- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny jak karmiłam piersią, a Zuza miała tak ze 2-3 miesiące, to też co chwilę mi się wydawało, że zapomniałam jej do łóżka odłożyć, albo ochrzaniałam męża, dlaczego ją zostawił na przewijaku ale taka gruba akcja zdarzyła mi się pierwszy raz, już byłam bliska żeby zadzwonić do mamy, że nie ma Zuzki w domu
Ja też się nie mogę doczekać mojego bidona, mąż dopiero pojechał do Wawy, mam nadzieje, że trafi do sklepu, bo jak przyjedzie i powie, że jednak nie kupił to będę zawiedziona
Darika bardzo mi się podoba ta czapeczka Klaudii. Kupiłaś ją gdzieś w necie czy u siebie? Ona chyba taka bardziej letnia jest?
Paninka super masz dziewczynki, jednak rodzeństwo to rodzeństwo
Tysiak, Vika ile dałyście za te skoczki? Bo u mnie na rynku wczoraj były po 35zł, ale biorę pod uwagę to że to okres tuż przed świętami i pewnie sobie podwyższają ceny.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex ja dałam ok 30 zł z przesyłką kurierską ale znajdziesz taniej
Paninka super wycieczka Dziewczyny zadowolone
Vika Kuba usiądzie ale aż taką miłością nie pała do skoczka jak Tosia
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Alex te czapkę kupiłan na ryniaczu, ona jest fajna bo uszka dobrze chowa, a na gorze jest siateczka wiec jest taka fajna na te pore
Paninka dziewczynki cudne!
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
U nas po roczku i walczymy z choróbskiem :/ mam nadzieję że szybko minie...
Superowa ta krowa/osioł!
Tysiak trampeczki też z h%m???
A co do kuponu ja w tel pokazywałam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
superowski
Ślicznie się prezentujecie Antoś maly przystojniak :*:*:*
Antoś już miał urodzinki kalendarzowe ???
Alex ja dałam 29.50 z przesyłką a w pepco widziałam za 44
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
normalnie brakuje mi doby...nie ogarniam juz tego wszystkiego...dzieci, praca,mąz zafochowany ..idzie oszalec brrr...to tak na dzien dobry zeby nerwy puscily ;p
Zdjecia dzieciątek cudne !piekne sa te nasze majówczątka:)
Alex ja akurat nie mam takich przygód z Leną...moze dlatego ze Ona spi od małego w swoim łozeczku.moze ze 2 razy spała z nami ale to jak była na cycku jeszcze.
Za to z Szymkiem mało na zawał nie zeszłam.do dzisiaj pamietam to uczucie..okropnosc.
Bylismy ze znajomymi na jakims festynie.Mielismy tak piknik, grila.Siedizelismy(rodziece) na kocach a dzieciaki biegaly.jak to na festynach jakies stragany, ludzi mnóstwo.szymek miał jakies 2-3latka.w pewym momencie straciłam go z oczu.patrze w kierunku dzieci gdzie sie bawili a Szymka tam nie ma.Lece do meza czy jest z nim ,ale nie ma .zaczelimy wszytscy szukac, ja w panice, w glowie ze go porwali.zaczelismy wypytywac ludzi czy nie widzieli takiego chłopczyka ale nikt nie widzial.no myslalam ze oszaleje!.po jakis 20min kolezanka przyprowadza Szymka bo wyszedł za bramę na droge(to było na stadionie a brama jakies 10m dalej i szedł sobie miedzy autami.Chyba nie musze pisac co przezylam.rozpłakałam sie , zaczełam Małego przytulac a on nie wiedział o co chodzi.nawet niechce myslec co moglo sie stac.najgorsze 20 min w moim zyciu.
Nawet jak to pisze to mało nie płacze.
Monia piękna rodzinka, piekny torcik!
Zamawiam dzisiaj tego skoczka, moze i Lene zainteresuje.super Tosia sie z nim bawi.Jakies rozmiary sa tych skoczków czy uniwersalne?
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
oj wiem co przeżyłaś z tym zniknięciem synka....ja z Tosią też nie mam takich omamów bo śpi tylko w łóżeczku a jak jest ze mną w łóżku to na chwilę nie można jej spuścić z oka
ale jak Kinia miała 6 lat zgubiła mi się nad morzem no....nie życzę nikomu takiego przeżycia.....na szczęście szybko ją znalazłam od razu wiedziałam gdzie mi się wymknęła ...Moja była fanką koni i krów...w ogóle wszystkiego na co można było wsiąść...no i poszła sobie do takiej krowy w Rewalu stoi taka brązowa....
hmmmmmmmm ja niemal na zawał umarłam z przerażenia a Kinia bawila się świetnie ....obserwowalam ją przez jakiś czas z ukrycia ....zero stresu ...zabawa na maxa...luz blus bez rodziców no ale miała to pewnie po mamie...jak miałam 6 lat byłam na wakacjach z młodszym bratem u moich sióstr które mieszkały w hotelu pielęgniarskim we Wroclawiu ....no i popdczas nieuwagi Martusia czuła się tak dorosła,że wzieła braciszka i poszla sobie na plac zabaw oddalony o jakieś 300 m ....cały hotel postawili na nogi :0 znależli Nas dopiero po kilku godzinach ...a my tak świetnie się bawiliśmy
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moniaaa rodzinka jak z obrazka Pieknie wygladacie! Tort super! wyglada smacznie
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia super wyglądacie Fajnie, że urodzinki udane szkoda że jakieś dziadostwo się przypałętało Zdrówka Trampki z H&M
Anek jest jeden uniwersalny rozmiar
Kubula dziś co jakiś czas stawia kilka kroczków a od kilku dni wiecznie chce za ręce chodzić
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Monia fajnie, że urodziny się udały, to imprezkę macie już za sobą
My też się do zoo wybieramy ale w lato jakoś
Mąż kupił bidon Skip Hop z pandą, bo mieli tylko takie, no trudno jak już pojechał to powiedziałam, żeby kupił, najwyżej dla drugiego kupie z sówką
Zuza potrafi przejść już z pół pokoju sama, ale muszę stać przed nią i ją wołać, wtedy musi się zastanowić czy iść czy nie i w końcu się rozpędzi jeszcze trochę się boi, poza tym jest za szybka i często nie nadąża z utrzymaniem równowagi hehe
jak się urodziła to nie sądziłam, że taki szogun z niej będzie wczoraj u moich rodziców to już nikt nie miał siły żeby z nią ganiać hehe
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Ja musialam nagrzac bo tak zimno...
Amelia dopiero sie kapie... zadowolona z wieloryba.. testowała na Blance i wlała jej wode prosto do oczu... ale był ryk
Jutro mam wolne.. M sie spina. . A szkoda gadac też się sfocham i jak się zdenerwuję to wyjade na świętaa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa