BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 7 miesiąc temu #873857 przez Alex_87
Kubulek prawdziwy przystojniak :)

Adaś śliczny :) mały wielki człowiek :lol:

My mamy trzeciego ząbka :) lewa górna jedynka

ja też dla siebie już nie umiem kupowac, a jak kupię, to i tak leży w szafie. Poza tym już muszę rozpinać w spodniach guzik bo mnie uwierają, mama mi dzisiaj powiedziała, że znowu będę miała wielki brzuch a może bliźniaki się szykują. No jestem przerażona, że w 7 tyg już mi widać brzuch :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #873858 przez Olga60
tysiiiak Kubuś cudny Przystojniaczek, ubranko świetne :woohoo:

paninka ładne zakupy :cheer: Blaneczka gotowa na plażę :lol:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #873867 przez vika
Twenty synuś przecudny :kiss: :kiss: :kiss:
TysiakKubuś uroczy przystojniak...wczoraj oglądałam te koszule i bardzo mi sie podobały...a wybierałyśmy z koleżanką ciuszki dla chłopca :)
Paninka ciuszki super :)...ja nic Tośce wczoraj nie kupilam :ohmy: w szoku jestem,., ale skupilam się na starszej :)
Dziewczyny z tymi ciuchami mam dokladnie tak samo...chodzę po sklepach...tyle rzeczy mi sie podoba ale to wszystko nie dla mnie :) hmmmmmmmmmm za to Kinia jak wparuje nadrabia swoim zapalem :)
a tu moja pyśka :woohoo:

10 lata 7 miesiąc temu #873873 przez Sevilla
Ja kryzys odnośnie kupowania ubrań miałam do grudnia 2013, jak wróciłam do pracy od razu i umiejętność kupowania wróciła :) Jeżeli coś kupuje to pod wpływem impulsu, bo mi się spodobało, a nie bo muszę to mieć. Natomiast od miesiąca noszę się z zamiarem kupienia butów wiosenno - jesiennych typu balerinki, bo tylko zasuwam w trampkach lub adidasach i jakoś nie mogę się zebrać. Za to małemu co i rusz, jakąś rzecz kupuje.

10 lata 7 miesiąc temu #873875 przez Sevilla
Tysiak, cud miód malina chłopak :) I do tego jaki elegancik

Vika
, ach ta Tosieńka :)

10 lata 7 miesiąc temu #873882 przez Alex_87
Vika Tosieńka śliczna :) echh muszę Zuzie takich ladnych zdjęć porobić :)

Ja kupiłam sobie ostatnio balerinki w ccc, było 10% rabatu i zapłaciłam 35 zł, a jakie mięciutkie i wygodne :)

achh zapomniałam Wam napisać o mojej nocnej przygodzie hihi wczoraj Zuza poszła spać w swoim łóżeczku jak zwykle o 20, ja też się połozyłam ok 21. Nagle budze się o 22 i patrze obok na swoje łóżko a tam nie ma Zuzki :ohmy: (mąż był w pracy), więc szybko patrze za łóżko czy tam nie spadła...nie było jej więc rozglądam się po pokoju, nie ma jej, patrze znowu za łóżko, stwierdziłam, że pewnie spadła za łóżko ale sobie wyszła i pomyślałam, że poszła do kuchni i wyjęła noże z szuflady :ohmy: nagle zaczęłam ją w końcu wołać, bo nie słyszałam, żadnych odgłosów...aż w końcu palnęłam się w łeb co ja w ogóle robię, zajrzałam do łóżeczka a ona tam słodko sobie śpi, bo przecież spała tam od 20 :P ja chyba zacznę się leczyć psychicznie :P teraz to smiesznie brzmi, ale uczucie które mi towarzyszyło podczas poszukiwań, nie wyobrażam sobie żeby mi dziecko zaginęło tak na prawdę...brrr coś okropnego

10 lata 7 miesiąc temu #873934 przez Daarikaa
Klaudia wlasnie zasnela, ja zrobilam mezowi bo nalegal ciasto na szybcika z kaszy manny (teraz stygnie) małż juz ponagla zebym otworzyla okno to szybciej bedzie mogl jesc hehe :D

Blanka slicznie wyglada w stroju, musze pomyslec o czms plazoowym dla Pyski

Tosia jaka kocica ;P Pieknie pozuje mala modeleczka

Alex hehe:D juz sobie wyobrazam twoje poszukiwania :D:D ja nieraz tak mam jak obracam sie rano na lozku i walne reka gdzies dalej od siebie i nagle budze sie wystraszona czy czasem Klaudii nie przywalilam koldra - straszne uczucie ...

10 lata 7 miesiąc temu #873941 przez Anabelle
Oooo Alex też tak miałam :D
Tylko jak Antek miał z miesiąc hahahaha
Wpadłam w szał. Gdzie jest moje dziecko?
Pościel wywaliłam z łóżka, męża zrzuciłam. Wołam Antka, krzyczę do męża co zrobił z dzieckiem!?!?!?! A Antek spał w kołysce.

Po wszystkim było mnóstwo śmiechu, ale jakby mnie ktoś nakręcił na kamerę to dostałabym oskara :)

10 lata 7 miesiąc temu #873943 przez tysiiiak
dziękujemy za komplementy :blush: :blush: :blush:

Paninka mam już dwie synowe trzecią też przyjmę :D Blanka cudna :) taka pocieszna :kiss:

Alex też tak miałam nie raz, że się budziłam i szukałam Kuby na łóżku, pod nim, obok aż wkońcu się skapnęłam, że śpi w łóżeczku ;) Straszne uczucie.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #873948 przez Daarikaa
Paninka Klaudia z Zuzia jakos sie dogaduje w sprawie Kubiego więc i z Blaneczka sie podzielimy hehe maly harem nasz Kubus tworzy :D:D

a to oto Klaudia spacerowo

a tutaj pokaz Wam jak sie sciskala Klaudunia z chrzestnego synkiem :D troche lipne ujecie ale widac o co kaman :)
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #873951 przez tysiiiak
Ojjj słodziaki z Klauduni z kuzynem :) :kiss: :kiss: I jak Klaudusia radzi sobie z tym dziubkiem z Watera? Myślałam żeby kupić i do jakieś mniejszej butelki przetransportować tego dziubka niekapka ale niewiem czy do jakieś by pasował :unsure:

ahhh no i o Tosi zapomniałam :( Jak zawsze stylowa ślicznotka :)

Dobrej nocki :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #873961 przez Daarikaa
No wlasnie nie radzi sobie z tym dziubkiem raz sie zaciagnela ze az sie zachlysnela, wiec to jeszcze nie dla niej,

Dobranoc

10 lata 7 miesiąc temu #873967 przez Anabelle
Aaaaaa mi jutro kurier przyjeżdża z bidonem itp :D
Chyba się skicham przez to oczekiwanie :P

10 lata 7 miesiąc temu #874015 przez paninka87
Witam dziewczynki!!! :)
Do mnie też dziś przyjdzie paka SKIP HOP :lol: a w sumie do mojego dziecia :silly:
straszna dziś pogoda deszczowo od rana ;)
na poprawę humorku nasz sobotni wypad :blink:
podziwiajcie :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #874060 przez vika
Witam majóweczki w ten deszczowy i pochmurny dzień B) ja z rana musiałam lecieć do Gina B) po 6 na nogach :angry: hmmmmmm już za tydz. USG genetyczne...jak to szybko leci :ohmy:
Darika ja to myślałam,że Klaudia tak się z Naszym Kubalkiem tuli :) hehee nie wiem tak na pierwszy rzut oka skojarzenia mi plataja figle :*
Tośka od rana urządza nam w domu rodeo jak tylko oczy otworzy leci do patataja :) no zakochała się w tej krowie czy jak to mu jest :lol:

od rana ubiera Go w moje apaszki albo korale i sama próbuje dosiadać :) no urodzona mała kowbojka :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka