036 przez Olga60
pauluska rozm 19 to wkładka ma 11cm, czyli tyle co obecnie ma Nataszy stópka. Leżały w szafie, miała je ubrane tylko podczas świąt.

lili pokaż sukienkę którą sobie wybrałaś :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #870040 przez lili91
Nie umiem wklejac zdjec wiec wstawiam link

www.bazarek.pl/produkt/4111980/moe-elega...da-018-czerwony.html

Mysle ze na moje krotkie nogi sie nada.
A ten slub to nie bedzie wielki wesele tylko przyjecie polaczone z chrzcinami.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka