- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika tormentiol albo Sudocrem Kuba jeszcze mi nigdy pupy nie odparzył bo sudocremujemy cały czas.
Właśnie napisałaś, że cały czas stąd moja reakcja
Fajne chłopaki i widzę, że okolica przyjemna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kuba z Jasiem tworzą super duet tak sobie pomagają Fajnie mieć w rodzinie jakieś dzieciątko zbliżone do naszego wiekiem. My nie mamy
A Kubuś podobny do tatusia strasznie
I tak jak myślałam cały dzień rozwalony. Kuba pospał 5 minut może Zaraz idziemy na spacerosa to może pośpi coś.
A ja jestem najleeeepsza po prostu Kuba stękał więc go szybko na nocnik. W locie go rozbieram i z pampersa wprost na dywan wypadła jego duuuuuuuuuuuża zawartość Chyba było już za późno
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
czy u Was też tak pada??? Raz słonko, ciepło za chwile oberwanie chmury
Odczuwam skutki niejedzenia... ale dam radę...
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika fajnie ze Tosi juz lepiej
Moja pannica drzemie, a przed chwila owczarek sasiadow przeskoczyl ogrodzenie do nas i pogryzl naszego psa takie ma wielkie dziury na grzbiecie i klatce ze maż pojechal z nia do weterynarza... masakra jestem wsciekla - nienawidze jak ktos wezmie psa i ma w du..ie zeby zabezpieczyc podoworko
Paninka od kiedy dieta? ja na swieta troszke pofolgowalam ale wracam na wlasciwe tory dzis kupilam truskawki to zrobie sobie z jogurtem i bede miala na kolacje a na łobiad filet z grila z wazrywami na parze
My uzywamy zamiennie nivea, linomag, ziajke, sudocrem i wszystkie Pysce pasuja
odparzenia miala tylko odrazu po urodzeniu
dziewczyny jakie kupy robia wasze dzieci? chodzi o konsystencje bardziej miekkie czy twarde bo Klaudia prawie zawsze musi ostro cisnac, a czasami wali takie jakby kozie bobki ....
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
no i właśnie przed chwilą drugi kupsztal był czyli jednak nie przeszło ale jest lepiej bo są takie gęstsze
Darika u Nas z kupami różne ale z tego co zaobserwowalam jak przerzuciłam Tośkę na bebiko kupy były dużo twardsze ...właśnie takie boby ciężkie ...wróciliśmy do Nan i znów są lżejsze kupki
a z tym psem to jakaś masakra i co sąsiedzi na to??? czy oni nie zdają sobie sprawy,że Wy macie dziecko ??? niech zamkną psa skoro jest taki agresywny....ja pewnie zaraz zrobiła bym awanture i nie wiem czy bym tego nie zgłosiła
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
zero smażonego, warzywka, owoce, koktajle... później detoks tygodniowy i zdrowe nawyki
mniej kawy, zielona herbata... itp.
Słodkie ograniczone do zera... nie wiem jak to przeżyję ale staram się
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
demonique ale łobuzy małe:) co to będzie jak dorosną
my do pupki użwywamy penaten ale tylko po kąpieli na noc. Z 2 razy zdażyło się lekkie zaczerwienienie ale wtedy ratowałam się sudocremem i przechodziło.
Dianka zaczyna stawiać pierwsze kroczki ale to takie bardziej wymuszone przeze mnie a nie przez świadome zaczęcam ją usilnie ale jak wyczuje że jej nietrzymam natychmiast kuca i pędzi na czterech
ja mam kolejną rozkminkę bo znajomi zaprosili nas na roczek. w sumie to nie wiem z jakiej racji bo ani to rodzina ani jacyś bliscy znajomi, nawet się nie spotykamy na żadne imprezki itp tylke tylko że mamy dzieci w podoobnym wieku i czasem pogadamy przy jakiś okazjach (np u mojej kuzynki bo to właśnie jej rodzina). i teraz mam dylemat bo ja nie robię jakiejś tam hucznej, nie wiadomo jakiej imprezy tylko zwykłe spotkanie w gronie najbliższej rodziny i żadnych znajomych nawet moich bliskich nie ma na liście gości i co tu teraz robić zaprosić ich jako jedynych, nie iść na ich roczek??
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
ale od jutra powrót do szpinaku i jogurtów
tysiiiak między Kubą a Jasiem jest tylko miesiąc różnicy, ale widać ja gołym okiem. Kuba biega z mamą, Jasiek stawia pierwsze długaśne kroki z mamą, Kuba wsadza Jaśkowi palce do buzi, do oka, Jasiek zanim zareaguje to mija 10 minut fajnie tak przypomnieć sobie jak to było miesiąc temu.
Kupiłam dziś Kubie na urodziny rower trzykołowy z daszkiem, zabezpieczeniem przed wypadnięciem i rączką do prowadzenia, na gumowych kołach. Ma taki stary po siostrzeńcu i go uwielbia.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Kuba rzeczywiście podobny do taty a miesiąc dla takich dzieci to przepaść w umiejętnościach, ale na przyszły rok nikt nie zauważy różnicy wieku
Ewela ja bym chyba nie poszła, skoro piszesz, że to tacy dalsi znajomi, tym bardziej, że później wypadałoby też ich zaprosić. No chyba, że zaprosicie ich na kawę już po urodzinach, ale może czuliby się ominięci jakbyś ich nie zaprosiła na główną imprezę nienawidzę takich sytuacji
Ja dzisiaj kupiłam Zuzce taczkę z Biedronki, jak je zobaczyła w sklepie to aż piała z zachwytu hehe
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musze sprobowac dawac Klaudii jakies inne mleko, moze bedzie miala luzniejsze kupki tylko nie wiem jakie ...?Vika jakie dokladnie mleko pije Tosia? Nan jakie?
Ewela ja raczej nie poszlabym, bawo za kroczki Dianki!
Alex to fajnie ze Zuza wola siku, moja kiwa glowa ze tak jak ja pyta czy chce siku i zazwyczaj wtedy robi, a jak sadzam ja jak mowi nie nic nie zrobi, nie wiem czy ona to rozumie... hmmm
Pauluska jak tam udal sie roczek?
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Darika moim zdaniem powinnaś wręczyć sąsiadom rachunek za leczenie psa...w końcu to ich wina więc sami powinni się poczuć do tej odpowiedzialności
ja podaję mleko Nan 2 mam zapas jak mi się skończy przechodzę na Nan 3 na dwa msc przeszlam na bebiko i miałam cały czas problemy z kupką
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze Tośka dziś wymordowana...caly dzień spacery do tego wizyta kawalera do niedawna tylko na siebie patrzeli a teraz wkładają sobie palce do oczu,karmią się, wymieniają smoczkami ,kopią itd itp juz mam przedsmak tego co mnie czeka za jakiś rok i mam pietra No a jak się dzisiaj uplakała..próbowala wejść na pufę i jak się nie udawalo to ryk a na kanapę wchodzi w sekundzie i to tak złośliwie co chwilę a najlepsze bo dziś zadzierała nogę na parapet i też się denerwowała,ze jej nie wychodzi czuję,że da mi popalić
no i dzisiaj prowadzała psa na smyczy a jaka dumna z tego byla ...co chwile zaliczała czrną glebę ale ostro wstawała i dalej go ciągla
padam ledwo ogarnęłam dom...Tośka dwa razy jeszcze walnęła mi kupsztala w bodziaki ja jej wietrze dupsko a ona w tym czasie sra
kurcze nie wiem co myśleć o tych kupach są barwy bardziej żółtej i nie są lejące tylko takie bardziej papkowate nie wiem czy to jakaś jelitówka czy tylko zatrucie
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Z nosa leci z oczu leci z japska cieknie. Budzi sie co 15 minut. Ehhh tak mi jej szkoda .
Demonique i co masz już jakieś info o tym nowym stanowisku?
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29