BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 7 miesiąc temu #874811 przez Olga60
Dzień dobry :)

co tu się dzieje :ohmy:

Może uda Wam się zobaczyć moją księżniczkę :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #874836 przez vika
Olga Śliczna księżniczka z Nataszki :kiss: :kiss: :kiss: mam wrażenie,że nieco się zmieniła :) chyba włoski sporo podrosły :unsure: :lol:
zdecydowanie za rzadko pokazujesz Nataszkę :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #874845 przez tysiiiak
No no Nataszka wygląda jakby sama miała mieć komunię :D :) Śliczna dziewczynka :*
Olga może dołączysz też do nas na fb? Załóż fikcyjne konto jak nie masz ;) W razie takich awarii przydaje się :)
Daarika to samo tyczy się Ciebie :*

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #874879 przez Olga60
Dorzucę fotki z wypadu do ogródka :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vika włoski troszkę urosły, a "czuprynę" spowodowała opaska :lol:

tysiiia to samo pomyślałam jak zobaczyłam Nataszę w kreacji ;)
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #874916 przez Anabelle
Matko nawet ciężko się zalogować. Chyba też na wszelki wypadek wproszę się do was na fb :O

10 lata 7 miesiąc temu #874932 przez vika
Hahaaa Nataszka po tej trawce chodzi jak francuski piesek...widać jak delikatnie układa rączki :blink:
Moja Pyśka odparzyła sobie pupsko :ohmy: jeszcze takich wypieków nigdy nie miała :ohmy: nie dałam rady upilnować ..chwilkę z kupskiem i już nowe wypieki :ohmy: :ohmy: :ohmy: a to wszystko od twarożku :ohmy: wczoraj posmarowałam chlebek twarożkiem dziś w każdej kupce miała takie małe kawałeczki :ohmy:
Jejuś dziewczyny czym mogę nawilżyć dupkę by ją to nie bolało :unsure: nigdy nie miałam takiego problemu a teraz na prawdę ma mega wypieki :ohmy: i po każdym usrańsku dupkę myłam pod prysznicem i tak ją wypiekło :ohmy: :ohmy: :ohmy: biedactwo już poszła spać ale muszę to kontrolować w nocy :huh:

10 lata 7 miesiąc temu #874948 przez paninka87
Mój pyszolek już śpi.. uwielbiam jej kąpiele tyle radości że szok :) zawsze coś kombinuje. Zasnęła dziś od razu po butli ale miała spokój bo Amelii nie ma. Wypija mi 120 ml... zmierzamy ku 'dobremu', choć i tak pewnie będę jeszcze przeżywać :silly:
Za to wdrażam od dziś dietę...
Tysiaak kupiłam książkę;) ale zostawiam ją na później bo trochę drastyczny ten detoks;)wolę przepisy od Ewki
dziś na kolację pomidor z mocarellą polane sosem z orygano i zielona herbata...

ale wcześniej były lody i hot-dog z orlenu:P hehe generalnie od teraz akcja stop obżarstwa, ograniczam wszystko co się da oraz śmigam na rowerze.

Byłam dziś kupić bracholowi prezent z okazji... 13 urodzin :silly: 2 T-shirty i tyle dla smarkacza...

W rossmannie poszło 150 zł ... na generalnie nic... pieluchy chusteczki, jogurciki ;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #874973 przez Daarikaa
Vika nam na mega odparzenia pomogl tormentiol

Wkurza mnie to forum, jszcze troszke i naprawde nie bedziemy zagladac tu w ogole... :angry:

Klaudia juz spi

Olga Nataszka prawdziwa slicznotka, bedzie blyszczala na komunii:) Mala ogrodniczka rosnie ;) masz juz kreacje dla niej na roczek :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #874981 przez Olga60
Daarikaa oczywiście, że jest :-)

dziewczyny podajcie tą stronę na fb

Vika na szczęście Natasza tylko raz miała biegunkę, zatrzymała ją marchewka gotowana z ryżem lub z ziemniaczkiem i ociupiną masła (marchew gotowana zatrzymuje, absolutnie żadnych soków nie podawaj!!!), no i sudocrem + wietrzenie tyłka
Ja też podaję Nataszy biały serek i go toleruje
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #874989 przez tysiiiak
Ja byłam na fitnessie dziś :) rowerem oczywiście :) niedaleko bo 8 km w dwie strony ale zawsze coś :) za to przez święta i wcZoraj się obijalam. Święta wiadomo a wczoraj mnie przyjaciółka @ zmogla :(
Na kolacje sałatka z soczewica :)

Boska Nataszka ma trawie :) JAK W RAJU :)

Vika też polecam tormentiol :) a jak już bedzie lepiej to możesz smarowac alantanem :)

10 lata 7 miesiąc temu #874990 przez tysiiiak
Olga wysłałam ci priv :)
Sorki za dubel :P

10 lata 7 miesiąc temu #874997 przez vika
Olga kieca świetna :blink:
Soków nie pijamy :) tylko woda i czasem napar z suszonych owoców :)
spróbuje jutro z tą marchewką ....kurcze pierwszy raz łezka jej poleciała jak obmywałam pupcie B)
posmarowałam na noc sudocremem ....alantan też mam może jutro użyje a jak nie pomoże to kupie ten tormentiol

10 lata 7 miesiąc temu #875026 przez Suzi
vika, nie kupuj tormentiolu bo zawiera szkodliwy dla dzieci kwas ( chyba borny ) , kup TORMENTOLUM, to jest podobne,,ale juz bez tego szkodliwego kwasu, poza tym moze sz jej pupcię wymocayć w krochmalu, bardzo łagodzi

10 lata 7 miesiąc temu #875031 przez tysiiiak
Suzi dobrze wiedzieć na przyszłość :)

i tu wrzucę zmagania Kubulka :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #875033 przez Anabelle

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka