- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Ale wiadomo, że jak się samemu posprząta to dopiero jest dokładnie.
Kurcze, ależ piękna pogoda, marzy mi się wyjście do ogródka z Kubulą u babci. Ja posadziłam u mamy szpinak i rukole, zobaczymy czy wzejdzie

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Przy okazji gratuluję Tosi pierwszych kroczków, a Klaudusi raczkowanie. Darika- teraz zobaczysz co to znaczy

Pauluśka- niezły numer

Ja dziś pierwszy raz posadziłam Kacperka po pierwszym mleczku na nocniczek- i kupka była. Ale musiałam szybko mu to zabrać sprzed nosa, bo zamierzał chyba pomacać

Demonique domek cudny- muszę przyznać, że aż CI pozazdrościłam

Olka martw się- Kacper też nie raz rąbnął się w główkę- raz chodził z takim siniarem, że już myślałam, że nie zejdzie. Olga ma rację- dziecko sobie samo krzywdy nie zrobi.
Ech... a ja sobie uświadomiłam, że już kwiecień i za 1,5 miesiąca mi się kończy macierzyński i trzeba do pracy. Kurczę aż się przeraziłam:(. Z tego wszystkiego poleciałam do żłobka wziążć deklarację. Tak liczę, że z zaległym urlopem od lipca trzeba będzie tyrać.
Ale marzy mi się nowa praca. Tylko jak wczoraj przejrzałam ogłoszenia to kaplica u nas:(.
Mamy tu chyba jakąś specjalistkę od CV, prawda. M- brava zerknęłabyś na moje?
Joasia zdrówka dla chłopaków. Buziaki od Kacperka
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Babka z Czech chce kupić wózek ode mnie tylko nie wiem jakim kurierem wysłać aby było najtaniej hmmm
Ehhhh i moje paczki z NEXT zaginęły :/
Co do upadków Olka to aż tak się nie przejmuj tyle razy co Iga się uderzyła ale ja reaguje ojej Iguniu nic się nie stało i w ogóle Iga nie płacze jak się uderzy no chyba że już mocno ale wystarczy jej uwagę oderwać a Olka Twoja córcia może bardziej się boi Twojej reakcji niż samego uderzenia takich upadków to nas jeszcze czeka niestety
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tweety piekny brzuszek!
Pauluska no to lipa z tym Nextem :/
Kiniaczek dzieki, tez kupilam ten owocowy i nawet w zapachu jest ok wiec zobaczymy Pochwal sie zakuposami

Wrocilismy wlasnie z targu, kupilismy małej czapeczke i skarpetki z ABS no i szukam juz powoli kiecki na roczek. Klaudia byla taka styrana tym targiem ze jak ja polozylam na lozko to zasnela w 30sekund

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Alex myślałam, że dołączę do grudniówek, ale nie w tym roku. Mogłabym wręcz się pochwalić, jak pięknie wyszedł mój negatywny test

- Gabi31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzis Pola prawie mi z łóżka spadła....spała smacznie i w najlepsze, a ja wyszłam na dosłownie sekundkę z pokoju, była cisza...wchodze a ona na raczka już na krawędzi łóżka...na szczescie popatrzyła sie na mnie i zatrzymała...chryste co ja przeżyłam , już nigdy , przenigdy nawet na sekunde jej samej w dorosłym lozku nie zosawię...nawet jak spi twardo jak niedzwiedz...
Olka!-nie przejmuj się,Polka już też nie jednego dzwona zaliczyła i zyje...ale wiem co to za stres...nawet ostatnio po ćwiczenia do rehablilitanta szłysmy z mega guziorem to się smiał, że bedzie jeszcze gorzej...i u nas też zauważyłam, jak Pauluska napisała, że jak nad nią stoje i sama panikuje, że Bóg wie co się stało to płacze strasznie, a jak oleję lub powiem że nic sie nie stało to rzadko płacze...
Darika- ja jak pisałam kiedys tez mam tran Mollers, ale zwykły, Pola chetnie pije...ponoc bezsmakowy najlepszy...tylko kurczę zapodaje strasznie rybskiem...Do kiedy bedziesz podawała młej tran? bo ponoc w miesiącach letnich sie nie podaje....???
Tweety- brzuszek przesliczny, napatrzec się nie mogę...piekny, błyszczący bez zadnego rozstępu...cudo!!!!!!
Moniak- ja wczoraj dzwoniłam do kadr ile mam zaległego urlopu...mi sie konczy macierzynski wraz z koncem kwietnia...w kadrach babki mi powiedziały ze mam bezposrednio po macierzynskim wziac 2 dni okolicznosciowego bo się nalezy...potem jak liczyłam zaległy urlop plus jeszcze dwa tygodnie z biezacego roku to do pracy wroce w polowie lipca...
I też marzy mi się zmiana pracy...oh marzy, ale mało intratne te oferty albo w ogole ich ich brak...
Polka wczoraj przezyła drzemke w żłobku, poszłam po nia a ta paskuda miała mnie głeboko gdzies...raczkowała w najlepsze po całej sali z zabawką w buzi... do blizej przeze mnie niezidentyfikowanego obiektu- wyglądał jak wielki grzyb z jakimis pierdołami do zabawy...pozniej łaskawie mnie zobaczyła, wskazała palcem i sie usmiechnęła...
koncze kawkę i biorę się za mycie okien...
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Tweety brzusio cudny

Kubulek uwielbia książeczki oglądać

Co do moich wyjść to się nie dam. Dosyć dobrego eM. będzie usypiał kilka dni w tygodniu Kubę jak jestem w domu to jak mnie nie będzie napewno sprawniej im pójdzie.
- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.

U nas cieplutko ale zapowiadają burze

Czy wy coś planujecie na zajączka w sensie małego prezenciku??
I mam pytanko odnośnie diety

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Suzi Miki jest na identycznym etapie dreptania..
Tweety przecudny brzusio; nie moge sie napatrzec.
Dziewczyny wisi nademna jakies fatum,chlopaki chore i wczoraj mnie dopadlo,ale to tak ze mama mnie prowadzila do auta jak jechalam do lekarza...Mam ropna angine...ledwo zyje.Moja mama zajmie sie do jutra chlopakami bo ja ledwo zyje...Mam dosc ..
Sorki za bledy ale pisze z tel.
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

tweety brzusio wydaje się ogromniasty bo jesteś drobniutka

chociaż jak pomysle, że dopiero udało mi się zgubic te oponkę ....
Kuba juz kilka razy przyrżnął o parkiet, ale wszystko ok. Zobacz czy mała nie jest senna, czy nie wymiotuje, to główne objawy wstrząśnienia.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Duzo zdrówka i sił życzę

demonique, o rrrrany! Gdzie Ty mieszkasz ze są tam ludzie którzy sprzątną dom z myciem okien za....50 zł

tweety, ale fajnie, trzymaj się, bo zaraz się jazda zacznie

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Tweety brzuszek wielgachny, ale jaki ładny

U mnie w domu nigdy nie braliśmy nikogo do sprzątania, a mamy 180m2

tysiak masz rację nie daj się

Olka ogarnij się

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie mam kompletnie pomyslu na obiad wiec bedzie marchewka z groszkiem i fasolka szparagową z bułką tartą i masełkiem yummy