- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiiak Twoj M wie ze tak moze sie przychlibic i prawidlowo:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Olga zrobilam jej marchewkę z gotowanym jabłkiem ale nie zjadła za dużo jutro spróbuje z ryżem ...nie miałam akurat ryżu ale już kupiłam kurcze obiadu też mi nie zjadła dziś dwa razy to aż w drugim pomieszczeniu słyszałam BĄKA i był mokry ale taki ostry odgłos popłynął
Tysiak mój M jak się za dlugo nie odzywam to radzi sobie lepiej niż ja
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze może powiecie,że zwariowałam ale od kilku dni wyczuwam ruchy dzidziusia jestem pewna,ze to są ruchy w końcu całkiem nie dawno to przechodziłam i z dnia na dzień wyczuwam je coraz intensywniej ...tzn dosłownie jakby mi coś pląkało w środku i to nie są gazy czy jelita to pląsające dziecie
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i miałam rację bo z dnia na dzień czułam te ruchy coraz częściej a wraz r ruchami było bulgotanie w brzuszku
no a póżniej to plakałam tak mnie kopała najlepsza pora byla od 21-22 do 3-4 rano to już była rutyna
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Dałam nasivin nurofen witaminę c, herbatke z malin dostała myślałam że mam może lipe ale niestety.....i dzwonie do męża żeby się ogarnął i szybciej z pracy wrócił bo się nie da mloda trochę waży. To jak zwykle problem.
Jak na złość jeszcze mam pierwszy dzeń okresu już dzisiaj 3 razy prawie zemdlałam... no masakra
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
munnecabrava a jadłaś coś? skąd te omdlenia??
mnie w nocy zalało... nigdy tak nie miałam
wczoraj poszliśmy spać o 21
Blanka zakatarzona... opiszczona jakaś jak wróciłam z wywiadówki to nie mogłam się nigdzie ruszyć rano też tylko na ręce... nie robiła tak. Tez ma dużo wrażeń Tu święta z nami, później niania, latanie do mamy po Amelie... ciągle w biegu tak jak ja
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Coś chorują te nasze dzieciaczki ostatnio. Kubie po 3 dniach gorączka przeszła i ani śladu choroby, ale wysypki też nie miał. Może to był jakiś wirus. Ale mały coś marudzi po tej chorobie, nic mu nie pasuj, tylko na dworze by latał cały czas, jadł piasek i trawę wyrywał.
Może zęby a może skok rozwojowy....
M-brava decyzji nadal nie ma. Było 5 kandydatów. To stanowisko wiceprezesa więc jest dużo procedur wewnętrznych w grupie, więc może je realizują. Dziś mija dwa tygodnie od rozmowy. Może po rekrutacji wewnętrznej zrobią zewnętrzna jeśli maja kogoś z zewnątrz już na to stanowisko niestety na tych stanowiskach tak bywa że często są ustawione. Ale może po prostu jeszcze nie zdecydowali... pozostaje czekać.
Wczoraj Kuba jeżdził swoim nowym jeździkiem kupiłam podobny do tego tylko za 260 zł w sklepie u mnie w mieście:
allegro.pl/rowerki-kids-trike-deluxe-pom...ola-i4156044623.html
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze Tosia od 00 prawie do 2 zrobila sobie przerwę w spaniu na zmainę z M próbowaliśmy ją uśpić a ta warlala się po łóżeczku i ani myślała o spaniu..tylko co nam się oczy przymknęły to nas wołała no i 7 rano pielucha pełna kupska już nie wiem o co chodzi...niby nie rozwolnienie bo jest kupa papkowata i żółta i ząbków też nie widać
Dominiqe czy ten rowerek ma pasy zabezpieczające dziecko ??? i czy nie jest za ciężki do pchania z pompowanymi kolami??? też się za takim rozglądam tylko pamiętam jak Kinia miała na pompowanych kołach i plastikowych i zdecydowanie wolała ten na plastikowych bo był lżejszy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
demonique bardzo fajny rower! pompowane koła - świetna sprawa! Ja też się za czymś podobnym rozglądam bo moi rodzicą chcą coś takiego kupić na roczek.
i dzięki dziewczyny za radę. wolałabym rzeczywiście nie iść ale to też chyba mnie nie zwalnia żeby ich nie zaprosić... sama nie wiem. muszę się zastanowić. w razie czego poprosze męża żeby im wprost powiedziała że nie robimy dużej imprezy - tylko w gronie najbliższej rodziny a znajomych po prostu zaprosimy innym razem i już!
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa